Kodkalkylatorn

Kodkalkylatorn är en identifieringsmetod som Nordea erbjuder. Kodkalkylatorn lämpar sig för de kunder som inte kan använda appen Nordea ID med mobiltelefon eller surfplatta. Du kan beställa kodkalkylatorn i Nordea Kundtjänst.

Kodkalkylatorn gör det tryggare att sköta ärenden

Nyttan för dig:

  • Koderna tar aldrig slut.
  • Du behöver inte stryka över koder.
  • Lätt och enkel att använda
  • Trygg
  • Liten, lätt och enkel att ha med sig till exempel i plånbokens kortfack.

Med kodkalkylatorn loggar du in i nätbanken, mobilbanken och identifierar dig i Nordea Kundtjänst. Du kan också tryggt betala dina inköp på nätet och identifiera dig i andra tjänsteleverantörers tjänster.

Beställ kodkalkylatorn

Du kan beställa kodkalkylatorn genom att ringa Nordea Kundtjänst. Det kostar ingenting att beställa den första kodkalkylatorn, för följande kodkalkylatorer tar vi ut en avgift enligt prislistan.

Snabbguide till kodkalkylatorn (pdf, 1020 KB)Öppnas i nytt fönster.

Inloggningen i den gamla nätbanken har ändrats - logga in i den nya nätbanken nästa gång

Den nya nätbanken har en ny layout men många samma funktioner som förut. Du loggar in i den nya nätbanken med appen Nordea ID eller kodkalkylatorn. 

Du kan logga in i den gamla nätbanken bara med kodkortet.

Vanliga frågor om kodkalkylator

Talande kodkalkylator för synskadade kunder

Nordeas talande kodkalkylator har planerats i samarbete med Synskadades förbund, och den är i första hand avsedd för våra synskadade kunder. Den talande kodkalkylatorn kan användas för att logga in, bekräfta betalningar och uppdrag, tilläggsbekräfta betalningar och identifiera sig. Kunden kan koppla sina egna hörlurar till kodkalkylatorn om hen vill lyssna på en uppräkning av koderna via hörlurar.

Talande kodkalkylatorn finns nu på Nordea kontoret.

Hoppsan! Om du vill se innehåll av detta slag ska du först godkänna Nordeas cookies för marknadsföring