Lainat ja luotot - hae lainaa Nordeasta

Lån och krediter – ansök om lån enkelt på nätet!

Nordea erbjuder ett brett utbud av lån och krediter där du hittar ett alternativ som passar just dina behov. Vare sig det är frågan om att köpa en ny bostad eller bil kan du hos oss ansöka om lån eller kredit som passar just dig. Ansök enkelt om lån på nätet, du får kreditbeslutet snabbt.

Till vad behöver du lån?

I vårt utbud hittar du lån och krediter för olika behov.

  • Bostadslån för att skaffa en by bostad eller stuga eller för grundlig renovering. Läs mer om Nordeas bostadslån och ansök om ett avgiftsfritt lånelöfte.
  • Konsumentkredit utan säkerhet för anskaffningar mellan 2 000 och 50 000 euro. Läs mer om Flexkredit!
  • Banklån med säkerhet för anskaffningar på över 15 000 euro. Läs mer!
  • Kreditkort för mindre och större anskaffningar i Finland och utomlands. Läs mer om Nordeas utbud av kreditkort och ansök om ett kort med lämplig kreditlimit för dig.
  • Med ett studielån täcker du kostnader under studietiden. Läs mer om studielån och lämna ansökan enkelt på nätet.
Lainalaskuri apunasi lainan suunnittelussa

Laske kuinka laina vaikuttaa talouteesi

stack of coins on blue background

Jag behöver ett lån för att köpa en bostad eller stuga

Med Nordeas smidiga bostadslån kan du köpa en bostad, bygga ett hus eller skaffa en placerings- eller fritidsbostad. Du har också tillgång till avgiftsfria FlexAmortering och dagliga banktjänster samt en lång lånetid. Lånetiden kan vara upp till 35 år.

Läs mer om det flexibla bostadslånet

Jag behöver ett lån mellan 2 000 och 50 000 euro utan säkerhet

Lånetiden för Flexkredit är flexibel och vid behov du kan ansöka om höjning av krediten. Du kan ansöka om Flexkredit ensam eller tillsammans med en annan person. Du kan ta två amorteringsfria månader per år eller återbetala lånet snabbare än avtalat.

Läs mer om Flexkredit

Jag behöver en kortkredit på 2 000–10 000 euro

Kreditlimiten för Nordea Gold-kreditkort möjliggör även större anskaffningar. Det är bra att betala resor med Nordea Gold-kortet eftersom det kommer med ett omfattande köpskydd och en reseförsäkring. Du får i snitt 30 dagars räntefri betaltid på alla köp.

Läs mer om Nordea Gold

Lån för olika behov

Funderar du på att skaffa ett nytt hem, en bil eller att ta ett lån för studietiden? Hos Nordea hittar du lämpliga lån för alla behov.

Lån för att köpa ett nytt hem

Nordeas flexibla bostadslån ger flexibilitet i din vardag och samtidigt njuter du av förmånerna för bolånekunder. Det är enkelt att ansöka om bostadslån på nätet.

Läs mer om bostadslån

Lån för en resa

Med resekredit täcker du behändigt alla kostnader på semesterresorna såsom flygbiljetter och boende. Nordea erbjuder dig lämplig finansiering för din drömresa.

Läs mer om resekredit

Lån för anskaffning av bil

Nordeas billån lämpar sig bra för finansiering av en bil om du tänker köpa en begagnad bil av en privatperson. Du kan få lån upp till 50 000 euro utan säkerhet. Även Avbetalning och billeasing.

Läs mer om billån

Lån för att inreda hemmet

Vill du fräscha upp din inredning eller skapa ett trivsamt hemmakontor? Med Nordeas konsumentkredit Flexkredit förverkligar du även dina större inredningsdrömmar.

Läs mer om inredningslån

Lån för renovering

Dags att renovera bastun eller kanske bygga om ett frontmannahus? Med renoveringslån förverkligar du även större drömmar då du kan få lån på upp till 50 000 euro utan säkerhet.

Läs mer om renoveringslån

Lån för köp av stuga

Drömmer du om en egen stuga vid sjön? Du ansöker enkelt om Nordeas flexibla Stuglån med ansökan för bostadslån genom att kryssa för fritidsbostad som lånets ändamål.

Läs mer om stuglån

Lån för anskaffning av båt

Styr stäven mot båtlån ifall du ska köpa båt och behöver finansiering till det.

Läs mer om båtlån

Lån för studietiden

Ett förmånligt studielån hjälper dig att täcka kostnader under studietiden och fokusera på studierna.

Läs mer om studielån

Information om lån och krediter