Puhelin, kortti ja huonekasvi sinisellä pohjalla

Lån och konsumentkrediter

Med lån utan säkerhet finansierar du överraskande utgifter snabbt och enkelt. Ansök om lån eller kredit enkelt på nätet. Du får kreditbeslutet snabbt.

Ta del av olika lånealternativ

I exempelalternativen nedan hittar du mer information om lånen. Med lånekalkylatorn kan du beräkna ett lämpligt lånebelopp och en månadsrat av rätt storlek. Läs också mer om Nordea Gold. I kortet ingår Mastercard Köpskydd och en omfattande reseförsäkring utomlands då du betalar dina köp med kreditegenskapen.

Jag behöver lån mellan 2 000 och 50 000 euro utan säkerheter

Lånetiden för Flexkredit är flexibel och betalningsraterna är alltid lika stora. Du kan ansöka om Flexkredit ensam eller tillsammans med en annan person, förutsatt att båda sökandena är myndiga. Du kan ta två amorteringsfria månader per år eller återbetala lånet snabbare än avtalat.

Ansök om Flexkredit

Jag behöver lån mellan 2 000 och 10 000 euro utan säkerheter

Kreditlimiten för Nordea Gold-kreditkort möjliggör även större anskaffningar. Det är bra att betala resor med Nordea Gold-kortet eftersom det kommer med ett omfattande köpskydd och en reseförsäkring. Du får också i snitt 30 dagars räntefri betaltid på alla köp.

Läs mer om Nordea Gold

Jag behöver lån med säkerhet för bostad eller stuga Öppnas i nytt fönster

Med Nordeas smidiga bostadslån kan du köpa en bostad, bygga ett hus eller skaffa en placerings- eller fritidsbostad. Du har också tillgång till avgiftsfria FlexAmortering och dagliga banktjänster samt en lång lånetid. Lånetiden kan vara upp till 35 år.

Ansök om bostadslån Öppnas i nytt fönster

Billån

Nordea Flexkredit passar bra för finansiering av en bil då du köper en begagnad bil av en privatperson. Du kan få lån upp till 50 000 euro. Du behöver inga borgensmän och får lånebeslutet snabbt. Du kan ansöka om Flexkredit också med en annan banks nätbankskoder.

Läs mer om billån

Resekredit

Kort eller konsumentkredit? Nordea erbjuder dig lämplig finansiering för din drömresa. Du gör klokt i att boka och betala resor och flyg med Nordea Gold-kortet. I kortet ingår Mastercard Köpskydd och en omfattande reseförsäkring utomlands då du betalar dina köp med kreditegenskapen. Läs mer om alternativen.

Läs mer om resekredit

Båtlån – banklån för köp av en ny båt

Styr kosan mot Flexkredit om du ska skaffa ny båt eller är i färd att byta ut den gamla mot en bättre.

Läs mer om båtlån

Renoveringslån

Vill du bygga en terrass eller kanske renovera ett frontmannahus? Nordea erbjuder en finansieringslösning som passar just dig. Små ytrenoveringar finansierar du behändigt med Nordea Gold-kortet. Större renoveringar är däremot smart att finansiera med Flexkredit och ombyggnader med bostadslån. Välj då i bolåneansökan renovering som lånets användningsändamål. Läs mer om alternativen.

Läs mer om renoveringslån

Inredningslån

Behöver ditt hem ett lyft? Vare sig du vill köpa en ny bordslampa eller en designstol erbjuder Nordea dig olika alternativ från kortkrediter till konsumentkrediter. Till exempel ger Produktskyddsförsäkringen som ingår i Nordea Gold-kortet tilläggsskydd för produkter du köpt till hemmet eller fritidsbostaden då du har betalat dem med kortets kreditegenskap.

Läs mer om inredningslån

Stuglån

Har du planer på att köpa en fritidsbostad eller sommarstuga? Vi skräddarsyr ett stuglån efter dina personliga behov så att du kan förverkliga dina stugdrömmar. Du kan ansöka om lån lätt på nätet.

Läs mer om stuglån