Kvinne med mobil i sofa

Nordea Placeringsrådgivning

På Nordea kan du spara och placera på ett sätt som passar just dig. Våra experter hjälper dig lägga up en sparplan som passar dina målsättningar. Boka tid för placeringsrådgivning genom att lämna en intresseanmälan, vi ringer vi dig.

Boka tid

Boka tid här

Vår rådgivning är avgiftsfri och binder dig inte till något.

Hur fungerar placeringsrådgivning?

Vad är placeringsrådgivning och hur fungerar det?

Syftet med placeringsrådgivning är att hitta lösningar med vilka du kan nå dina placeringsmål på ett sätt som passar just dig.

På ett placeringsmöte gör vi upp en individuell placeringsplan för dig eller ger dig ett placeringsförslag. Vi vill påminna om att vår placeringsrådgivning är kostnadsfri och inte binder dig till någonting.

Kontakta Nordea Kundtjänst om du vill diskutera andra än placerings- och sparärenden.

Så här framskrider placeringsrådgivningen

  1. Lämna en intresseanmälan så ringer vi dig. Samtalet kommer från numret 0200 3000 eller 0200 5000, alla samtal bandas in. Du kan eventuellt diskutera med placeringsrådgivaren med detsamma per telefon eller så kan du boka en ny tid för ett onlinemöte.
  2. Under mötet på 30–60 minuter diskuterar vi vilka saker som är viktiga för dig samt kartlägger din livssituation, ekonomiska situation och ditt placerings- eller sparmål. Utifrån dessa uppgifter gör vi upp en individuell placeringsplan eller ger dig ett placeringsförslag som passar just dig.
  3. Under mötet försäkrar vi också oss om att du har tillräcklig kännedom och förståelse om samt erfarenhet av den lösning som rekommenderas för dig för att se till att produkten lämpar sig för just dina mål att öka förmögenheten.
  4. Då vi har hittat  rätt sparlösning för dig sköter vi avtalade åtgärder och avtal för din räkning så att du enkelt kan börja spara.