En ny konsumentkredit eller överföring av befintliga krediter till Nordea?

Om du behöver en ny konsumentkredit kan du välja antingen konsumentkredit utan säkerhet eller banklån med säkerhet. Du kan också överföra konsumentkrediter annanstans till Nordea med hjälp av den behändiga låneöverföringstjänsten!

Flexkredit utan säkerhet

Flexkredit är ett lån utan säkerhet för olika behov. När du ansöker om Flexkredit i nätbanken ser du genast ditt pris och lånets kostnader specifierat.

Läs mer om Flexkredit.

Konsumentkredit med säkerhet

Om du har tillgängliga säkerheter är en konsumentkredit med säkerhet ett förmånligt banklån för anskaffningar som överstiger 15 000 euro. Du kan ställa din bostad, sommarstuga eller andra tillgångar som säkerhet.

Läs mer och ansök om konsumentkredit med säkerhet

Spara genom att sammanslå dina lån

Sammanslå dina lå

Med hjälp av Nordeas låneöverföringstjänst överför du enkelt dina konsumentkrediter och avbetalningsavtal till din egen bank.

Läs mer och gör ett smart drag

Konsumentkredit i Nordea, varför?

  • Nordeas konsumentkredit anpassar sig efter din livssituation. Du kan behändigt ändra din Flexkredits månadsrat, förfallodag och amorteringsfria månader direkt i mobilbanken. 
  • Som kund hos Nordea kan du ansöka om konsumentkredit på nätet. Det är lätt att fylla i ansökan. Ofta får du kreditbeslutet med detsamma eller senast inom tre bankdagar. Vi kontaktar dig om vi behöver ytterligare uppgifter.
  • Räntan på Flexkredit som är en konsumentkredit utan säkerhet är konkurrenskraftig och kreditens prissättning är transparent.
  • Det är lätt att beräkna ett lämpligt belopp av konsumentkredit och göra upp en återbetalningsplan med hjälp av kalkylatorn för Flexkredit
  • Vi erbjuder många flexibiliteter för konsumentkrediter. Läs mer om hur konsumentkredit ger dig flexibilitet i vardagen.
  • Har du konsumentkrediter eller avbetalningar annanstans? Med kalkylatorn för samlingslån kan du testa om det blir förmånligare att slå ihop lånen i Nordea.

Ansök om Flexkredit på webben

Ansök om FlexKredit Öppnas i nytt fönster

Konsumentkredit utan säkerhet

Tänker du på en ny bil eller ett nytt hem? Det finns olika behov för konsumentkredit utan säkerhet, och i Nordea kan du ansöka om konsumentkredit för just ditt behov.

Bilköp

Om du tänker köpa en bil kan du efter ditt behov ansöka om ett billån utan säkerhet.

Läs mer om billån

Renoveringslån

Har du behov av en liten ytrenovering eller en större reparation i ditt hem – ansök om Nordeas Renoveringslån.

Läs mer om Renoveringslån

Båtlån

Styr kosan mot Flexkredit om du ska skaffa ny båt eller är i färd att byta ut den gamla mot en bättre.

Läs mer om Båtlån

Stugliv

Skulle du vilja njuta av stugliv men stugan fattas? Ansök om stuglån efter ditt behov och förverkliga dina fritidsdrömmar.

Läs mer om stuglån

Motorcykel

Tänker du köpa en motorcykel – läs mer om vårt motorcykellån här.

Läs mer om motorcykellån

Ansök om Flexkredit på webben

Ansök om FlexKredit Öppnas i nytt fönster

Information om konsumentkrediter