Puhelin, kortti ja huonekasvi sinisellä pohjalla

Konsumentkredit – kredit från Nordea för alla behov!

Du kan ansöka om konsumentkredit som Flexkredit utan säkerhet eller kredit med säkerhet. Tillsammans hittar vi en lämplig konsumentkredit för dig!

En ny konsumentkredit eller överföring av befintliga krediter till Nordea?

Om du behöver en ny konsumentkredit kan du välja antingen konsumentkredit utan säkerhet eller banklån med säkerhet. Du kan också överföra konsumentkrediter annanstans till Nordea med hjälp av den behändiga låneöverföringstjänsten!

Flexkredit utan säkerhet

Flexkredit är ett lån utan säkerhet för såväl små som stora behov. När du ansöker om Flexkredit i nätbanken ser du genast ditt pris och lånets kostnader specifierat.

Läs mer om Flexkredit.

Konsumentkredit med säkerhet

Om du har tillgängliga säkerheter är en konsumentkredit med säkerhet ett förmånligt banklån för anskaffningar som överstiger 15 000 euro. Du kan ställa din bostad, sommarstuga eller andra tillgångar som säkerhet.

Läs mer och ansök om konsumentkredit med säkerhet

Spara genom att sammanslå dina lån

Sammanslå dina lå

Med hjälp av Nordeas låneöverföringstjänst överför du enkelt dina konsumentkrediter och avbetalningsavtal till din egen bank. Kredit i din egen bank till ett förmånligt pris.

Läs mer och gör ett smart drag

Konsumentkredit i Nordea, varför?

  • Med konsumentkredit kan du förverkliga drömmar och betala dagliga utgifter med ett lån och en återbetalningstid som passar din ekonomi. Nordeas konsumentkredit anpassar sig efter din livssituation.
  • Som kund hos Nordea kan du ansöka om konsumentkredit på nätet. Det är lätt att fylla i ansökan och du får kreditbeslutet snabbt.
  • Räntan på Flexkredit som är en konsumentkredit utan säkerhet är konkurrenskraftig och kreditens prissättning är transparent.
  • Det är lätt att beräkna ett lämpligt belopp av konsumentkredit och göra upp en återbetalningsplan med hjälp av kalkylatorn för konsumentkredit.
  • Vi erbjuder många flexibla kort- och konsumentkrediter. Läs mer om hur konsumentkrediter ger dig flexibilitet i vardagen.
  • Har du konsumentkrediter och avbetalningar annanstans? Med låneöverföringskalkylatorn kan du testa ifall det skulle vara förmånligare att sammanslå dina lån hos Nordea.

Ansök om Flexkredit på webben

Ansök om FlexKredit Öppnas i nytt fönster

Konsumentkredit utan säkerhet

Tänker du på en ny bil, en utlandsresa eller ett nytt hem? Det finns olika behov för konsumentkredit utan säkerhet, och i Nordea kan du ansöka om konsumentkredit för just ditt behov.

Billån

Om du har bilfeber, ansök om lämplig Flexkredit och förverkliga dina bildrömmar.

Läs mer om Billån

Renoveringslån

Har du behov av en liten ytrenovering eller en större reparation i ditt hem – ansök om Nordeas Renoveringslån.

Läs mer om Renoveringslån

Båtlån

Styr kosan mot Flexkredit om du ska skaffa ny båt eller är i färd att byta ut den gamla mot en bättre.

Läs mer om Båtlån

Stuglån

Drömmer du om en avkopplande sommarsemester i lugn och ro? Det är bara stugan som saknas. Ansök om lämplig kredit för att även förverkliga dina stugdrömmar.

Läs mer om Stuglån

Motorcykel

Om du drömmer om att köpa en motorcykel, läs mer om vårt motorcykellån här.

Läs mer om motorcykellån

Ansök om Flexkredit på webben

Ansök om FlexKredit Öppnas i nytt fönster

Information om konsumentkrediter