Sammanslagning av lån

Nordeakund, har du konsumentkrediter hos flera finansbolag? Nu kan du slå ihop dina lån med Nordeas samlingslån. Då du slår ihop dina konsumentkrediter till ett lån kan du ofta spara betydligt eftersom du då endast betalar ränta på och kostnader för ett lån. Vi vill erbjuda alla Nordeakunder möjlighet till ett samlingslån.

Det lönar sig att slå ihop lån

Med hjälp av ett samlingslån slipper du flera enskilda konsumentkrediter, avbetalningskrediter och kreditkortsskulder. Då du slår ihop lån kan du spara på lånekostnader.

  • När du slår ihop konsumentkrediter kan du spara på kostnaderna då du istället för att betala av på flera mindre lån endast betalar av på ett större lån.
  • De totala kostnaderna för llånet kan minska betydligt.
  • Du behöver inte betala kontoavgifter separat för varje lån.
  • Det blir också enklare för dig att ha koll på din ekonomi då du bara behöver följa med kapital, förfallodag och ränta för ett lån.
  • Tips: Slå ihop dina lån och börja månadsspara regelbundet med summan du sparar på det!

Jag vill slå ihop mina lån!

Kontakta oss

Lainojen yhdistäminen - kenelle, miten ja miksi?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin liittyen lainojen yhdistämiseen.

Sammanslagning av lån – Vanliga frågor

För vem lämpar sig Nordeas samlingslån?
  • För vem lämpar sig Nordeas samlingslån?
  • För dig som är kund hos Nordea.
  • Du är fastanställd eller pensionerad.
  • Du har ett eller flera små lån eller krediter på totalt högst 50 000 euro.
  • Du har inga anteckningar om betalningsstörningar.
Hur fungerar det att slå ihop lån i Nordea?

Genom att slå ihop många små lån eller konsumentkrediter till ett större lån kan du spara på lånekostnaderna. Fyll i vår intresseanmälan om du vill veta mer om Nordeas samlingslån. Vi kontaktar dig senast följande vardag för att komma överens om hur vi går vidare!

Lönar det sig att slå ihop lån?

Om du har samlat på dig många mindre lån betalar du lånekostnader separat för varje kredit. Ibland är räntorna på konsumentkrediter eller små lån också mycket höga. Genom att slå ihop krediterna till ett större lån sparar du på kostnaderna och har enklare för dig att hålla reda på din ekonomi.

Med hjälp av Nordeas samlingslån kan du betala bort gamla krediter och i fortsättningen betalar du bara ränta på och kostnader för det nya lånet enligt Nordeas gällande prislista.

Det lönar sig att samla sina bankärenden

Vi erbjuder våra kunder tjänsten för att slå ihop lån eftersom vi vill göra det möjligt att samla alla lån i en bank. Då du samlar dina ärenden blir det lättare för dig att hantera din ekonomi samtidigt som du sparar på kostnader.

Slå ihop dina krediter och ta kontroll över din ekonomi

Förutom att det är billigare att ha ett lån är det också enklare. Du kan enkelt följa upp förfallodagen och kapitalet av ditt nya samlingslån i Nordeas mobiltjänster!

Genom att slå ihop konsumentkrediter sparar du på kostnaderna

När du istället för flera små lån har ett större sparar du på kostnaderna. Med den summan kan du till exempel börja månadsspara istället.

Vill du slå ihop dina lån och spara på lånekostnader?

Fyll i blanketten så kontaktar vi dig senast nästa vardag.

Fyll i vår intresseanmälan så hör vi av oss