Sammanslagning av lån

Hej Nordeakund! Har du en eller flera konsumentkrediter i ett annat penninginstitut? Då kan det vara bra att slå ihop de separata krediterna till ett enda samlingslån. På så sätt kan du återbetala dina krediter annanstans och dra nytta av de förmånliga priser som Nordeakunderna får. Läs mer om sammanslagning av lån och lämna en låneansökan!

Tre orsaker varför det är bra att slå ihop lån

  1. Våra konkurrenskraftiga priser gör att du sparar pengar. Nordeakunder kan slå ihop sina konsumentkrediter, avbetalningar och kreditkortsskulder som de har annanstans till ett enda samlingslån. Genom att slå ihop dina lån hos Nordea kan du dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser som bara våra kunder får. Du kan också spara på kostnader då du betalar bara för ett lån. Med låneöverföringskalkylatorn kan du testa ifall du kan spara i lånets helhetskostander eller månatliga rater.
  2. Det är enkelt att slå ihop lån. Meddela om ditt intresse genom att fylla i en låneansökan. Om lånet kan beviljas slår vi ihop dina lån för din räkning.
  3. Börja månadsspara med pengarna som blir över. Genom att slå ihop dina lån sparar du på lånekostnader och kan börja månadsspara regelbundet med de pengar som blir över.

Jag vill slå ihop mina lån!

Fyll i kreditansökan så kontaktar vi dig om sammanslagning av krediter

Fyll i kreditansökan Öppnas i nytt fönster

Sammanslagning av lån – för vem, hur och varför?

Läs igenom svar på vanliga frågor om att slå ihop lån.

Sammanslagning av lån – Vanliga frågor

Det lönar sig att samla sina bankärenden

Vi erbjuder våra kunder tjänsten för att slå ihop lån eftersom vi vill göra det möjligt att samla alla lån i en bank. Då du samlar dina ärenden blir det lättare för dig att hantera din ekonomi samtidigt som du sparar på kostnader.

Slå ihop dina krediter och ta kontroll över din ekonomi

Förutom att det är billigare att ha ett lån är det också enklare. Du kan enkelt följa upp förfallodagen och kapitalet av ditt nya samlingslån i Nordeas mobiltjänster!

Genom att slå ihop konsumentkrediter sparar du på kostnaderna

När du istället för flera små lån har ett större sparar du på kostnaderna. Med den summan kan du till exempel börja månadsspara istället.

Jag vill slå ihop mina lån!

Fyll i kreditansökan så kontaktar vi dig om sammanslagning av krediter

Fyll i kreditansökan Öppnas i nytt fönster