Varför är Nordea en bra bank för ditt företag?
Vad kostar det att öppna ett företagskonto?
Vilka tjänster rekommenderar vi?
Hur öppnar du tjänster för ditt företag?

Öppna företagskonto och andra tjänster

I samband med att ditt företag blir kund hos oss får du en servicelösning för företagskunder som ger dig de nödvändiga grundläggande banktjänsterna till ett paketpris. Dessutom debiterar vi en öppningsavgift för företagskunder på minst 200 euro.

Innehållet i företagarens servicepaket:

Tjänstepaketet Nordea Digital 15,70 €/mån.*, inkl. moms:

*Kostnaderna för enskilda transaktioner ingår inte i paketets månadspris.

Bli företagskund på nätet

Aktiebolag, öppet bolag, kommanditbolag och firma

  1. Om företagets bolagsform är aktiebolag, öppet bolag, kommanditbolag eller firma, fyll i ansökan  på nätet*. Vi hämtar en del av uppgifterna automatiskt ur handelsregistret. 
  2. Beroende på företagets klausul om firmateckningsrätt kan användningen av tjänsten kräva bekräftelse av en annan representant för företaget.
  3. Vi handlägger din ansökan inom 1-2 veckor. Efter att du lämnat in din ansökan ringer vi dig för att kunna handlägga din ansökan.

Har ditt företag en annan bolagsform?

Nordeas starka kompetens inom företagsfältet garanterar förståelse för olika servicebehov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till olika branscher och bolagsformer. 

Läs mer om branschlösningar

*Nordea förbehåller sig rätten att låta bli att etablera en företagskundsrelation om företaget eller dess ansvarspersoner har anteckningar om betalningsstörningar.

Med dessa tjänster förenklas du din vardag

Elektronisk fakturering

Vi erbjuder dig alltid ett lämpligt alternativ för att sända och ta emot e-fakturor, oberoende av om du använder nätbanken eller ett eget ekonomiförvaltningssystem.

Läs mer om e-fakturatjänster

Personförsäkringen Nordea MyLife för företagare

En frivillig personförsäkring ger företagaren och hens närstående ekonomiskt skydd vid allvarlig sjukdom, permanent arbetsoförmåga och dödsfall.

Läs mer om Nordea MyLife för företagare

Företagsfinansiering

Hos oss får du mångsidiga finansieringslösningar för alla företagets behov från bankgarantier, leasing och kreditlimiter till avbetalningsavtal.

Lösningar för företagsfinansiering

Vanliga frågor

Tips för företagare