Gör verklighet av dina drömmar!

Inledningsvis kan det bli rätt tufft när du startar eget företag. Vi ser till att du undviker de värsta fallgroparna och hjälper dig med det praktiska.

Företagets bankärenden – vi har gjort det enkelt för dig

Du behöver öppna ett konto för att få igång kassaflödet. Vi har gjort det här så enkelt som det bara går. Vi har ett paket med de viktigaste tjänsterna som du behöver för att komma igång – varken mer eller mindre.

Paketet kostar 11 euro i månaden och omfattar:

  • Bankkonto för företagskund
  • Visa Debit-kort för företagskund 
  • Nät- och mobilbanken för företagskund
  • E-fakturatjänsten i nätbanken för företagskunder

Du kan när som helst byta paket i takt med att ditt företag utvecklas. Bli företagskund på nätet idag och kom igång på 5 bankdagar. 

Obs! Innan du drar igång verksamheten måste du lämna en etableringsanmälan till registermyndigheterna.  Läs mer om olika bolagsformer i vår onlineguide för att starta eget.  

Du kan registrera ditt företag på www.ytj.fiÖppnas i nytt fönster

Behöver du råd? Kontakta oss!

Vi behöver alla goda råd emellanåt ibland. Men som egenföretagare behöver du det mer än någon annan. Vi ägnar oss gärna åt ditt företag, och hjälper dig att komma vidare genom att gå igenom både din egen och företagets ekonomi.

När du väljer oss får du stöd och rådgivning på köpet. De flesta vardagsärenden sköter du snabbt och enkelt via våra användarvänliga onlinetjänster. Du kan alltid kontakta oss via chatt eller telefon om du har frågor eller vill diskutera något som rör företaget. Oftast får du svar direkt. Om inte, så bokar vi ett onlinemöte när det passar dig.

Du får också råd om vilka finansieringslösningar som passar bäst för just dina behov, både på kort och lång sikt, till exempel:

  • Produktutveckling
  • Första investeringar
  • Anskaffning av maskiner och utrustning
  • Företagsbil
  • Utjämning av svängningar i kassaflödet.

Skaffa smidig administration för företaget

Oavsett bransch behöver du verktyg och tjänster för att styra verksamheten och sköta den dagliga administrationen på ett smidigt och effektivt sätt. Låt aldrig rutinerna bli en börda.

Det är lätt och enkelt att bli företagskund hos Nordea. Vi erbjuder expertis och service till ditt företag oberoende av tid och plats. Bli företagskund genom att fylla i ansökan på nätet.

Söker du nya nätverk? Vi har ett nära samarbete med organisationer som NyföretagarcentralernaÖppnas i nytt fönster och Företagarna i FinlandÖppnas i nytt fönster.

Bli företagskund på nätet

Börja här

Nordea Bokföring Plus - digital bokföringstjänst

Nordea Bokföring Plus är en ekonomiförvaltningstjänst som skräddarsytts för våra kunder. Med den sköter du faktureringen, bokföringen och myndighetsmeddelanden med några klick.