Bekanta dig med hur banken kan hjälpa ditt företag att växa

Alla får bra idéer. Men bara ett fåtal klarar att omvandla dem till ett lönsamt företag. Vi har identifierat framgångsfaktorerna och bildat en specialiserad enhet som ska hjälpa ambitiösa uppstartsföretag som ditt att expandera

Lita på oss – vi kan din verksamhet

I vår nya Startup & Growth-enhet finns specialiserade rådgivare som varje dag arbetar med att hjälpa över 2 500 uppstarts- och tillväxtföretag. Du kan dra nytta av vår kunskap om en rad olika branscher, allt från teknik till hälso- och livsvetenskap.

Du får alltså rådgivning som är skräddarsydd för just din bransch och situation. Som din mentor hjälper vi dig att få fart på tillväxten.

Vi har Startup & Growth-enheter i hela Norden. Du kan dra nytta av deras samarbete, av vårt växande globala kontaktnät, och mycket mer.

Få det nätverk du hittills bara drömt om

Du känner säkert till hur framgångsrika uppstartsföretag lyckas ta sig in på internationella marknader, teckna fördelaktiga samarbetsavtal och skaffa internationellt riskkapital. Just det, allt handlar om kontakter.

Vi ser till att du kommer med i både lokala och nordiska nätverk och hjälper dig hitta bland alla våra samarbetspartner och kunder runtom i världen. Du får tillgång till ett internationellt nätverk för uppstartsföretag och kan samarbeta med ledande tillväxtspecialister och inkubatorer.

Du får möjlighet att teckna samarbets- och sponsoravtal i tillväxt-tävlingar och genom samarbetsytor, såsom Kasvu OpenÖppnas i nytt fönster och Maria 01Öppnas i nytt fönster. Du får en tydlig överblick över internationella evenemang som är relevanta för just dig.

Vi hjälper dig att hitta rätt människor på en övergripande nivå, så att du får ut mesta möjliga av det här omfattande nätverket.

Bredda ditt nätverk med Nordea Trade Club. Kom i kontakt med internationella affärspartner lätt på nätet. Nordea Trade Club är gratis för alla våra företagskunder.  Läs mer om Nordea Trade Club

Rätt finansiering får fart på tillväxten

Möjligheterna är oändliga, och därför behöver vi diskutera vilken finansiering som är rätt för dig här och nu. Vi erbjuder flexibla finansieringslösningar för tillväxtfasen. Och vi kan koppla samman uppstartsföretag som ditt med lämpliga samarbetspartner.

Här är några finansieringsalternativ som vi kan erbjuda:

  • Nordeas finansieringsprodukter, anpassade för uppstarts- och tillväxtföretag
  • Samarbeten och konsortier med inhemska och nordiska investerare (riskkapitalister och affärsänglar) 
  • Finansiering från Nordeas privata investerare
  • Gräsrotsfinansiering
  • Tilläggslån och obligationer, skräddarsydda för små och medelstora företag
  • Samarbete med lokala statliga institutioner.