Skadeförsäkring

Kontinuitet hör till de centrala faktorerna för framgångsrik företagsverksamhet. För att trygga kontinuiteten behövs framåtblickande riskhantering, försäkringslösningar som proportionerats efter företagets behov och en smidig ersättningstjänst. Dessa tjänster får du hos Nordeas försäkringspartner If Skadeförsäkringsbolag Ab.

If företagsförsäkringar

Försäkringar för företag i alla branscher

Välj en erfaren försäkringspartner för ditt företag. Vi känner till riskerna i din bransch och du får tillgång till de bästa experterna. Vi erbjuder försäkringar som är anpassade till ditt företag oberoende av affärsverksamhetens omfattning och bransch. När skadan är framme kan du lita på oss. Vi sköter ersättningsprocessen snabbt och säkert. På så sätt blir de ekonomiska konsekvenserna så små som möjligt och din verksamhet kan fortsätta.

Läs mer om företagsförsäkringarÖppnas i nytt fönster

Ett nytt företag behöver försäkringsskydd

En nyetablerad företagare gör klokt i att säkra utkomsten för sig själv och sina närmaste samt företagets kontinuitet genom ett ändamålsenligt försäkringsskydd. Så fort verksamheten är igång är det viktigt att klarlägga företagsverksamhetens risker och försäkringsbehov med hjälp av If Rätt Skydd-kartläggningen. Företagarens viktigaste försäkring är den lagstadgade pensionsförsäkringen (FöPL). Vår partner i arbetspensionsförsäkringar är Varma.

Läs mer om försäkringar för nyetablerade företagÖppnas i nytt fönster