Företagskort

Spara tid, pengar och nerver med ett enhetligt kortsystem.

Vi har lämpliga kort för ditt företag

Våra kort och mobila betaltjänster för företag kompletterar varandra. Därför behöver du inte använda din tid på att jämföra liknande kortalternativ utan får de kort som du behöver för din affärsverksamhet.

  • Traditionella betalningar. Kreditkort är ett behändigt sätt att betala dagliga utgifter – i synnerhet på tjänsteresor. Det hjälper också att hantera kassaflödet eftersom du får 15–30 dagar betalningstid för dina köp. Vi har tagit med alla de bästa egenskaperna i First Card (MasterCard) som vi rekommenderar till de flesta företagskunder.
  • Mobila betalningar. Mobila betalningar har i stort sett ersatt kontanter. Du kan betala med din mobila enhet nästan varsomhelst efter att du har lagt till ditt kreditkort till den mobila betalningsapp som du har valt via Nordea Wallet. Visste du att du kan använda tjänsten Siirto för företagskunder för att ta emot och sända mobila betalningar?
  • Kontantinsättningar. Om du eller dina anställda dagligen sätter in kontanter i automater, behöver ditt företag ett insättningskort. 

First Card

Nordea First Card gör det smidigare för dig och ditt företag att hantera de dagliga utgifterna, oavsett verksamhet och storlek.

Läs mer om First Card

Business Visa Debit

Business Visa Debit ger dig tillgång till företagets bankkonto runt om i världen.

Läs mer om Business Visa Debit

Nordea Insättningskort för företag

Ett kort avsett för företagskunders kontantinsättningar i automater

Läs mer om Insättningskort för företag

Nordea Business Mastercard

Försäljning av Nordea Business Mastercard har slutit 15.10. Nuvarande kort och avtal stöds ännu. Det är ännu möjligt att göra förändringar till befintliga avtal. Bekanta dig med First Card.

Läs mer om Nordea Business Mastercard

Mobila betalningar

Du kan använda din smarttelefon eller smartklocka för att betala kontaktlöst med iOS- och Android-enheter samt erbjuda dina kunder möjlighet att betala mobilt till exempel i din nätbutik med hjälp av tjänsten Siirto. Snabbt, säkert och lätt.