Bankkort

Dina uttag och köp med Nordeas Visa Debit- och Visa Electron-bankkort debiteras behändigt direkt ditt konto. Med Nordeas Visa-bankkort tar du ut kontanter och betalar dina köp enkelt i både Finland och utomlands.

Nordeas Visa-bankkort är ett utmärkt val för kunder i alla åldrar

Skaffa ett pålitligt och enkelt Visa-bankkort i Nordea. Till skillnad från kreditkort har bankkort ingen kreditegenskap. Nordea erbjuder två olika bankkortsalternativ med lite olika egenskaper.

Köp och uttag med Nordeas Visa Debit- och Visa Electron-bankkort debiteras direkt det konto som anslutits till kortet. Då du betalar eller tar ut kontanter med ditt Nordea Visa Electron-bankkort kontrolleras alltid täckningen på ditt konto, och det görs en täckningsreservering på kontot fram till debiteringsdagen, dock högst i 10 dygn.

Nordea Debit-kort

Du behöver inte längre kontanter om du har Nordea Visa Debit-betalkort. Du betalar köp i Finland och utomlands direkt från ditt bankkonto – genom att blippa kortet mot betalterminalen. Förstås kan du även ta ut pengar i automat, också i utlandet.

Läs mer om Nordea Debit

Nordea Electron

Nordea Visa Electron är ett enkelt och tryggt betalkort som passar utmärkt också för de minsta i familjen. Nordea Electron är ett tryggt och lätt alternativ till kontanter.

Läs mer om Nordea Electron

Med bankkortet betalar du tryggt i Finland, utomlands och på nätet

Nordeas Visa-bankkort är pålitliga betalningsinstrument. Visa är ett av världens största kreditbolag, och det har beviljats över två miljarder Visa-kort överallt i världen.

Då du har ett Nordea Visa-bankkort kan du själv påverka hur tryggt det är att använda kortet. Du kan t.ex. sätta dygnspecifika uttags- och betalningsgränser, begränsa kortets geografiska användningsområde eller spärra kortet via nätbanken. Du ändrar säkerhetsinställningarna enkelt i din mobil- och nätbank. Den trygga nätbetalningstjänsten Verified by Visa ger dig också ytterligare skydd. Tjänsten hjälper dig att skydda dig mot eventuellt missbruk av ditt kort.

Ansök om kort via nätbanken

Öppna nätbanken Öppnas i nytt fönster