Nät- och mobiltjänster

Bekanta dig med våra nät- och mobiltjänsten och sköt dina dagliga bankärenden snabbt och behändigt.

Inloggningen i den gamla nätbanken har ändrats - logga in i den nya nätbanken nästa gång

Den nya nätbanken har en ny layout men många samma funktioner som förut. Du loggar in i den nya nätbanken med appen Nordea ID eller kodkalkylatorn. 

Du kan logga in i den gamla nätbanken bara med kodkortet eller lösenordet tills den gamla nätbanken slopas helt och hållet.

Nordea Mobile

Sköt dina dagliga bankärenden snabbt och smidigt med appen Nordea Mobile. Du kan kolla kontotransaktioner, överföra pengar, betala räkningar och delta i onlinemöten i den nya mobilbanken.

Läs mer om Mobilbanken

Kodappen

Med appen Nordea Koder bekräftar du transaktioner i nät- och mobilbanken och identifierar dig i Nordea Kundtjänst samt hos andra tjänsteleverantörer.

Läs mer om Kodappen

Nordea Wallet

Nordea Wallet är en app där du får en snabb överblick över hur du använder dina pengar och kan aktivera alla dina kort för mobilbetalningar.

Läs mer om Nordea Wallet

Google Pay

Med Google Pay betalar du snabbt och enkelt i butiker, appar och på nätet. Det fungerar på samma sätt som kontaktlösa betalningar.

Läs mer om Google Pay

Apple Pay

Med Apple Pay kan du som Nordeakund enkelt göra säkra kortbetalningar i butik med din iPhone. Det är enkelt att komma igång.

Läs mer om Apple Pay

Tjänsten Siirto

Nu kan du glömma långa kontonummer och kontanter när du betalar till exempel biobiljetter till en vän eller handlar på nätloppis. Betalningarna överförs tryggt i realtid mellan användarna av tjänsten Siirto.

Läs mer om Tjänsten Siirto

Nätbanken

I nätbanken gör du mycket mera än att kolla kontots saldo eller betala räkningar. Ingå ett nätbanksavtal i närmaste kontor, eller bli kund på nätet och få tillgång till bankkoderna följande dag.

Läs mer om Nätbanken

Bankkoder

Med bankkoder sköter du bankärendena oberoende av tid och plats. Du undertecknar bland annat avtal och identifierar dig i andra leverantörers tjänster samt betalar nätinköpen tryggt.

Läs mer om Bankkoder

Kodkalkylatorn

Kodkalkylatorn är en identifieringsmetod som Nordea erbjuder. Kodkalkylatorn lämpar sig för de kunder som inte kan använda kodappen med en mobil enhet. Du kan beställa kodkalkylatorn i nätbanken, Nordea Kundtjänst eller ta den i bruk på kontoret.

Läs mer om Kodkalkylatorn