Nät- och mobiltjänster

Betala från mobil till mobil säkert.

Kodappen

Med appen Nordea Koder bekräftar du transaktioner i nät- och mobilbanken och identifierar dig i Nordea Kundtjänst samt hos andra tjänstleverantörer.

Läs mer om Kodappen

Nordea Wallet

Med appen Nordea Wallet (Android och iOS) betalar du dina inköp med hjälp av din smarttelefon på samma sätt som med kort med funktionen för kontaktlös betalning runt om i världen (Android).

Läs mer om Nordea Wallet

Tjänsten Siirto

Nu kan du glömma långa kontonummer och kontanter när du betalar till exempel biobiljetter till en vän eller handlar på nätloppis. Betalningarna överförs tryggt i realtid mellan användarna av tjänsten Siirto.

Läs mer om Tjänsten Siirto

Nordea Mobile

Sköt dina dagliga bankärenden snabbt och smidigt med appen Nordea Mobile. Du kan kolla kontotransaktioner, överföra pengar, betala räkningar och delta i onlinemöten i den nya mobilbanken.

Läs mer om Mobilbanken

Nätbanken

I nätbanken gör du mycket mera än att kolla kontots saldo eller betala räkningar. Ingå ett nätbanksavtal i närmaste kontor, eller bli kund på nätet och få tillgång till bankkoderna följande dag.

Läs mer om Nätbanken

Bankkoder

Med bankkoder sköter du bankärendena oberoende av tid och plats. Du undertecknar bland annat avtal och identifierar dig i andra leverantörers tjänster samt betalar nätinköpen tryggt.

Läs mer om Bankkoder