Hyödynnä asuntolaina-asiakkaan edut

Asuntolainasi sisältää useita etuja, kuten esimerkiksi Lyhennysjouston, joustavan laina-ajan sekä kattavat itsepalvelumahdollisuudet. 

Lisäksi saat etuja muista tuotteistamme ja palveluistamme, kuten

  • säästämisestä ja sijoittamisesta
  • vakuutuksista
  • pankkipalveluista
  • Joustoluotosta.

Joustoa, turvaa ja edullisia palveluita

Rakennamme palvelukokonaisuutesi aina oman tilanteesi mukaan. Lisäksi hyödyt erityisistä auntolaina-asiakkaan eduista, joilla mm. turvaat talouttasi esimerkiksi säästämällä. 

LyhennysJousto
Vakuutukset
Säästäminen ja sijoittaminen
Pankkipalvelut
Joustoluotto
Hintaedut

Det flexiblaste bostadslånet på marknaden

Vi har det flexiblaste bostadslånet på marknaden. Vi är den enda banken i Finland som kan erbjuda dig avgiftsfri FlexAmortering som automatiskt kopplas till ditt bostadslån. Tack vare FlexAmortering kan du flexibelt planera din vardag och ändra lånet självständigt i nätbanken. Du kan ansöka om bostadslån när som helst i nätbanken och Nordea Kundtjänst betjänar dig alltid gärna.

Läs mer om bostadslån

Vakuuta sinulle tärkeimmät

Asuntolaina-asiakkaana saat 15 % alennuksen uudesta MyLife-vakuutuksesta, sekä 25 % korotuksen henkivakuutuksesi korvaussummaan. 

MyLife-vakuutusten avulla pidät huolta sekä läheisistä että itsestäsi. Voit valita yksittäisen vakuutuksen esimerkiksi vakavan sairauden tai kuoleman varalle tai ottaa vielä laajemman turvan tarpeesi mukaan.

Koska et voi tietää, mitä laina-aikana tapahtuu, voit varmistaa lainasi takaisinmaksun sujumisen MyLife-henkilövakuutuksen avulla.

Maksuton sijoitusneuvonta ja muut edut säästämisestä

Asuntolainaneuvoteltaessa mitoitamme lainan niin, että pystyt säästämään asuntolainan rinnalla. Asuntolaina-asiakkaanamme

  • saat edulliset säästämisen ratkaisut ja kaupankäyntipalvelut käyttöösi. Esimerkiksi rahastojen kaupankäynti on maksutonta mobiili- ja verkkopankissa sekä Nordea Investorissa.
  • varaat maksuttoman sijoitustapaamisen kätevästi mobiili- ja verkkopankissa ajanvarauskalenterista. Varaa aika maksuttomaan sijoitustapaamiseenÖppnas i nytt fönster.
  • arvo-osuustilin hoitomaksu on 0 euroa, kun teet vähintään yhden kaupan vuosineljänneksen aikana. 

Mobiilipankin käyttäjälle kortti ja tili maksutta

Kun olet asuntolaina-asiakkaamme ja käytät mobiilipankkia, saat maksutta 1-2 korttia (Nordea Gold, -Credit tai Debit), tilin, verkkopankin ja pankkitunnukset. Katso asuntolaina-asiakkaan maksuttomat arjen pankkipalvelut

Mobiilipankissa hoidat raha-asiat sujuvasti ja seuraat helposti talouttasi. Mobiilipankin chatissa voit kysyä neuvoja mutta, hoidat myös pankkiasioita nopeasti ja vaivattomasti. Lue lisää  Nordea Mobile - mobiilipankistamme.

Kun haluat  maksaa ostoksia turvallisesti ja kätevästi puhelimella, ota käyttöösi maksuton Apple Pay-, Google Pay tai Samsung Pay -sovellus. 

Joustoluoton edullinen hinta

Asuntolaina-asiakkaana Joustoluoton korkomarginaali on 5,9 %, kun se normaalisti on 8,9 %. 

Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto, jonka enimmäismäärä on 50 000 euroa ja takaisinmaksuaika enimmillään 10 vuotta.

Lue lisää Joustoluotosta

Asuntolaina-asiakkaan hintaedut

Alla olevat hinnat koskevat asuntolaina-asiakkaita, joilla on mobiilipankki ladattuna ja arjen asiointi keskitettynä Nordeaan.

Päivittäispalveluthinta Asuntolaina-asiakkaalleNormaali hinta
Käyttötilin kuukausimaksu 0,00 €2,40 €
Pankkitunnukset, kuukausimaksu0,00 €3,00 €
Nordea Debit -pankkikortti, kuukausimaksu
0,00 €2,50 €
Nordea Gold Mastercard credit/debit, kuukausimaksullinen
0,00 €6,25 €
Nordea Gold Mastercard credit/debit, vuosimaksullinen
0,00 €75,00 €
Joustoluotto5,9 %8,9 %
Muut edut
Rahastomerkinnät verkko- ja mobiilipankissa
0,00 €
Arvo-osuustilin hoitopalkkio, kun teet vähintään yhden välityspalkkiollisen kaupan vuosineljänneksen aikana.0,00 €