Förmåner för dagliga tjänster

Lätta och trygga banktjänster varje dag. Du har hela banken med dig i fickan. Genom att sköta dina bankärenden i mobilbanken får du de dagliga tjänsterna förmånligare. Vi erbjuder dig ett finansieringsalternativ som lämpar sig för olika situationer i ditt liv.

Vi finns till för dig varje dag

Nordea Kundtjänst betjänar dig varje dag. Våra rådgivare står gärna till tjänst när du behöver hjälp. Vid behov hjälper vi dig att använda digitala tjänster, och du kan kontakta oss i mobilbanken med en enda klickning. Välj den kanal som passar bäst för dina bankärenden. Vi erbjuder dig mångsidiga och pålitliga banktjänster. Du kan betala både räkningar och inköp med din telefon när och var som helst.

 

Dygnet runt

Våra experter betjänar dig på svenska vardagar kl. 8.00-18.00 och på finska kl. 8.00-20.00. Välj den kanal som passar bäst för dina bankärenden. Du kan sköta många bankärenden smidigt till exempel i mobil- eller nätbanken när det passar dig bäst.

Läs mer

Nära dig

Du har ständigt tillgång till våra digitala dagliga banktjänster. Sköt dina bankärenden lätt och smidigt med hjälp av våra mångsidiga mobila tjänster.

Läs mer

Ett steg före

Som kund hos Nordea får du de allra nyaste produkterna och tjänsterna, såsom mobilbetalningar.

Läs mer

Finansiering som tål livet

Vi erbjuder dig finansiering för olika situationer i ditt liv. På ett hållbart sätt. Hos oss kan du enkelt få finansiering för att förverkliga dina drömmar.

Läs mer

Dygnet runt

Dygnet runt

Våra experter betjänar dig på svenska vardagar kl. 8–18 och på finska dygnet runt. När du identifierat dig sköter du vardagliga bankärenden snabbt och smidigt i Nordea Kundtjänst på 0200 5000 (lna/msa). Lättast når du våra rådgivare genom att ringa Nordea Kundtjänst eller chatta i mobilbanken.

 Köa inte i onödan – du kan sköta många bankärenden smidigt till exempel i mobil- eller nätbanken när det passar dig bäst. Vi har listat våra populäraste digitala tjänster

Vår chatt handleder dig förutom i nät- och mobiltjänster också i många andra ärenden. Du behöver bara klicka på chattikonen i nät- eller mobilbanken och börja snacka med oss. 

Vår digitala placeringsrådgivare Nora hjälper dig att börja månadsspara eller göra en engångsplacering.  

Nära dig
En steg före
Finansiering som tål livet