Premium Banking

Vi hjälper dig att förvalta din förmögenhet på ett effektivt och heltäckande sätt. Som Premiumkund får du tillgång till några av våra bästa erbjudanden och tjänster.

Premium Banking - rådgivning i alla livssituationer

Nordea Premium Banking är en kapitalförvaltningstjänst för dig och din familj, då din förmögenhet i besparingar och placeringar uppgår till 80 000 euro.

Hos oss kan du anlita landets bästa kapitalförvaltningstjänst och välja tjänster för vardagliga ärenden alltid efter dina behov. Du kan anlita en egen kapitalförvaltare och ett team med toppexperter – från rådgivare i vardagliga bankärenden till marknadsanalytiker och utvecklare av placeringsprodukter. 

Är du redan Premiumkund?

Vi betjänar er på Premium-kundtjänsten på svenska mån-fre kl. 8.00 - 18.00.

Ring Premium-kundtjänsten 0200 5000

Personlig

Du får individuell rådgivning om kapitalförvaltning. Vi hjälper dig att förutse dina kommande ekonomiska behov och tillsammans kan vi förbereda de bästa lösningarna för dig och din familj.

Läs mer om personlig service

Hållbar

Vi erbjuder hållbara placerings- och finansieringslösningar med vilka du hjälper till att skapa en mer hållbar framtid. För oss innebär hållbara placeringar att vi kan öka företagens ansvarsfullhet utan att tumma på den förväntade avkastningen.

Läs mer om hållbara placeringslösningar

Förmånlig

Du kan handla förmånligt på mer än 20 börser. Du handlar avgiftsfritt med fonder i mobil- och nätbanken. Dessutom är Mobil Plus-paket och därtill hörande dagliga banktjänster avgiftsfria för Premiumkunder.

Läs mer om förmånliga banktjänster

Speciell

Du kan lätt och smidigt sköta alla dina vardagliga bankärenden genom att ringa Nordea Premium Kundtjänsten via mobilbanken eller identifierar dig i början av samtalet.

Läs mer om speciella förmåner

Personlig betjäning

Personlig betjäning

  1. Din egen kapitalförvaltare ser till dig och din familj. Kapitalförvaltaren är din personliga partner som ser till att din placeringshelhet passar just din livssituation och dina mål.
  2. Kapitalförvaltaren handleder dig vid behov till kapitalförvaltningens jurister som hjälper dig med det juridiska i anslutning till kapitalförvaltning. Du får exakta rekommendationer utifrån din situation, t.ex. i fråga om hur det lönar sig att överföra förmögenhet inom familjen.
  3. Premiumkundernas egna finansieringsspecialister hjälper dig att sköta dina låneärenden snabbt och ser till att lånen beaktas som en del vid förvaltningen av din förmögenhet.
  4. Genom att identifiera dig i början av samtalet sköter du vardagliga bankärenden snabbt och smidigt med våra specialiserade rådgivare på 0200 5000 (lna/msa) mån–fre kl. 8–18. Lättast når du Premium-kundtjänsten genom att ringa via mobilbanken.
Hållbara placeringslösningar
Förmånliga tjänster
Särskilda förmåner

Intresserad av att bli Premiumkund?

Söker du en partner som hjälper dig att förvalta din förmögenhet i alla livssituationer?

Lämna intresseanmälan

Är du redan Premiumkund?

Vi betjänar er på Premium-kundtjänsten på svenska mån-fre kl. 8.00 - 18.00.

Ring Premium-kundtjänsten 0200 5000