Förmåner för Premiumkunder

Premium Banking – din förmögenhet är värd mer

Kapitalförvaltare

Du får en personlig kapitalförvaltare som du kan anlita i alla dina bankärenden i anslutning till förvaltningen av din förmögenhet. Vi förvaltar din totala förmögenhet målmedvetet genom att göra upp en omfattande spar- och placeringsplan som passar din livssituation.

Kapitalförvaltningens jurister

Kapitalförvaltningens jurister hjälper dig med det juridiska i anslutning till planen för förvaltningen av din totala förmögenhet. Utöver överföring av tillgångar och arvsplanering omfattar planerna även beredskap för överraskande risker och tiden efter arbetslivet.

Kapitalförvaltningens jurister hjälper dig att upprätta testamente, intressebevakningsfullmakt och bouppteckning.

Nordea Investor

Du håller dig lätt ajour med hjälp av placeringstjänsten Nordea Investor. Med Investor följer du utvecklingen av dina placeringar i realtid och handlar med värdepapper. I tjänsten hittar du dessutom mycket information, analyser och översikter över marknadsutvecklingen.

Premium Kapitalförvaltningsfonder

Premium Kapitalförvaltningsfonderna ger dig en möjlighet att förvalta dina placeringstillgångar med en enda lösning. Fonderna är skräddarsydda efter Premium Banking-kundernas behov, och med dem ser du till att du har en väldiversifierad placeringslösning som Nordeas proffs förvaltar.

Brett utbud av placeringsalternativ

Du har också tillgång till ett omfattande utbud av spar- och placeringsprodukter från insättningskonton till försäkringar, fonder och placeringsobligationer.

Ytterligare förmåner

  • Du kan sköta dina ärenden smidigt per telefon i Nordea Kundtjänst 0200 5000 (lna/msa) mån–fre kl. 8–18. Som Premium Banking-kund går du förbi kön när du ringer till Nordea Kundtjänst och identifierar dig med dina bankkoder.
  • Du får -20 % rabatt av Nordea MyLife personförsäkringens årspremie.
  • Du får MasterCard Premium-kreditkort där huvudkortet innehåller Priority Pass som berättigar till fyra avgiftsfria besök i flygplatsernas lounger. Kortets kreditlimit kan uppgå till 20 000 euro och i kortet ingår reseförsäkring utomlands och försäkringen Produktskydd. Kortet är avgiftsfritt under de sex första månaderna och därefter tas det ut en års- eller månadsavgift (90 euro/år eller 7,50 euro/mån.).
  • Vid Huoneistokeskus, SKV Fastighetsförmedling och HUOM! får du 15 procent rabatt på den normala förmedlingsprovisionen då du köper eller säljer en bostad och 10 procent rabatt på den normala förmedlingsprovisionen då du hyr in eller ut en bostad.

Prisfördelar

Dagliga banktjänster

Premium-kundNormal
Månadsavgift för Brukskonto    0,00 €2,00 €
Bankkoder
0,00 €3,00 €
Nordea Gold Mastercard debit/credit eller credit, månadsavgift
0,00 €6,25 €
Nordea Gold Mastercard debit/credit eller credit, årsavgift
0,00 €75,00 €
Nordea Credit Mastercard eller debit/credit, månadsavgift
0,00 €4,30 €
Nordea Credit Mastercard eller debit/credit, årsavgift
0,00 €52,00 €

Övriga tjänster

Premium-kundNormal

FörmånsKonto (minimiränta 0,05 %) 

Nordea Prime -1,25%Nordea Prime -3,25 %
Bankfack
7 - 10 € /mån.20 - 30 € /mån.