MyMoney – Planera ditt eget kort

Du kan själv designa ditt kort. Du får prova dina egna digibilder eller välja bilder från bildgalleriet.

Beställ MyMoney-bildkort så här

Om du har Nordeas bankkoder kan du lägga till en bild på ditt nuvarande kort behändigt i nätbanken. Beställ ett självdesignat kort i punkten Kort > Bild till kortet. Välj bild till ett nytt kort i samband med kortansökan.

Man kan välja bild till följande kort: MasterCard Silver, MasterCard Gold, Visa Silver, Visa Gold, Visa Electron och Nordea Debit. Priset på ett MyMoney-kort är 12 euro/kortbeställning. Priset debiteras när ett nytt eller förnyat kort tillverkas.

Exempel av vårt bildgalleri:

BanaaniDuuriElectric
HöyhenetKieletLP
RainbowRokkikukkoRytmi

Jalmari Visa Electron

kortit-kuvakortti-jalmariDu kan få en bild av bävern Jalmari på ditt Nordea Electron-kort. För en bild på Jalmari debiterar vi inte normalpriset på 12 euro för bildkort.

Stöd en god sak med MyMoney-bildkortet

För varje tillverkat kort donerar vi tre euro till förmån för antingen Ett rent Östersjön-projekten eller Kvinnobankens verksamhet beroende på vilken bild du valt.

  • Genom att beställa ett kort med temat Ett rent Östersjön stöder du initiativet Ett rent Östersjön som drivs av John Nurminens Stiftelse.
  • Genom att beställa ett kort med Kvinnobankens logo stöder du den verksamhet som fonden Kvinnobanken vid stiftelsen för Kyrkans Utlandshjälp utövar.