MyMoney – Planera ditt eget kort

Du kan själv designa ditt kort. Du får prova dina egna digibilder eller välja bilder från bildgalleriet. Med Nordeas bankkoder beställer du enkelt ditt bildkort via gamla nätbanken på datorn.

Beställ MyMoney-bildkort så här

Om du har Nordeas bankkoder, beställer du enkelt ditt bildkort via gamla nätbanken.

Du kan uppdatera kortet via gamla nätbanken på din dator. Det är tyvärr inte möjligt att beställa kort med bild via smarttelefoner eller surfplattor.

Så här uppdaterar du din kortbild i gamla nätbanken:

1. Välj Kort

2. Välj sedan Redigera och förnya kort

3. Välj det kort vars bild du vill byta

4. Välj punkten ”Jag vill byta kortets pinkod eller ändra kortets egenskaper”

5. Klicka på ”Lägg till bild”. Välj och godkänn den bild du vill ha i kortgalleriet. Regnbågsbilden finns i kategorin Special.

6. Kryssa för ”Jag har tagit del av kortvillkoren och prislistan, godkänner dem och förbinder mig att följa dem.” och spara din kortbeställning.

Du kan beställa en bild till Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Electron- och Nordea Debit-kort. Det går inte att beställa en bild till Finnair Plus Mastercard-, Stockmann MasterCard- och TUOHI Mastercard-kort.

Normalpris för ett MyMoney-kort är 12 euro/kortbeställning. Under Pride-kampanjen (10.8–13.9.2020) kan du avgiftsfritt lägga till och byta bild på ditt kort. Då ditt kort förnyas nästa gång tas en avgift enligt prislistan ut för bildkortet.

Prova och läs mer om bildkort på MyMoney-sidanÖppnas i nytt fönster

Exempel på bilder:

RainbowDurElectric
BananStrangarLP
FjadrarTuppRytm

Jalmari Visa Electron

kort-bildkort-jalmariTill Nordea Electron-kort kan du också välja en bild av bävern Jalmari. För Jalmari Nordea Electron-kort debiteras inte den normala tillverkningsavgiften på 12 euro för bildkort.

Du kan välja mellan fyra olika färger på Jalmari: lila, blå, orange och grön.

Obs! Det är inte möjligt att beställa Jalmari-bilden till ett Nordea Electron-kort med K-Plussa-egenskap.

Stöd en god sak med MyMoney-bildkortet

För varje tillverkat kort donerar vi tre euro till förmån för antingen Ett rent Östersjön-projekten eller Kvinnobankens verksamhet beroende på vilken bild du valt.

  • Genom att beställa ett kort med temat Ett rent Östersjön stöder du initiativet Ett rent Östersjön som drivs av John Nurminens Stiftelse.
  • Genom att beställa ett kort med Kvinnobankens logo stöder du den verksamhet som fonden Kvinnobanken vid stiftelsen för Kyrkans Utlandshjälp utövar.