TUOHI Mastercard

Det flexibla betalinstrumentet TUOHI Mastercard har ingen öppnings- eller årsavgift. Du kan betala köp med kreditkort i Finland och utomlands, i över 200 länder och på cirka 35 miljoner försäljningsställen. Du kan också ta ut kontanter överallt i världen i kontantautomater med Mastercard-symbolen.

  • Ingen öppnings- eller årsavgift. Avgiften på 5 euro för tillhandahållandet av kontot debiteras endast då kortet använts och det finns saldo att fakturera.
  • Du får i genomsnitt 30 dagar räntefri betalningstid på alla köp med kreditkortet.
  • Du kan välja en kreditlimit mellan 2 000 och 10 000 euro.
  • I kortet ingår den avgiftsfria Prisskyddsförsäkringen som i enlighet med försäkringsvillkoren garanterar marknadens billigaste priser på de inköp som kunden i fortsättningen gör med kortet.

Fina förmåner och funktioner med TUOHI Mastercard

  • TUOHI Mastercard är ett kreditkort utan öppnings- och årsavgift. Med kortet kan du betala dina köp i rater och överföra pengar från krediten till bankkontot. Avgiften på 5 euro för tillhandahållandet av kontot debiteras endast då kortet använts och det finns saldo att fakturera.
  • Med betaltids- och kreditkortet TUOHI Mastercard betalar du också större köp och det ger flexibilitet i oväntade situationer. 
  • Du får en faktura över kreditkortstransaktionerna varje månad och väljer själv förfallodagen och amorteringsbeloppet (den minsta amorteringsprocenten) när du fyller i kortansökan. Du betalar ränta endast på den summa av krediten som kvarstår efter förfallodagen.* 
  • Du kan välja två betalningsfria månader per kalenderår. 
  • TUOHI Mastercard-kreditavtalet ingås vanligen i säljaraffären i samband med det första inköpet.
  • I TUOHI Mastercard-kortet ingår även automatiskt en avgiftsfri Prisskyddsförsäkring som garanterar marknadens billigaste priser på de inköp som kunden i fortsättningen gör med kortet i enlighet med försäkringsvillkoren.

Läs mer i försäkringsvillkoren

* Den effektiva räntan beräknad på en utnyttjad TUOHI Mastercard-kontokredit på 1 500 euro är 27,9 %. Vid beräkningen används 3 mån. euriborränta (06/2019) och i den har man beaktat den månatliga kontoavgiften och avgiften för pappersfaktura. Räntan på krediten är 3 mån. euriborränta + 14 %. Avgiften för tillhandahållandet av kontot är 5,00 euro. Kreditlimiten är  

2 000–10 000 euro. TUOHI Mastercard är i kraft tills vidare. Kreditgivaren är Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors, 00020 NORDEA. 

Med TUOHI Mastercard handlar du på nätet

Du kan handla på nätet med ditt TUOHI Mastercard-kort efter att du har registrerat det för nätbetalningar i nätbanken eller Nordea Kundtjänst. Du kan registrera kortet i nätbanken under Kort/Användningsområde/Internet. 

Förvalta ditt kort

Du kan följa upp dina kreditkortstransaktioner behändigt i nätbanken. Om du inte har Nordeas bankkoder kan du följa upp transaktionerna i tjänsten OmaLuotto (nordearahoitus/omaluotto). Du kan också kontrollera t.ex. disponibelt belopp på kortet, ändra kortkreditens egenskaper och överföra pengar från kortkrediten till bankkontot.

I mobilbanken ser du bl.a. egenskaper och disponibla medel på ditt kort. Du kan också överföra pengar från din kortkredit till ditt bankkonto. Du kan också begränsa det geografiska användningsområdet för ditt kort samt kortanvändning på nätet.

Om du använder Nordeas bankkoder kan du själv välja pinkod till ditt kort. Om du inte har nätbankskoder kan du följa upp kreditkorttransaktionerna och överföra pengar via telefontjänsten.

Ansök om Nordea TUOHI Mastercard

Du kommer till ansökan om TUOHI Mastercard via länken nere på sidan. Alternativt kan du lämna ansökan i appen Nordea Wallet som kan du ladda ner på din telefon i App Store eller Google Play. 

Du kan ansöka om TUOHI Mastercard-kort om du har fyllt 18 år, bor stadigvarande i Finland, har regelbundna inkomster och inte har betalningsstörningar. 

Du kan också få TUOHI Mastercard-kort efter att du har fått en studieplats vid en högskola varvid regelbundna inkomster inte är nödvändiga. Kreditlimiten för TUOHI Mastercard-kort för studerande kan vara till och med 2 000 euro. 

Läs mer om TUOHI Mastercard-kreditkortet på webbplatsen Tuohi.fiÖppnas i nytt fönster.

Priser
Priser för kort beviljade före 1.9.2019

Ansök om TUOHI Mastercard

Ansök om kort Öppnas i nytt fönster