Smart betalning

Världen förändras och det gör betalningsmetoderna också. Det har blivit allt vanligare att betala med telefon och smartklocka, men nu går det också att betala med ringar, armband och nyckelbrickor

Välkommen till framtiden – Nordea erbjuder nya sätt att betala kontaktlöst

Du behöver bara ett Nordea Mastercard för att kunna betala med smarta enheter. Därefter betalar du dina dagliga köp kontaktlöst i en handvändning. Läs om de nya betalningsmetoderna som Nordeakunder kan börja använda redan idag.

Olika kontaktlösa betalningsmetoder utvecklas aktivt och Nordea samarbetar intensivt med utvecklarna. Till exempel LAKS Pay, Rosan Pay och K Ring -smartprodukterna är i Finland endast tillgängliga för Nordeas kunder.  

Rosan Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Rosan Pay-accessoarer har planerats för alla som älskar stil och innovationer. Accessoarer kan anslutas till ditt Nordea Mastercard så att du kan betala snabbt, tryggt och smidigt. Med koden rosanFIN-nor20 får du 20% rabatt.

Läs mer om Rosan Pay Avautuu uuteen ikkunaan

LAKS Pay

Betala med en ring, nyckelbricka eller ett armband. Då du har Nordea Mastercard kan du börja använda de nyaste kontaktlösa betalningsmetoderna, såsom smycken och accessoarer. Med koden LAKSFI20 får du 20% rabatt.

Läs mer om LAKS Pay

Tapster Avautuu uuteen ikkunaan

TAPSTER är en svensk producent av smartprodukter och produkterna fungerar som kontaktlös kortbetalning då du ansluter antingen ditt VISA- eller Mastercardkort till produkten. I deras utbud hittar du stiliga klockor och nyckelringar. Med koden TAPSTERFI20 får du 20% rabatt.

Läs mer om TAPSTER Avautuu uuteen ikkunaan

K Ring Avautuu uuteen ikkunaan

Du betalar snabbt, elegant och enkelt med en smartring som anslutits till Nordea Mastercard-kortet. K Ring är världens första tillhandahållare av smartringar som du kan betala kontaktlöst med. Med koden KW_FNOR20 får du 20% rabatt.

Läs mer om K Ring Avautuu uuteen ikkunaan

Garmin Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Du kan ansluta ditt Nordeakort till din Garmin-sportklocka. Då kan du betala på språng utan att ha kontanter, kort eller telefon med dig.

Läs mer om Garmin Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Fitbit Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Alla Nordeakort är kompatibla med Fitbits smartklockor och aktivitetsarmband. Kolla om din Fitbit-modell stöder Fitbit Pay.

Läs mer Fitbit Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Apple Pay

En behändig betalningsmetod som finns i nästan alla telefoner med operativsystemet Android. Till den kan du ansluta vilket betalkort som helst som Nordea beviljat, inklusive företagskort.

Läs mer om Apple Pay

Google Pay

En behändig betalningsmetod som finns i nästan alla telefoner med operativsystemet Android. Till den kan du ansluta vilket betalkort som helst som Nordea beviljat, inklusive företagskort.

Läs mer om Google Pay