Smart betalning

Världen förändras och det gör betalningsmetoderna också. Det har blivit allt vanligare att betala med telefon och smartklocka, men nu går det också att betala med ringar, armband och nyckelbrickor

Välkommen till framtiden – Nordea erbjuder nya sätt att betala kontaktlöst

Du behöver ett Nordea Mastercard för att kunna betala med smarta enheter. Därefter betalar du dina dagliga köp kontaktlöst i en handvändning. Läs om de nya betalningsmetoderna som Nordeakunder kan börja använda redan idag.

Olika kontaktlösa betalningsmetoder utvecklas aktivt och Nordea samarbetar intensivt med utvecklarna. Till exempel LAKS Pay, Rosan Pay och K Ring -smartprodukterna är i Finland endast tillgängliga för Nordeas kunder.  

Google Pay

En behändig betalningsmetod som finns i nästan alla telefoner med operativsystemet Android. Till den kan du ansluta vilket betalkort som helst som Nordea beviljat, inklusive företagskort.

Läs mer om Google Pay

Apple Pay

En behändig betalningsmetod som finns i nästan alla telefoner med operativsystemet iOS. Till den kan du ansluta vilket betalkort som helst som Nordea beviljat, inklusive företagskort.

Läs mer om Apple Pay

Garmin Pay Öppnas i nytt fönster

Du kan ansluta ditt Nordeakort till din Garmin-sportklocka. Då kan du betala på språng utan att ha kontanter, kort eller telefon med dig.

Läs mer om Garmin Pay Öppnas i nytt fönster

Fitbit Pay Öppnas i nytt fönster

Alla Nordeakort är kompatibla med Fitbits smartklockor och aktivitetsarmband. Kolla om din Fitbit-modell stöder Fitbit Pay.

Läs mer Fitbit Pay Öppnas i nytt fönster

LAKS Pay

Betala med en ring, nyckelbricka eller ett armband. Då du har Nordea Mastercard kan du börja använda de nyaste kontaktlösa betalningsmetoderna, såsom smycken och accessoarer.

Läs mer om LAKS Pay

Rosan Pay Öppnas i nytt fönster

Rosan Pay-accessoarer har planerats för alla som älskar stil och innovationer. Accessoarer kan anslutas till ditt Nordea Mastercard så att du kan betala snabbt, tryggt och smidigt.

Läs mer om Rosan Pay Öppnas i nytt fönster

Tapster Öppnas i nytt fönster

TAPSTER är en svensk producent av smartprodukter och produkterna fungerar som kontaktlös kortbetalning då du ansluter antingen ditt VISA- eller Mastercardkort till produkten. I deras utbud hittar du stiliga klockor och nyckelringar.

Läs mer om TAPSTER Öppnas i nytt fönster