De tre vanligaste orsakerna att ta Flexkredit för

Köpa bil, motorcykel eller båt   

En bil, båt eller motorcykel tillför ofta ett värde i vardagen, både som transportmedel och som nöje. Flexcredit är särskilt väl lämpad för bilköp när säljaren inte erbjuder finansieringsalternativ som när man köper en bil från en privat säljare.

Läs mer om Nordeas bilfinansieringsalternativ.

Sammanslagning av lån

Det är lätt hänt att ta ett lån i en butik och sedan glömma att kontrollera om det går att få bättre villkor hos sin egen bank. Om du har dyra lån eller krediter någon annanstans kan du söka ett lån hos oss istället och på så sätt sänka dina månadskostnader.

Så här sammanslår du dina lån.

Renovering

Det finns flera alternativ till att finansera en renovering. Ifall du har tillräckligt med säkerhet kan du ansöka om en konsumentkredit med säkerhet.

Läs mer om konsumentkredit med säkerhet eller om Flexkredit.

När är Flexkredit inte ett bra alternativ?

Flexkredit, konsumentkredit – flera finansiella institut erbjuder finansieringsalternativ under olika namn. Därför rekommenderar vi att du förhandlar med din bank om lånet för att försäkra dig om att lösningen passar dig och dina behov.

Vi rekommenderar inte Flexkredit om din betalningsförmåga inte är tillräcklig och om du redan på förhand är osäker på om du kan återbetala ditt lån.

Kom också ihåg att spara

Regelbundna insättningar i fonder gör att ditt sparande kan växa med tiden. Sparkapital ger trygghet, men då du placerar det smart kan det ge mer avkastning och öka med tiden. Genom regelbundet fondsparande ökar du ditt sparkapital smart och flexibelt i den takt som passar din livssituation.

Börja månadsspara.