Lakiasiat verkossa

Perheen lakiasiat kuntoon mukavasti kotoasi

Tiesitkö, että Nordean Premium-asiakkaana voit hoitaa perheesi lakiasiat kuntoon joustavasti verkon kautta? Keskustelu lakimiehemme kanssa järjestyy mukavasti etäyhteydellä vaikka kotisohvaltasi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valtaosa lakiasioista hoituu kokonaan ilman konttorissa käyntiä.

”Olemme halunneet tehdä lakiasioiden hoidosta entistä helpompaa ja joustavampaa Premium-asiakkaillemme. Lakimiehemme ovat aina tavattavissa Helsingistä Nuorgamiin, sillä valtakunnallisen verkostomme ansiosta asiakas voi varata tapaamisen myös eri paikkakunnalla toimivalta juristilta”, painottaa Kalle Virtanen, Nordean varainhoidon lakimiespalveluiden johtaja.

”Verkkotapaamisesta lakimiehen kanssa sovitaan samoin kuin muistakin tapaamisista eli ottamalla yhteyttä joko omaan varainhoitajaan tai Premium Asiakaspalveluun.  Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai kännykän, pankista saat sitten yksityiskohtaiset ohjeet tapaamiseen”, Virtanen lupaa.

Mitä asioita verkkoyhteyden kautta voi hoitaa? 

Etäpalvelun verkkoyhteyden kautta tekee mahdolliseksi sähköinen allekirjoitus. Se tarkoittaa, että useimmat allekirjoitettavat asiakirjat voidaan hyväksyä omilla pankkitunnuksilla. Jotkin asiakirjat, kuten testamentti, on edelleen allekirjoitettava kynällä itse asiakirjaan, mutta nekin voi olla mukavampaa valmistella etäyhteyden kautta.

Verkkotapaamisissa voidaan hoitaa erilaisten perhejuridisten asiakirjojen, kuten testamenttien, edunvalvontavaltuutusten ja avioehtojen valmistelu. Asiakirjojen allekirjoittamisessa hyödynnetään sähköistä allekirjoitusta, konttoriverkostoa ja näiden yhdistelmiä asiakkaan toiveiden mukaan.

”Erityisesti kuolinpesiin liittyvissä asioissa joustava etäpalvelumme on kerännyt kiitosta asiakkailtamme. Jopa perunkirjoitukseen osallistuminen ja siihen liittyvien asiakirjojen allekirjoittaminen onnistuvat verkkotapaamisen avulla. Perunkirjoitus voidaan tehdä alusta loppuun saakka ilman fyysistä käyntiä konttorissa”, Virtanen kertoo.

Lakimies on perheen talousvalmentaja

”Lakimiespalvelut on tärkeä osa Premium-asiakkuutta. Premium-asiakkaana saat edullisesti myös Nordean lakimiehen tekemän Varallisuus 360 -suunnitelman. Tämä on rahanarvoinen etu, joka kannattaa hyödyntää”, Virtanen korostaa.

”Varallisuus 360 -suunnitelma on pitkän tähtäimen suunnittelua sinun ja perheesi varallisuuden kasvattamiseksi, turvaamiseksi sekä eteenpäin siirtämiseksi. Suunnitelmassa varaudutaan myös ongelmatilanteisiin, joita perheissä voi tulla vastaan. Asuntolaina-asiakkaiden kannattaa keskustella erityisesti henkivakuutuksesta perheen turvaksi, kun taas eläkeikään ehtineillä asiakkaillamme korostuu varallisuuden turvallinen siirtäminen jälkipolville.”

”Perheen lakiasioiden kuntoon hoitamiseen pätee samaa sääntö kuin sijoittamiseen: paras hetki toimia on nyt. Odottamaan ei kannata jäädä, sillä viivyttely voi käydä kalliiksi”, Virtanen toteaa.

Varainhoidon lakimiespalveluiden johtaja Kalle Virtanen

Premium Banking - Kalle-Virtanen - small

Haluatko keskustella varainhoidon lakimiestemme kanssa?

Jätä yhteydenottopyyntö