Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Kulutusluotto

Haaveilitpa autosta, kylpyhuoneen remontista tai uuden kotitoimiston sisustamisesta, Nordean kulutusluoton avulla voit toteuttaa huomisen suunnitelmat jo tänään. Kulutusluottoa voit hakea niin vakuudellisena lainana kuin vakuudettomana Joustoluottona. Löydä itsellesi sopiva kulutusluotto ja toteuta arjen unelmasi.

Mikä on kulutusluotto?

  • Nordean kulutusluotto on laina, joka myönnetään nimensä mukaisesti asiakkaan kulutustarpeeseen. Voit hakea kulutusluotoa esimerkiksi kodin sisustamiseen, uuden auton hankintaan tai vaikka tulevaisuuden lomamatkaa varten.
  • Kulutusluottoa voit hakea vakuudellisena tai vakuudettomana luottona.
  • Nordean vakuudeton kulutusluotto on nimeltään Joustoluotto. Joustoluottoa voit saada 2 000 eurosta 50 000 euroon, eikä erillisiä vakuuksia tarvita. Laina-aika on 1-5,5 vuotta. Voit hakea Joustoluottoa suoraan verkosta ja saat lainapäätöksen nopeasti. Hakemuksen voit tehdä Nordean pankkitunnuksilla. Mikäli et ole vielä Nordean asiakas, voit tehdä luottohakemuksen myös muiden pankkien pankkitunnuksilla.
  • Nordean vakuudellinen kulutusluotto soveltuu yli 10 000 euron lainatarpeeseen, mikäli käytössäsi on vakuutta. Laina aika voi olla enintään 20 vuotta. Hae vakuudellista kulutusluottoa soittamalla Nordean Asiakaspalveluun.

Miksi kulutusluotto Nordeasta?

  • Kulutusluotolla katat elämän suunniteltuja ja yllättäviä menoja.
  • Kulutusluoton avulla voit toteuttaa unelmia ja helpotat arjen menoja omaan talouteen sopivalla lainalla.
  • Kulutusluotto joustaa elämäntilanteesi mukaan.
  • Nordean kulutusluoton korko on kilpailukykyinen ja hinnoittelu on läpinäkyvää.
  • Itselle sopivan kulutusluoton määrän ja takaisinmaksuohjelman suunnittelu on helppoa Nordean Joustoluottolaskurilla. Kokeile kätevää luottolaskuria.
  • Tarjoamme monia joustoja kortti- ja kulutusluottoihin. Lue kuinka Nordean luottokortit ja Joustoluotto joustavat arjen haasteissa.

Vakuudeton Joustoluotto

Vakuudetonta kulutusluottoa voit saada 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Joustoluotto on kertaluotto, jota voit tarvittaessa korottaa.

Lue lisää Joustoluotosta

Sisustuslaina

Jos haluat päivittää vanhan television uuteen tai vaikkapa sisustaa uuden kotitoimiston, Sisustuslaina auttaa.

Lue lisää Sisustuslainasta

Autolaina

Jos podet autokuumetta, hae tarpeeseesi sopiva Autolaina, ja tee autounelmistasi totta.

Lue lisää Autolainasta

Remonttilaina

Keittiöremontti tai uusi kylpyhuone suunnitteilla? Alkuun pääset kätevästi ottamalla tarpeeseesi sopivan Remonttilainan.

Lue lisää Remonttilainasta

Mökkilaina

Haaveissa rentouttava loma omassa rauhassa? Vain mökki puuttuu. Hae tarpeeseesi sopiva Mökkilaina ja tee vapaa-ajan unelmistasi totta.

Lue lisää Mökkilainasta

Matkalaina

Jos haluat vaihtaa maisemaa ja levätä kunnolla, tutustu Matkalainaan ja toteuta reissuhaaveesi.

Lue lisää Matkalainasta

Puutarhalaina

Jos haluat valmistautua seuraavaan grillikauteen hyvissä ajoin päivittämällä puutarhan kalustoa ja istutuksia, Puutarhalaina auttaa.

Lue lisää Puutarhalainasta

Venelaina

Suuntaa kokkasi kohti Venelainaa, jos olet hankkimassa uutta venettä tai vaihtamassa vanhan parempaan.

Lue lisää Venelainasta

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on edullinen laina suurempiin hankintoihin, kun käytössäsi on vakuutta. Vakuutena voit käyttää asuntoa, kesämökkiä tai muuta varallisuutta.

Lue lisää Vakuudellisesta kulutusluotosta