Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Siirto

Siirto on matkapuhelimeen (iOS tai Android) ladattava maksamisen sovellus, jonka avulla voit maksaa ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti muiden Siirto käyttäjien välillä pankista riippumatta. Riittää, että tiedät toisen osapuolen puhelinnumeron.

Maksa puhelimesta puhelimeen turvallisesti

  • Sinun tulee vain tietää toisen osapuolen puhelinnumero. 
  • Maksut siirtyvät heti Siirto käyttäjien välillä pankista riippumatta 24/7.
  • Turvallinen käyttää! Kaikki käyttäjät ovat aina pankkitunnuksilla todennettuja.
  • Yksinkertainen ja nopea käyttöönotto.

Nordean Siirto –sovellus hyödyntää Automatian ylläpitämää Siirto-maksujärjestelmää, johon myös muut pankit ja maksupalvelutarjoajat kytkeytyvät. Maksua tehdessäsi syötät puhelinnumeron tilinumeron sijaan. Kun puhelinnumero löytyy Siirto-maksujärjestelmästä, näet maksun saajan nimen. Maksu näkyy vastaanottajalla välittömästi pankista riippumatta. Siirto –sovelluksella voidaan maksaa vain suomalaisille Siirto-maksujärjestelmässä mukana oleville pankkitileille.

Lisätietoa Siirto-maksujärjestelmässä mukana olevista pankeista löydät Automatian www-sivuiltaAvautuu uuteen ikkunaan.

Siirto-sovelluksen turvarajat
Maksut/päiväMaksimissaan 1 700,00 euroa
Maksun vastaanottaminenEi ylärajaa
Käyttöönotto

Käyttöönotto

Älypuhelimeen ladattavan Siirto-sovelluksen avulla voit  siirtää ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti puhelinnumeron avulla. Sovelluksen käyttäminen on turvallista, sillä sen käyttäjät on aina todennettu pankkitunnusten avulla. Siirto-sovelluksen kautta tulevat/lähtevät rahat kirjataan itse valitsemallesi tilille.

Edellytykset

  • Sinun tulee olla Nordean, Osuuspankin tai S-Pankin asiakas.
  • Nordean asiakkaat tarvitsevat Nordean Tunnuslukusovelluksen. Muiden pankkien asiakkaat tunnistautuvat omien pankkiensa verkossa käytettävillä tunnistautumismenetelmillä.
  • Sovellusta käytetään älypuhelimella (iOS tai Android).
  • Alle 15-vuotiaat Nordean asiakkaat saavat palvelun käyttöönsä, kun huoltaja on ollut ensin yhteydessä Nordean asiakaspalveluun numerossa 0200 3000.
  • Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, niin ole yhteydessä Nordean asiakaspalveluun numerossa 0200 3000.

Pankkitunnukset

Hoidat pankkiasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Pankkitunnuksilla mm. kirjaudut verkkopalveluihimme, tunnistaudut puhelinpalveluumme, allekirjoitat sopimuksia sekä pystyt kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Pankkitunnuksista

Tunnuslukusovellus

Nordean Tunnusluku-sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkko- ja mobiilipankissa sekä Nordea 24/7-palvelussa, sekä tunnistaudut turvallisesti muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Tunnuslukusovelluksesta

Nordea Wallet

Nordea Wallet –sovelluksella (Android ja iOS) maksat ostoksiasi lähimaksukortin tavoin ympäri maailman (Android). Verkko-ostokset hoituvat kätevästi Masterpassin avulla. Voit myös seurata korttitapahtumiasi.

Lue lisää Nordea Walletista