Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Siirto – rahat tililtä tilille sekunnissa

Maksa ja vastaanota maksuja reaaliaikaisesti. Riittää, että tiedät toisen Siirto-käyttäjän puhelinnumeron. Siirto tekee maksamisesta kätevää myös väliaikaisissa myyntipisteissä, vaikkapa festareilla tai kirpputoreilla. Lataa Siirto App Storesta iPhonelle ja iPadille tai Google Playsta Android-laitteille.

Maksa kätevästi Siirrolla

  • Kimppakahvilla kuittaat oman osuutesi heti.
  • Kirpputorilla. Mikä löytö, mutta käteinen kateissa. Maksa Siirrolla.
  • Maksa viikkorahat tilille heti.

Näin otat Siirto-sovelluksen käyttöösi

Jos olet Nordean tai Osuuspankin asiakas saat Siirron käyttöösi lataamalla sovelluksen puhelimeesi ja vahvistamalla henkilöllisyytesi pankkitunnuksillasi. Näin varmistetaan, että kaikki käyttäjät voivat siirtää ja vastaanottaa maksuja turvallisesti pelkän puhelinnumeron avulla.

Kamat myynnissä kirpparilla?

Käteistä kun enää harvoin on kenelläkään, tulee satunnaisen kirpparikauppiaan avuksi Siirto. Sen avulla saat maksun muilta Siirto-käyttäjiltä heti reaaliajassa, pelkän puhelinnumeron tai QR-koodin avulla.

Maksa palkkaa ilman paperitöitä

Käytätkö sähköasentajaa, lastenvahtia tai kuntovalmentajaa? Nyt Palkkaus.fi-palvelu toimii suoraan Nordean Siirto-sovelluksessa ja hoitaa palkanmaksun työnantajavelvoitteet helposti ja luotettavasti. Tutustu Palkkaus.fi-palveluun ja lataa Nordea Siirto.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se ei aina ole helppoa ennen kuin sen osaa. Omien rahojen kanssa pitääkin olla tarkkana. Lue lisää, niin huomaat, miten kätevä Siirto on jokapäiväisessä käytössä.

Sovelluksen käyttö

Sovelluksen käyttö

  • Sinun tulee vain tietää toisen osapuolen puhelinnumero. 
  • Maksut siirtyvät heti Siirto käyttäjien välillä 24/7.
  • Kaikki käyttäjät ovat aina pankkitunnuksilla todennettuja.

Nordean Siirto –sovellus hyödyntää Automatian ylläpitämää Siirto-maksujärjestelmää, johon myös muut pankit ja maksupalvelutarjoajat kytkeytyvät. Maksua tehdessäsi syötät puhelinnumeron tilinumeron sijaan. Kun puhelinnumero löytyy Siirto-maksujärjestelmästä, näet maksun saajan nimen. Maksu näkyy vastaanottajalla välittömästi pankista riippumatta. Siirto –sovelluksella voidaan maksaa vain suomalaisille Siirto-maksujärjestelmässä mukana oleville pankkitileille.

Lisätietoa Siirto-maksujärjestelmässä mukana olevista pankeista löydät Automatian sivuilta osoitteessa www.siirto.fiAvautuu uuteen ikkunaan.

Siirto-sovelluksen turvarajat
Maksut/päiväMaksimissaan 1 700,00 euroa
Maksun vastaanottaminenEi ylärajaa
Käyttöönotton edellytykset