Hyväntuulinen nainen lenkkeilee metsässä koiran kanssa.

MyLife hyvinvointietu - enemmän hyötyä henkilövakuutuksesta

Liiku säännöllisesti - korotamme vakuutusturvaasi jopa 25 %. Saat ainutlaatuisen hyvinvointiedun vain Nordean MyLife -henkilövakuutukseen.

Mikä on hyvinvointietu?

  • MyLife-henkilövakuutukseen kuuluva maksuton etu, jonka avulla voit korottaa henkilövakuutuksesi tuomaa taloudellista turvaa entistä suuremmaksi, ilman lisäkuluja.
  • Kun harrastat reipasta, eli hengästyttävää ja sydämen sykettä kohottavaa, liikuntaa säännöllisesti, korotamme vakuutusturvaasi! Kävele, juokse, kuntoile, tanssi tai valitse joku muu, juuri sinulle sopiva laji. 
  • Puoli tuntia reipasta liikuntaa päivässä korottaa vakuutusturvaasi 15 %. Tunnin reippaalla liikunnalla päivässä saat 25 % korkeamman vakuutusturvan.
  • Vakuutusturvan korotus määräytyy liikuntatietojesi perusteella. Liikuntasi kesto ja tehokkuus muutetaan aktiivisuuspisteiksi, joiden keskiarvo määrittää aktiivisuustasosi.
  • Vakuutusturvan korotus on mahdollista saada henkivakuutukseen, vakavan sairauden turvaan, pysyvän työkyvyttömyyden turvaan sekä tapaturmaisen kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden turvaan.

Näin aktiivinen liikunta vaikuttaa vakuutusturvaasi

Esimerkki 15 % korotuksesta

  • Jos valitset vakuutuksesi korvaussummaksi 50 000 euroa ja liikut säännöllisesti puoli tuntia päivässä, saat 15 % korotuksen vakuutusturvaasi. Vakuutustapahtuman sattuessa maksetaan korvausta 57 500 euroa.

Esimerkki 25 % korotuksesta

  • Jos valitset vakuutuksesi korvaussummaksi 100 000 euroa ja liikut säännöllisesti tunnin päivässä, saat 25 % korotuksen vakuutusturvaasi. Vakuutustapahtuman sattuessa maksetaan korvausta 125 000 euroa.
Miten hyvinvointietu toimii?

Miten hyvinvointietu toimii?

Saat käyttöösi Nordea MyLife -sovelluksen

Hyvinvointietuun kuuluu maksuton Nordea MyLife -sovellus, jonka avulla seuraat liikuntasi vaikutusta vakuutusturvaasi. MyLife-sovellukseen voit myös linkittää liikuntaa mittaavia laitteita, kuten urheilukelloja.

Liikuntatiedot jaat MyLife-sovellukselle Google Fit -sovelluksen kautta. Tarkemmat ohjeet saat vakuutuksen ostamisen yhteydessä.

Miten vakuutusturvan korotus määräytyy?

Vakuutusturvan korotus määräytyy liikuntatietojesi perusteella. Liikuntasi kesto ja tehokkuus muutetaan aktiivisuuspisteiksi, joiden keskiarvo määrittää aktiivisuustasosi. Aktiivisuustason perusteella saat 0, 15 tai 25 % korotuksen vakuutusturvaasi.

Aktiivisuustasot, niiden pisterajat ja niillä saatavat korotusmäärät: 

  • Aloittelija, 0-19 pistettä, ei vakuutusturvan korotusta
  • Arkiliikkuja, 20-44 pistettä, 15 % korotus – arkiliikkujaksi pääset noin 30 minuutin päivittäisellä reippaalla kävelyllä tai 15 minuutin juoksulla.
  • Aktiiviliikkuja, 45- pistettä, 25 % korotus – aktiiviliikkujaksi pääset noin tunnin päivittäisellä reippaalla kävelyllä tai puolen tunnin juoksemisella.

Aktiivisuustasosi määritellään, kun olet käyttänyt hyvinvointietua 100 päivää. Tämän jälkeen aktiivisuutesi on aina 100 viimeisen päivän keskiarvo.

Aktiivisuustasosi sekä tiedon vakuutusturvan korotuksesta näet Nordea MyLife -sovelluksessa sekä verkkopankin Vakuutukset-palvelussa.

Lisätietoja aktiivisuuspisteiden laskennasta saat Nordea MyLife -sovelluksesta sekä hyvinvointiedun säännöistä. Nordea MyLife -sovelluksen tuottaa Nordealle Benify Ab.

Kuinka saan hyvinvointiedun käyttööni?

Hyvinvointiedun saat Nordea MyLife -henkilövakuutukseen automaattisesti vakuutuksen hankkimisen yhteydessä. Siirry vakuutuslaskuriimme ja osta vakuutus helposti ja nopeasti verkosta!

Jos sinulla on jo Nordea MyLife -henkilövakuutus, mutta ei hyvinvointietua, lähetä meille viesti mobiili- tai verkkopankin kautta tai soita Nordea Henkivakuutuksen ja Vakuutuksen asiakaspalveluun 0200 22320 (pvm/mpm) ma-to 8.30-16.30 ja pe 10.00-16.30.

Säännöt ja tuoteselosteet

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Vakuutus vielä hankkimatta?

Hanki vakuutus helposti ja nopeasti! Saat suosituksen sinulle sopivasta vakuutusturvasta.

Katso suosituksemme ja osta vakuutus

Vakuutus jo taskussa?

Jos sinulla on jo MyLife-henkilövakuutus ja hyvinvointietu, pääset kirjautumaan tästä MyLife-sovelluksen portaaliversioon.

Kirjaudu Nordea MyLife -sovelluksen portaaliversioon Avautuu uuteen ikkunaan