Nainen lenkkeilee ja kuuntelee samalla musiikkia.

MyLife hyvinvointietu - enemmän hyötyä henkilövakuutuksesta

Liiku säännöllisesti - korotamme vakuutusturvaasi jopa 25 %. Saat ainutlaatuisen hyvinvointiedun vain Nordean MyLife -henkilövakuutukseen.

Mikä on hyvinvointietu?

 • MyLife-henkilövakuutukseen kuuluva maksuton etu, jonka avulla voit korottaa henkilövakuutuksesi tuomaa taloudellista turvaa entistä suuremmaksi, ilman lisäkuluja.
 • Kun harrastat reipasta, eli hengästyttävää ja sydämen sykettä kohottavaa, liikuntaa säännöllisesti, korotamme vakuutusturvaasi! Kävele, juokse, kuntoile, tanssi tai valitse joku muu, juuri sinulle sopiva laji. 
 • Puoli tuntia reipasta liikuntaa päivässä korottaa vakuutusturvaasi 15 %. Tunnin reippaalla liikunnalla päivässä saat 25 % korkeamman vakuutusturvan.
 • Vakuutusturvan korotus määräytyy liikuntatietojesi perusteella. Liikuntasi kesto ja tehokkuus muutetaan aktiivisuuspisteiksi, joiden keskiarvo määrittää aktiivisuustasosi.
 • Seuraat liikunnasta kertyviä aktiivisuuspisteitä kätevällä, puhelimeen ladattavalla MyLife-sovelluksella.
 • Vakuutusturvan korotus on mahdollista saada henkivakuutukseen, vakavan sairauden turvaan, pysyvän työkyvyttömyyden turvaan sekä tapaturmaisen kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden turvaan.

Hyödynnä Nordean edut ja asiakasalennukset vakuutuksissa

 • Asuntolaina-asiakkaana saat 15 % alennuksen uudesta MyLife-vakuutuksesta. Premium tai Private Banking -asiakkaana alennuksesi on 20 %.

 • Nordea MyLife -vakuutus on Kuluttajan testivoittaja! (lainaturvavakuutusten vertailu 09/2022) Tutustu MyLife-vakuutuksiin ja lue lisää testivoitosta.

Näin aktiivinen liikunta vaikuttaa vakuutusturvaasi

Esimerkki 15 % korotuksesta

 • Jos valitset vakuutuksesi korvaussummaksi 50 000 euroa ja liikut säännöllisesti puoli tuntia päivässä, saat 15 % korotuksen vakuutusturvaasi. Vakuutustapahtuman sattuessa maksetaan korvausta 57 500 euroa.

Esimerkki 25 % korotuksesta

 • Jos valitset vakuutuksesi korvaussummaksi 100 000 euroa ja liikut säännöllisesti tunnin päivässä, saat 25 % korotuksen vakuutusturvaasi. Vakuutustapahtuman sattuessa maksetaan korvausta 125 000 euroa.
Miten hyvinvointietu toimii?

Miten hyvinvointietu toimii?

Saat käyttöösi Nordea MyLife -sovelluksen

Hyvinvointietuun kuuluu maksuton Nordea MyLife -sovellus, jonka avulla seuraat liikuntasi vaikutusta vakuutusturvaasi. MyLife-sovellukseen voit myös linkittää liikuntaa mittaavia laitteita, kuten urheilukelloja.

Liikuntatiedot jaat MyLife-sovellukselle Google Fit -sovelluksen kautta. Tarkemmat ohjeet saat vakuutuksen ostamisen yhteydessä.

Miten vakuutusturvan korotus määräytyy?

Vakuutusturvan korotus määräytyy liikuntatietojesi perusteella. Liikuntasi kesto ja tehokkuus muutetaan aktiivisuuspisteiksi, joiden keskiarvo määrittää aktiivisuustasosi. Aktiivisuustason perusteella saat 0, 15 tai 25 % korotuksen vakuutusturvaasi.

Aktiivisuustasot, niiden pisterajat ja niillä saatavat korotusmäärät: 

 • Aloittelija, 0-19 pistettä, ei vakuutusturvan korotusta
 • Arkiliikkuja, 20-44 pistettä, 15 % korotus – arkiliikkujaksi pääset noin 30 minuutin päivittäisellä reippaalla kävelyllä tai 15 minuutin juoksulla.
 • Aktiiviliikkuja, 45- pistettä, 25 % korotus – aktiiviliikkujaksi pääset noin tunnin päivittäisellä reippaalla kävelyllä tai puolen tunnin juoksemisella.

Aktiivisuustasosi määritellään, kun olet käyttänyt hyvinvointietua 100 päivää. Tämän jälkeen aktiivisuutesi on aina 100 viimeisen päivän keskiarvo.

Aktiivisuustasosi sekä tiedon vakuutusturvan korotuksesta näet Nordea MyLife -sovelluksessa sekä verkkopankin Vakuutukset-palvelussa.

Lisätietoja aktiivisuuspisteiden laskennasta saat Nordea MyLife -sovelluksesta sekä hyvinvointiedun säännöistä. Nordea MyLife -sovelluksen tuottaa Nordealle Benify Ab.

Kuinka saan hyvinvointiedun käyttööni?

Hyvinvointiedun saat Nordea MyLife -henkilövakuutukseen automaattisesti vakuutuksen hankkimisen yhteydessä. Siirry vakuutuslaskuriimme ja osta vakuutus helposti ja nopeasti verkosta!

Jos sinulla on jo Nordea MyLife -henkilövakuutus, mutta ei hyvinvointietua, lähetä meille viesti mobiili- tai verkkopankin kautta tai soita Nordea Henkivakuutuksen ja Vakuutuksen asiakaspalveluun 0200 22320 (pvm/mpm) ma-to 8.30-16.30 ja pe 10.00-16.30.

MyLife-vakuutusturvat
Säännöt ja tuoteselosteet

Valitse sinulle sopivat vakuutusturvat MyLife-henkilövakuutukseesi

Voit valita seuraavista henkilövakuutuksista sinulle sopivaa vakuutusturvaa, joko yksittäisenä vakuutuksena tai laajempana kokonaisuutena. 

Vakavan sairauden vakuutus

 • Sopii sinulle, kun haluat turvata omaa talouttasi vakavan sairastumisen varalta. Helpottaa myös läheisten toimeentuloa vaikeassa tilanteessa.
 • Vakuutus korvaa kahdeksan sairautta tai hoitotoimenpidettä ja korvauksen voit käyttää haluamallasi tavalla juuri siihen, minkä itse koet tärkeäksi. 

Hyvinvointiedun avulla voit korottaa vakavan sairauden vakuutuksen korvausmäärää 15 tai 25 prosenttia korkeammaksi.

Tutustu vakavan sairauden vakuutukseen

Henkivakuutus

 • Henkivakuutus turvaa läheistesi toimeentuloa ja auttaa taloudellisesti pahimman yli, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen ottaminen on erityisen tärkeää, jos sinulla on puoliso tai lapsia.
 • Korvaus maksetaan kertasuorituksena ilmoittamallesi edunsaajalle. Korvauksen voi käyttää esimerkiksi arjen kuluihin, lainanmaksuun, perintöveroihin tai muuhun tarpeelliseen.

Hyvinvointiedun avulla voit korottaa henkivakuutuksen korvausmäärää 15 tai 25 prosenttia korkeammaksi.

Tutustu henkivakuutukseen

Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus

 • Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus turvaa toimeentuloasi, jos et sairauden tai tapaturman vuoksi pysty enää palaamaan työelämään.
 • Lisäturva on tärkeä erityisesti silloin, kun tulosi vaikuttavat perheesi toimeentuloon, sinulla on huollettavia lapsia tai huolehdit yksin omasta taloudestasi.
 • Veroton kertakorvaus auttaa paikkaamaan menetettyjä tuloja.

Hyvinvointiedun avulla voit korottaa pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksen korvausmäärää 15 tai 25 prosenttia korkeammaksi.

Tutustu pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukseen

Työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden (sairausloma) vakuutus

 • Sairausloma- ja työttömyysvakuutus auttaa varmistamaan, että saat maksettua lainasi kuukausierät ajallaan, vaikka tulosi laskisivat tilapäisesti.
 • Vakuutus liitetään aina Nordean lainaan (esimerkiksi asuntolaina) ja vakuutuskorvaus käytetään lainan takaisinmaksamiseen.

Hyvinvointiedun avulla ei ole mahdollista korottaa työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden vakuutuksen korvaussummaa, mutta saat käyttöösi muut edut MyLife-sovelluksen kautta.

Tutustu työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden vakuutukseen

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Vakuutus vielä hankkimatta?

Hanki vakuutus helposti ja nopeasti! Saat suosituksen sinulle sopivasta vakuutusturvasta.

Katso suosituksemme ja osta vakuutus