Hyväntuulinen nainen lenkkeilee metsässä koiran kanssa.

Suomen ainoa liikunnasta palkitseva vakuutus

Voit saada liikkumalla jopa 25 % korkeamman vakuutusturvan. Maksuton hyvinvointietu vain MyLife -henkilövakuutusasiakkaille.

Hyödynnä ainutlaatuinen hyvinvointietu vakuutuksessasi

MyLife-henkilövakuutukseen kuuluva hyvinvointietu kannustaa sinua liikkumaan ja korottamaan samalla vakuutusturvaasi.

  • Taloudellinen turva kasvaa - Puoli tuntia reipasta liikuntaa päivässä korottaa vakuutusturvaasi 15 %. Tunnin reippaalla liikunnalla päivässä saat 25 % korkeamman vakuutusturvan.
  • Kannustaa aktiiviseen arkeen - Saat tietoa aktiivisuutesi määrästä ja tasosta. Liikunta lisää hyvinvointiasi ja auttaa jaksamaan arjessa sekä voimaan paremmin. 
  • Etuja ja inspiroivia sisältöjä - Saat etuja aktiivisuutta edistävistä tuotteista ja vinkkejä liikuntaan ja terveyteen liittyvistä sisällöistä.

Maksuttoman hyvinvointiedun saat sekä uuteen että olemassa olevaan Nordea MyLife -henkilövakuutukseen. Vakuutusturvan korotus on mahdollista saada henkivakuutukseen, vakavan sairauden turvaan, pysyvän työkyvyttömyyden turvaan sekä tapaturmaisen kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden turvaan.

Näin aktiivinen liikunta vaikuttaa vakuutusturvaasi

Esimerkki 15 % korotuksesta

  • Jos valitset vakuutuksesi korvaussummaksi 50 000 euroa ja liikut säännöllisesti puoli tuntia päivässä, saat 15 % korotuksen vakuutusturvaasi. Vakuutustapahtuman sattuessa maksetaan korvausta 57 500 euroa.

Esimerkki 25 % korotuksesta

  • Jos valitset vakuutuksesi korvaussummaksi 100 000 euroa ja liikut säännöllisesti tunnin päivässä, saat 25 % korotuksen vakuutusturvaasi. Vakuutustapahtuman sattuessa maksetaan korvausta 125 000 euroa.
Miten hyvinvointietu toimii?

Miten hyvinvointietu toimii?

Saat käyttöösi Nordea MyLife -sovelluksen

Hyvinvointietuun kuuluu maksuton Nordea MyLife -sovellus, jonka avulla seuraat liikuntasi vaikutusta vakuutusturvaasi. 

Miten vakuutusturvan korotus määräytyy?

Vakuutusturvan korotus määräytyy liikuntatietojesi perusteella. Liikuntasi kesto ja tehokkuus muutetaan aktiivisuuspisteiksi, joiden keskiarvo määrittää aktiivisuustasosi. Aktiivisuustason perusteella saat 0, 15 tai 25 % korotuksen vakuutusturvaasi.

Aktiivisuustasot, niiden pisterajat ja niillä saatavat korotusmäärät: 

  • Aloittelija, 0-29 pistettä, ei vakuutusturvan korotusta
  • Arkiliikkuja, 30-59 pistettä, 15 % korotus – arkiliikkujaksi pääset noin 30 minuutin päivittäisellä reippaalla kävelyllä tai 15 minuutin juoksulla.
  • Aktiiviliikkuja, 60- pistettä, 25 % korotus – aktiiviliikkujaksi pääset noin tunnin päivittäisellä reippaalla kävelyllä tai puolen tunnin juoksemisella.

Aktiivisuustasosi määritellään, kun olet käyttänyt hyvinvointietua 100 päivää. Tämän jälkeen aktiivisuutesi on aina 100 viimeisen päivän keskiarvo.

Aktiivisuustasosi sekä tiedon vakuutusturvan korotuksesta näet Nordea MyLife -sovelluksessa sekä verkkopankin Vakuutukset-palvelussa.

Lisätietoja aktiivisuuspisteiden laskennasta saat Nordea MyLife -sovelluksesta sekä hyvinvointiedun säännöistä. Nordea MyLife -sovelluksen tuottaa Nordealle Benify Ab.

Kuinka saan hyvinvointiedun käyttööni?

Hyvinvointietu on mahdollista liittää Nordea MyLife -henkilövakuutukseen. Siirry vakuutuslaskuriimme ja osta vakuutus helposti ja nopeasti verkosta!

Jos olet jo vakuutusasiakkaamme, lähetä meille viesti mobiili- tai verkkopankin kautta tai soita Nordea Henkivakuutuksen ja Vakuutuksen asiakaspalveluun 0200 22320 (pvm/mpm) ma-to 8.30-16.30 ja pe 10.00-16.30.

Säännöt ja tuoteselosteet

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

MyLife-asiakkaan hyvinvointietu

Ota hyvinvointietu käyttöösi Nordea MyLife -sovelluksessa.

Kirjaudu Nordea MyLife -sovellukseen Avautuu uuteen ikkunaan

Laske hinta vakuutukselle ja osta verkosta

Saat suosituksen sinulle sopivasta vakuutusturvasta helposti ja nopeasti.

Laske hinta ja osta vakuutus