Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Joustoluotto - vakuudeton laina

Haaveilet sitten lomamatkasta, kesämökin kunnostamisesta tai uusista huonekaluista, niin Joustoluotolla huomisen suunnitelmat voi toteuttaa jo tänään. Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit tarvittaessa myös korottaa tunnistautuessasi Nordean tunnuksilla palveluumme.

Joustoluottoa ilman vakuuksia

Joustoluotto on kätevä ratkaisu kun olet toteuttamassa suunnitelmiasi ja tarvitset kulutusluoton helposti. Se on todellinen joustolaina, jota voit muuttaa elämäntilanteesi mukaan. Luottoa voit saada 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka.

  • Voit hakea lainaa suoraan verkosta Nordean ja myös muiden pankkien pankkitunnuksilla. Nordean asiakkaana tarvitset hakemuksen vahvistamiseksi mobiililaitteeseesi asennetun tunnuslukusovelluksen.
  • Joustoluotto voidaan myöntää yhdelle tai yhteisesti kahdelle 18 vuotta täyttäneelle hakijalle. Jos luotolla on kaksi hakijaa, jotka ovat kummatkin Nordean asiakkaita, hakemus voidaan tehdä puhelimitse asiakaspalvelun 0200 3000 kautta. Jos hakijoilla tai toisella heistä ei ole asiointia Nordeassa, voi hakemuksen tehdä Nordean toimipisteessä.
  • Rahat maksetaan omalle tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen (ma-su klo 7-22.30). 
  • Maksuohjelma on joustava ja maksuaika voidaan sopia maksuvalmiutesi mukaan. 
  • Joustoluoton laina-aika on vähintään 1 vuosi ja enintään 5,5 vuotta. Voit kuitenkin maksaa ylimääräisiä maksueriä tai koko luoton pois, milloin tahansa. 
  • Takaisinmaksu tapahtuu turvallisesti kuukausittain tasaerissä.
  • Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.
  • Todellinen vuosikorko riippuu lainan määrästä, takaisinmaksutavasta ja laina-ajasta. Todellinen vuosikorko Joustoluotolle voi olla alimmillaan 8,5 % ja enimmillään 15,7 %.

Hae Joustoluottoa verkossa

Tee lainahakemus Avautuu uuteen ikkunaan
Hinnat

Korot ja hinnat Joustoluotolle

1.9.2019 jälkeen nostettuihin kulutusluottoihin liittyvät yleisimmät maksut.

Viitekorko 3 kk euribor (luottosuhteen alkaessa viitekoron arvo määräytyy luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisen pankkipäivän arvon mukaan).

Luoton marginaali 8,00 %.

ErittelyHinta
Avausmaksu0,00 €
Luoton korotuspalkkio
0,00 € 
Tilinhoitomaksu0,01% per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä, enintään 12,50 € kuukaudessa
Kirjalliset selvityskulut17 € / alkava tunti
Tosite- ja laskutusjäljennökset/kpl
10,00 €
Eräpäivän siirto, jos lasku on muodostunut5,00 €
Maksuajan pidentäminen yli 14 päivää
5,00 €
Saldo- tai korkotodistus erillisestä pyynnöstä10,00 €
Maksumuistutus5,00 €
Hinnat ennen 1.9.2019 nostetuille luotoille
Ominaisuudet
Näin haet lainaa
Lainan takaisinmaksu
Ehdot
Kuluttajatiedot

Esimerkkilaskelma Joustoluotolle

Laskelma 1.9.2019 jälkeen nostetuille luotoille.

Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto ja sen korko on luottohakemuksen allekirjoittamiskuukauden ensimmäisenä pankkipäivänä noteerattu 3 kk:n euriborkorko + 8,0 % marginaali. Nimelliskoron ollessa 7,69 % ja laina-ajan ollessa 72 kk on todellinen vuosikorko 5 000 euron suuruiselle Joustoluotolle 13,5 % (09/2019). 

Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 7 167 euroa ja maksuerien lukumäärä 72. Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena. 

Joustoluoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki, normaalein luotonsaantiehdoin.

Vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto sopii sinulle, jos käytössäsi on vapaana olevia vakuuksia, kuten omistusasunto, tai lainamäärä ylittää 50 000 euroa. Tämä vaihtoehto on edullinen kulutustavaroiden hankintaan ja isompiin lainatarpeisiin.