Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Pankkikortit

Nordean Visa Debit- ja Electron -pankkikorteilla nostosi ja ostoksesi veloitetaan kätevästi suoraan tililtäsi. Nordean Visa-pankkikorteilla nostat käteistä ja maksat ostoksia vaivattomasti sekä Suomessa että ulkomailla.

Nordean Visa-pankkikortit ovat erinomainen valinta kaikenikäisille

Hanki helppokäyttöinen ja luotettava Visa-pankkikortti Nordeasta. Pankkikorteissa ei ole luotto-ominaisuutta. Voit valita kahdesta pankkikorttivaihtoehdosta, jotka ovat ominaisuuksiltaan hieman toisistaan poikkeavia. 

Nordea Visa Debit- ja Electron -pankkikorttien maksu- ja nostotapahtumat veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä tililtä. Nordea Visa Electron -pankkikorttia käyttäessäsi tilisi kate tarkastetaan aina nosto- ja ostohetkellä, ja niitä vastaava kate varataan pankkitililtäsi korttimaksun veloituspäivään saakka, kuitenkin maksimissaan 10 vuorokaudeksi.

Nordea Debit

Käteistä et enää tarvitse, kun sinulla on Nordea Visa Debit maksukortti. Maksat ostoksia Suomessa ja ulkomailla turvallisesti suoraan pankkitililtäsi – vain näyttämällä korttia maksupäätteelle. Toki kortilla saa rahaa myös automaatista, myös ulkomailla.

Lue lisää Nordea Debit -kortista

Nordea Electron

Nordea Visa Electron on helppo ja turvallinen maksukortti, joka sopii mainiosti myös perheen pienimmille. Nordea Electron toimii turvallisena ja helppona vaihtoehtona käteisen rahan sijaan.

Lue lisää Nordea Electron -kortista

Pankkikortilla teet ostoksia levollisin mielin kotona, matkalla ja verkossa

Nordean Visa-pankkikortit ovat tunnetusti luotettavia maksuvälineitä. Visa kuuluu maailman suurimpiin luottoyhtiöihin, ja myönnettyjä Visa-kortteja on maailmanlaajuisesti yli kaksi miljardia kappaletta. 

Nordea Visa -pankkikortin haltijana pystyt itse vaikuttamaan pankkikorttisi turvalliseen käyttöön esimerkiksi asettamalla vuorokausikohtaisen käteisnosto- ja maksurajan, rajaamalla pankkikortin käyttöä maantieteellisesti sekä estämällä kortin käytön verkkopankin kautta. Turvallisuusasetuksia muutat helposti mobiili- ja verkkopankissasi.