Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Pankkikortit

Nordean Visa Debit- ja Electron -pankkikorteilla nostosi ja ostoksesi veloitetaan kätevästi suoraan tililtäsi. Nordean Visa-pankkikorteilla nostat käteistä ja maksat ostoksia vaivattomasti sekä Suomessa että ulkomailla. Lue lisää Nordea Debit- ja Nordea Electron -korteista täältä.

Nordean Visa-pankkikortit ovat erinomainen valinta kaikenikäisille

Hanki helppokäyttöinen ja luotettava Visa-pankkikortti Nordealta. Pankkikortit eroavat luottokorteista oleellisimmin veloitustapansa puolesta, sillä toisin kuin luottokorteissa, pankkikorteissa ei ole ollenkaan luotto-ominaisuutta. Nordea tarjoaa kaksi eri pankkikorttivaihtoehtoa, jotka ovat ominaisuuksiltaan hieman toisistaan poikkeavia. 

Nordea Visa Debit- ja Electron -pankkikorttien maksu- ja nostotapahtumat veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä tililtä. Nordea Visa Electron -pankkikorttia käyttäessäsi tilisi kate tarkastetaan aina nosto- ja ostohetkellä, ja niitä vastaava kate varataan pankkitililtäsi korttimaksun veloituspäivään saakka, kuitenkin maksimissaan 10 vuorokaudeksi.

Nordea Debit

Tämä maksukortti on kätevämpi kuin käteinen. Nordea Visa Debit -pankkikortilla nostat käteistä ja maksat ostoksia Suomessa ja ulkomailla. Maksaessasi tällä kortilla, veloitus tapahtuu suoraan pankkitililtäsi. Nordea Visa Debit -pankkikortti tarjoaa siis turvallisen sekä kätevän vaihtoehdon.

Lue lisää Nordea Debit -kortista

Nordea Electron

Nordea Visa Electron on helppo ja turvallinen maksukortti, joka sopii mainiosti myös perheen pienimmille. Maksaessasi tällä kortilla, veloitus tapahtuu suoraan pankkitililtäsi. Nordea Electron tarjoaa siis turvallisen sekä kätevän vaihtoehdon.

Lue lisää Nordea Electron -kortista

Pankkikortilla teet ostoksia levollisin mielin kotona, matkalla ja verkossa

Nordean tarjoamat Visa-pankkikortit ovat tunnetusti luotettavia maksuvälineitä. Visa kuuluu maailman suurimpiin luottoyhtiöihin, ja myönnettyjä Visa-kortteja on maailmanlaajuisesti yli kaksi miljardia kappaletta. 

Nordea Visa -pankkikortin haltijana pystyt itse vaikuttamaan pankkikorttisi turvalliseen käyttöön esimerkiksi asettamalla vuorokausikohtaisen käteisnosto- ja maksurajan, rajaamalla pankkikortin käyttöä maantieteellisesti sekä estämällä kortin käytön verkkopankin kautta. Turvallisuusasetuksia muutat helposti mobiili- ja verkkopankissasi. Lisäturvaa internetkäyttöön saat myös turvallisen verkkomaksamisen palvelun, Verified by Visa:n, avulla. Verified by Visa -palvelu auttaa sinua suojautumaan korttiisi kohdistuvilta väärinkäytöksiltä.

Alla voit tutustua pankkikortteihimme ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Pankkikortti nuorelle

Hakeaksesi pankkikorttia nuorena henkilönä, sinun tulee täyttää tietyt ehdot. 

Nordea Debit -pankkikorttia voit hakea ilman edunvalvojien suostumusta 16 vuotta täyttäneenä, mikäli sinulla on omia ansiotuloja sekä avattu tili.

Nordea Electron -pankkikorttia on mahdollista hakea ilman vanhempien (edunvalvojien) suostumusta 15 vuotta täyttäneenä, mikäli sinulla on omia ansiotuloja sekä niitä varten avattu tili. Muussa tapauksessa sinun tulee saada edunvalvojien suotumus kortin tilaamiseksi. 

Suostumus/valtakirja, kortin tilaaminen ja luovuttaminen käyttöoikeuden haltijalle
(pdf, 994 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Valtakirja toiselle edunvalvojalle (pdf, 994 KB)Avautuu uuteen ikkunaan