Pankkikortit

Nordean Visa Debit- ja Electron -pankkikorteilla nostosi ja ostoksesi veloitetaan kätevästi suoraan tililtäsi. Nordean Visa-pankkikorteilla nostat käteistä ja maksat ostoksia vaivattomasti sekä Suomessa että ulkomailla.

Nordean pankkikortti on erinomainen valinta kaikenikäisille

Hanki helppokäyttöinen ja luotettava Nordea Visa Debit -kortti Nordeasta. Uusien Nordea Visa Electron -korttien myöntäminen on päättynyt 13.4.2021. 

Nordea Visa Debit- ja Nordea Visa Electron -pankkikorteissa ei ole luotto-ominaisuutta. Korttien maksu- ja nostotapahtumat veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä tililtä. Korttia käyttäessäsi tilisi kate tarkastetaan aina nosto- ja ostohetkellä, ja niitä vastaava kate varataan pankkitililtäsi korttimaksun veloituspäivään saakka, kuitenkin maksimissaan 10 vuorokaudeksi.

Nordea Debit

Käteistä et enää tarvitse, kun sinulla on Nordea Visa Debit maksukortti. Maksat ostoksia Suomessa ja ulkomailla turvallisesti suoraan pankkitililtäsi – vain näyttämällä korttia maksupäätteelle. Toki kortilla saa rahaa myös automaatista, myös ulkomailla.

Lue lisää Nordea Debit -kortista

Nordea Electron

Uusien Visa Electron -korttien myöntäminen on päättynyt 13.4.2021 ja tammikuussa 2022 aloitamme vaihtamaan olemassa olevia Visa Electron -kortteja Visa Debit -korteiksi. Kortit vaihtuvat asteittain uusiin Visa Debit -kortteihin uusintojen yhteydessä. Visa Electron -kortin haltijana sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Lue lisää Nordea Electron -kortista

Pankkikortilla teet ostoksia levollisin mielin kotona, matkalla ja verkossa

Nordean Visa-pankkikortit ovat tunnetusti luotettavia maksuvälineitä. Visa kuuluu maailman suurimpiin luottoyhtiöihin, ja myönnettyjä Visa-kortteja on maailmanlaajuisesti yli kaksi miljardia kappaletta. 

Nordea Visa -pankkikortin haltijana pystyt itse vaikuttamaan pankkikorttisi turvalliseen käyttöön esimerkiksi asettamalla vuorokausikohtaisen käteisnosto- ja maksurajan, rajaamalla pankkikortin käyttöä maantieteellisesti sekä estämällä kortin käytön verkkopankin kautta. Turvallisuusasetuksia muutat helposti mobiili- ja verkkopankissasi. 

Hae uutta korttia verkkopankissa

Siirry verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan