Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Asiakaspalvelu

Nordea Asiakaspalvelu palvelee henkilöasiakkaita päivittäisissä pankkiasioissa ma-pe klo 8-20 ja la-su klo 9-17. Chatissa saat vastaukset moniin kysymyksiisi vuorokauden ympäri. Myös viittomakieliset asiakkaamme voivat asioida asiakaspalvelussamme Chabla-palvelun avulla.

Nordea Asiakaspalvelu 0200 3000 (pvm/mpm*)

Kätevin tapa soittaa tunnistautuneena on kirjautua Mobiilipankkiin mobiililaitteella ja klikata ”Ota yhteyttä”-välilehdeltä löytyvää "Puhelu"-painiketta. 

  • Palveluaika on ma-pe klo 8-20 ja la-su klo 9-17. 
  • Ulkomailta soitettaessa +358 200 3000 (ulkomaan puhelun hinta).

Lainsäädännön ja teknisten toiminta-aikojen vuoksi, öisin ja viikonloppuisin toimeksiantoja voidaan toteuttaa rajoitetusti.

*) pvm = paikallisverkkomaksu, mpm = matkapuhelinmaksu suomalaisella puhelinliittymällä soitettaessa. Jos käytössäsi on ulkomaalaisen operaattorin puhelinliittymä (esimerkiksi Ruotsista), soitto Nordean asiakaspalveluun on ulkomaan yrityspuhelu. Paikallinen operaattorisi voi veloittaa puhelusta ulkomaan yrityspuhelun hinnan, myös jonotusajalta.

Mitä voin hoitaa chatin avulla?

Verkkosivujemme chatissa voit kysyä apua chat-robotiltamme Novalta jonottamatta vuorokauden ympäri. Nova palvelee päivittäin tuhansia asiakkaita palveluamme koskevissa kysymyksissä. Novalta saat vastaukset ja neuvot moniin erilaisiin kysymyksiin vaikkapa kortteihin, lainoihin, säästämiseen tai maksuihin liittyen. 

Lisäksi Nova osaa jo tehdä muutamia toimeksiantoja puolestasi, esimerkiksi sulkea kadonneen kortin mobiilipankin chatissa. Löydät chatin ja Novan siis verkkosivujemme lisäksi myös mobiili- ja verkkopankista asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Nova ohjaa sinut asiakaspalveluun, mikäli asian hoitamiseen tarvitaan neuvojaa. Asiakaspalvelumme on auki ma-pe 8-20 ja la-su 9-17. 

Vinkit keskusteluun Novan kanssa:

  • Nova osaa auttaa parhaiten, kun kerrot asiasi kuten ihmiselle kertoisit, kokonaisin lausein tai kysymyksin. Kysythän vain yhden kysymyksen kerrallaan. Esimerkiksi "Mistä saan korttini PIN-koodin?” tai ”Haluan hakea asuntolainaa?” tai ”Mistä löydän tiliotteet?”. 
  • Jos et saa Novalta heti oikeaa vastausta, kannattaa yrittää uudelleen ja muotoilla kysymys hieman toisella tavalla. Myös oikeinkirjoitukseen kannattaa kiinnittää huomiota.
  • Luemme päivittäin Novalle tulleita keskusteluita ja kehitämme sen vastauksia niiden pohjalta. Näin Nova osaa päivä päivältä enemmän ja paremmin.

Kokeile chattia rohkeasti! Sen suosio on kasvanut nopeasti ja monet asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä palvelun nopeuteen, laatuun ja monipuolisuuteen.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Chabla-palvelu nyt käytössä

Nordean asiakaspalvelu puhelimitse nyt myös viittomakielellä. Chabla-palvelun aukioloajat ovat ma-pe klo 8-16.

Nordea tarjoaa ensimmäisenä pankkina Suomessa viittomakielisille henkilöasiakkailleen mahdollisuuden asioida Nordea Asiakaspalvelussa Chabla-sovelluksen avulla. Chabla on viittomakielisten henkilöiden tarpeita varten kehitetty videopuhelinsovellus, jonka avulla asiakas voi ottaa viittomakielen tulkin mukaan puheluun nappia painamalla pankkiasiointia varten. 

Lue lisää Chabla-palvelustaAvautuu uuteen ikkunaan

Tutustu palvelun käyttöohjeisiinAvautuu uuteen ikkunaan

Lataa Chabla-sovellus mobiililaitteeseesi:

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Nyt voit kokeilla verkkotapaamista myös lauantaisin

Verkkotapaaminen on uusi tapa olla yhteydessä pankkiisi.

Verkkotapaamisessa voimme näyttää havainnollistavaa materiaalia samalla kun keskustelemme puhelimessa. Verkkotapaaminen sopii erinomaisesti esimerkiksi säästämisen ja sijoittamisen keskusteluihin. Voit varata ajan numerosta 0200 3000. Tarvitset vain pankkitunnukset.