Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea 24/7

Nordea 24/7 palvelee henkilöasiakkaita päivittäisissä pankkiasioissa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Nordea 24/7:stä saat tietoa ja neuvoja pankkiasiointiisi liittyvistä asioista puhelimitse tai verkkopankin asiakaspostin kautta.

Asiakaspalvelu 0200 3000 (pvm/mpm*)

Soittaessasi sinun kannattaa tunnistautua pankkitunnuksilla, niin nopeutat palveluun pääsyä ja voit hoitaa turvallisesti monia pankkiasioitasi. Kätevin tapa soittaa tunnistautuneena on kirjautua Mobiilipankkiin mobiililaitteella ja klikata ”Ota yhteyttä”-välilehdeltä löytyvää "Puhelu"-painiketta.

  • Palveluaika ma-su 24h/vrk **
  • Ulkomailta soitettaessa +358 200 3000 (ulkomaan puhelun hinta).

 *) pvm = paikallisverkkomaksu, mpm = matkapuhelinmaksu

 **) Lainsäädännön ja teknisten toiminta-aikojen vuoksi, öisin ja viikonloppuisin toimeksiantoja voidaan toteuttaa rajoitetusti.

Chat - keskustele kanssamme

Yleiset pankkiasiat: nordea.fi chat auki klo 8.00-22.00 (ma-pe). Henkilökohtaiset pankkiasiat (tunnistautuneena): verkko- tai mobiilipankissa 24/7. Chattiin pääset sivun oikeassa reunassa olevasta ikonista tai sivun alareunassa olevasta bannerista kohdasta "Kysy chatissa".

Nyt voit kokeilla verkkotapaamista myös lauantaisin

Verkkotapaaminen on uusi tapa olla yhteydessä pankkiisi. Verkkotapaamisessa voimme näyttää havainnollistavaa materiaalia samalla kun keskustelemme puhelimessa. Verkkotapaaminen sopii erinomaisesti esimerkiksi säästämisen ja sijoittamisen keskusteluihin.

Voit varata ajan numerosta 0200 3000. Tarvitset vain pankkitunnukset.