Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Visa Debit

Käteistä et enää tarvitse, kun sinulla on Nordea Visa Debit maksukortti. Maksat ostoksia Suomessa ja ulkomailla turvallisesti suoraan pankkitililtäsi lähimaksulla, vain näyttämällä korttia maksupäätteelle. Toki kortilla saa rahaa myös automaatista - myös ulkomailla.

Nordea Debit - kätevämpi kuin käteinen

Lähimaksulla voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. 

Älymaksamisen voit ottaa käyttöösi, kun sinulla on kortin lisäksi älypuhelin, älykello tai muu älylaite. 

Myös oman rahankäytön seuraaminen käy kätevästi: otat vain käyttöösi Nordean Wallet-mobiilisovelluksen ja olet aina ajan tasalla korttitapahtumistasi.

Nordea Debit lyhyesti

  • Ostokset veloitetaan aina suoraan pankkitililtäsi ja korttia käyttäessäsi tilisi kate tarkastetaan ostohetkellä. Käteisnostoista ja ostoista varataan kate pankkitililtäsi, kuitenkin enintään 10 vuorokaudeksi. 
  • Maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti lähimaksuna maksupäätteeseen koskematta.
  • Maksat turvallisesti myös verkossa, kun olet sallinut korttisi verkkokäytön.
  • Nostat käteistä Suomessa ja ulkomailla Visa-tunnuksella varustetuista automaateista.

Kortin hakeminen

Nordean asiakkaana voit hakea korttia mobiili- ja verkkopankissa tai asiakaspalvelumme kautta puhelimitse. Varaathan tällöin saataville pankkitunnuksesi tunnistautumista varten. 

Kortin saaminen ei edellytä säännöllisiä tuloja.

Kortti toimitetaan sinulle postitse. 

Kortin käyttö

Olen unohtanut korttini PIN-koodin. Mistä löydän sen?

PIN-koodin tarkistat helpoiten maksutta mobiilipankista tai verkkopankista. Mobiilipankissa näet tunnusluvun valitsemalla kyseisen kortin tiedoista Tunnusluku -> Näytä tunnusluku. Uudesta verkkopankista tunnusluku löytyy kohdasta: Yhteenveto tai Talous -> Kortit -> valitse kortti -> Katso tunnusluku -> Näytä.  

Kuinka muutan korttini turvarajaa, maarajausta ja internet-käyttöä?

Kortin turva-asetuksia voit muuttaa vanhassa henkilöasiakkaan verkkopankissa kohdassa Päivittäiset raha-asiat -> Kortit -> Turvarajat / maarajaus ja internet käyttö. 

Uudessa verkkopankissa pääset muokkaamaan turva-asetuksia kohdassa Talous -> Kortit -> valitse Kortti, jonka asetuksia haluat muuttaa -> muokkaa asetukset kohdassa Kortin tiedot.

Asetuksia voit muuttaa myös mobiilipankissa. Valitse mobiilipankin tilit osiosta haluamasi kortti -> Asetukset

Katso lisää vastauksia kortin käytöstä

Katso kaikki kortteihin liittyvät kysymykset ja vastaukset

Nordea Debit -kortti 6-17-vuotiaalle alaikäiselle

Voit hakea Nordea Debit -korttia: 

  • vanhempien (edunvalvojiesi) suostumuksella, jos olet 6-17-vuotias.
  • ilman vanhempien (edunvalvojiesi) suostumusta, jos olet täyttänyt 15 vuotta ja sinulla on omia ansiotuloja, joita varten olet avannut tilin. 

Kortin hakeminen edunvalvojan kanssa

Vanhemmat (edunvalvojat) voivat hakea korttia asiakaspalvelumme kautta puhelimitse tunnistautumalla pankkitunnuksien avulla. 

Jos korttia haetaan konttorissa, on hyvä varmistaa etukäteen konttorin aukioloaika ja tarjotut palvelut soittamalla Nordea Asiakaspalveluun. Ota mukaan ainakin toinen vanhempasi (edunvalvojasi), kun menet tilaamaan korttia konttoriin. Toiselta vanhemmaltasi on tällöin oltava valtakirja.

Kortti toimitetaan sinulle postitse.

Alaikäisen Nordea Debit -hakemus (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

Valtakirja toiselle edunvalvojalle (pdf, 994 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Hinnat
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa