Nordea Visa Debit – toimiva peruskortti arkeen

  • Helppo ja luotettava pankkikortti, jolla ostokset veloitetaan suoraan pankkitililtä (debit).
  • Maksa kaupoissa, automaateilla, verkossa ja ulkomailla.
  • Nosta käteistä Suomessa ja ulkomailla.
  • Tee ostoksia myös puhelimellasi tai muulla älylaitteella – lisää vain debit-korttisi mobiilimaksamisen palveluihin, kuten Apple Payhin tai Google Payhin.

Visa Debit -kortilla maksat sujuvasti

Nordea Visa Debit -kortilla tehdyt ostokset veloitetaan suoraan korttiin liitetyltä pankkitililtäsi. Kun teet ostoksia tai nostat rahaa automaatista, pankkitilisi kate tarkistetaan ja ostosta vastaava kate varataan varsinaiseen veloitukseen asti – kuitenkin maksimissaan 10 vuorokaudeksi.

Maksa kätevästi lähimaksulla

Lähimaksaminen - valkoinen tausta - small

Nordea Debit -kortilla maksat alle 50 euron ostokset helposti lähimaksulla. Näin sinun ei tarvitse näppäillä tunnuslukuasi kassalla, vaan viet korttisi vain lähelle maksupäätettä. Lähimaksaminen on turvallista ja nopeaa.

Lue lisää lähimaksamisesta

Maksa puhelimella tai muulla älylaitteella

Lähimaksu älypuhelimella ja -kellolla - small

Voit maksaa Nordea Debit -kortilla myös puhelimen, kellon tai muun älylaitteen kautta. Lisää Debit-korttisi vain maksusovellukseen, kuten Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay tai Garmin Pay. Puhelimella voit maksaa myös yli 50 euron ostokset lähimaksulla.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Maksa kortilla myös ulkomailla

Luottokortti ja lentokone - small

Nordea Debit -korttia voi käyttää myös ulkomailla – määritä vain korttisi maarajaus sopivaksi Nordean mobiili- tai verkkopankissa. Kun nostat käteistä ulkomailla, suosittelemme käyttämään Visa-tunnuksella varustettuja automaatteja.

Lue lisää kortin käytöstä ulkomailla

Helppo ja turvallinen

Teitpä ostoksia kaupassa, verkossa tai ulkomailla:

  • Kortin käyttö on turvallista – riippumatta siitä, käytätkö lähimaksuominaisuutta vai näppäiletkö tunnusluvun.
  • Teet verkko-ostokset turvallisesti käyttämällä luotettavien kauppiaiden verkkosivuja. Tunnistat nämä kauppiaat Visa Secure -logosta.
  • Sinua pyydetään verkko-ostoksilla yhä useammin vahvistamaan korttiostoksesi. Helpoiten vahvistat ostoksesi Nordea ID -sovelluksella (entinen tunnuslukusovellus).
  • Päätä kortin käytöstä itse: voit estää verkko-ostokset, muuttaa turvarajoja ja asettaa maarajauksen Nordean verkko- tai mobiilipankissa.

Näin haet Debit-korttia

Nordea Visa Debit sopii sekä lapselle että aikuiselle. Kortin saaminen ei edellytä säännöllisiä tuloja. Tutustu ohjeisiin, miten haet korttia:

Kortin hakeminen aikuiselle
Kortin hakeminen alaikäiselle
Hinnat
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa

Usein kysyttyä Nordea Debit -kortista