Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Gold

Hyödynnä mahdollisuutesi sekä arkena ja lomalla Nordea Gold -kortilla. Luottoraja riittää suurempiinkin hankintoihin. Matkavaraukset ja esimerkiksi lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla, sillä korttiin sisältyy kattava ostoturva- sekä ulkomaan matkavakuutus.

Etkö vielä ole Nordean asiakas?

Hae Nordea Gold -korttia jättämällä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö
 • Nordea Gold kortti - smallLuottolimiitti 1 500 - 10 000 euroa.
 • Nordea Gold -kortilla voit maksaa alle 50 euron ostoksia myös lähimaksuina ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Korttiin sisältyy osto- ja tuoteturvavakuutus sekä ulkomaanmatkavakuutus.
 • Maksat kortilla kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa.
 • Saat kaikille ostoille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.
 • KorkeakouluopiskelijanaAvautuu uuteen ikkunaan voit saada Nordea Gold -luottokortin käyttöösi jo heti opiskelupaikan saatuasi.

Nordea Gold -korttiin sisältyvät vakuutukset

Nordea Gold mahdollistaa sujuvan arjen ja tuo turvaa myös lomamatkoille

Verkko-ostokset, matkavaraukset ja esimerkiksi lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla, sillä korttiin sisältyy kattava ulkomaan matkavakuutus sekä hätäkäteispalvelu ulkomailla sattuvia hätätilanteita varten. Korttiin kuuluvat myös Ostoturva-vakuutus, joka antaa lisäturvaa, jos esimerkiksi ostat lentoliput ja lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaasi tai matkasi aikana, sekä Tuoteturva-vakuutus, joka antaa merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemillesi hankinnoille.

Nordea Gold -kortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Yhdistelmäkortilla (Credit/Debit) lähimaksut veloitetaan aina pankkitililtä. Mikäli kortissa ei ole debit-ominaisuutta, veloitetaan lähimaksut korttiluotolta (Credit).

Sinä valitset:

 • Valitse sinulle sopiva korttiluoton lyhennysten eräpäivä ja lyhennysprosentti (3-100%). 
 • Valitse kortille haluamasi tunnusluku (PIN). 
 • Liitä korttiin pankkitilisi, jolloin ostokset ja käteisnostot veloitetaan valintasi mukaan joko korttiluotolta (credit) tai pankkitililtä (debit). 
 • Lisää korttiisi Plussa-ominaisuus
 • Valitse korttiin haluamasi kuva joko omista valokuvistasi tai Nordean valmiista kuvista. 
 • Liitä korttiluottoon rinnakkaiskortit perheenjäsenillesi.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Nordea Gold Mastercard -luotolle on 16,7 % (Pakettiasiakas, 06/2019). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 9,5 % (Nordea Gold). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. 

Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Asiakkaan pakettiin sisältyvä kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot löydät osoitteesta nordea.fi/Kortit. Nordea Gold -kortin luottoraja on vähintään 1 500 euroa ja enintään 10 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. 

Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA tai Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille