Nordea Gold

Hyödynnä mahdollisuutesi sekä arkena ja lomalla Nordea Gold -kortilla. Luottoraja riittää suurempiinkin hankintoihin.

 • Nordea Gold kortti - smallLuottolimiitti 2.000 - 10.000 euroa.
 • Nordea Gold -yhdistelmäkortin debit-ominaisuudella voit maksaa alle 25 euron ostoksia myös lähimaksuina ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus sekä ulkomaanmatkavakuutus, joka on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75 % on maksettu kortin luotto-ominaisuudella.
 • Maksat kortilla kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksella merkityissä paikoissa.
 • Saat kaikille ostoille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.

Nordea Gold mahdollistaa sujuvan arjen ja tuo turvaa myös lomamatkoille

Matkavaraukset ja esimerkiksi lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla, sillä korttiin sisältyy kattava ulkomaan matkavakuutus sekä hätäkäteispalvelu ulkomailla sattuvia hätätilanteita varten. Lisäksi korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, joka antaa merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemillesi hankinnoille.

Nordea Gold -yhdistelmäkortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 25 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Lähimaksut veloitetaan aina kortin debit-puolelta (pankkitili).

Sinä valitset:

 • Valitse sinulle sopiva korttiluoton lyhennysten eräpäivä ja lyhennysprosentti (3-100%).
 • Valitse kortille haluamasi tunnusluku (PIN).
 • Liitä korttiin pankkitilisi, jolloin ostokset ja käteisnostot veloitetaan valintasi mukaan joko korttiluotolta (credit) tai pankkitililtä (debit).
 • Lisää korttiisi K-Plussa-ominaisuus.
 • Valitse korttiin haluamasi kuva joko omista valokuvistasi tai Nordean valmiista kuvista. 
 • Liitä korttiluottoon rinnakkaiskortit perheenjäsenillesi.

Lue lisää Kortinhaltijan oppaasta (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Gold MasterCard -luotolle on 11,3 % (Avainasiakas,12/2017). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 7,5 % (Nordea Gold). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 2,50 euroa. Pääkortti on Avainasiakkaalle vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot löydät osoitteesta nordea.fi/Kortit. Nordea Gold -kortin luottoraja on vähintään 2 000 euroa ja enintään 10 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki, 00020 NORDEA tai Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Ehdot

Ehdot

Yleiset korttiehdot (pdf, 278 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea-korttien luottotilin ehdot (pdf, 65 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Luotonantaja Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike)

Mastercard-luottotilin ehdot (pdf, 369 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Luotonantaja Nordea Rahoitus Suomi Oy) 

Tuoteturva-vakuutuksen ehdot 01/2018 (pdf, 86 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 1.1.2018 tai sen jälkeen. Korttivakuutukset myöntää Tryg).

Tuoteturva-vakuutuksen ehdot (pdf, 47 KB)Avautuu uuteen ikkunaan ( Vahinko tapahtunut 31.12.2017 tai aiemmin. Korttivakuutukset myöntää AIG Europe Limited, Suomen sivuliike).

Ulkomaanmatkavakuutuksen ehdot  01/2018 (pdf, 319 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 1.1.2018 tai sen jälkeen. Korttivakuutuksen myöntää Tryg).

Ulkomaanmatkavakuutuksen ehdot (pdf, 229 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Vahinko tapahtunut 31.12.2017 tai aiemmin. Korttivakuutukset myöntää AIG Europe Limited, Suomen sivuliike).

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Hinnat - Avainasiakas
Hinnat - Kanta-asiakas
Hinnat - Check-in-asiakas
Normaalihinta