Ung kvinne i leilighet i Paris

Hyödynnä Mastercard-korttien vakuutukset

Maksaessasi kortin luotto-ominaisuudella saat kaupan päälle lisäturvaa. Nordean Mastercard-luottokorteilla voit saada ainutlaatuisia etuja, kuten kattavan ulkomaan matkavakuutuksen ja käteisturvavakuutuksen.

Luottokortilla turvaa arkeen ja lomamatkoille

Kaikkiin Nordean luottokortteihin (paitsi Stockmann Mastercard) kuuluu jokin vakuutus muiden huippuetujen, kuten koroton maksuaika ja lyhennysvapaa lisäksi. Vakuutuksen voimassaolon edellytys on, että ostokset on tehty kortin luotto-ominaisuudella. Lue tarkemmin vakuutusten voimassaolosta ja vakuutusehdoista sivun alaosasta.

Mastercard-korttien matkavakuutukset

Esimerkiksi matkavakuutus kuuluu Nordea Gold sekä Finnair Plus Mastercard -luottokortteihin. Siten matkan maksaminen luottokortilla onkin oiva tapa vakuuttaa ulkomaanmatka. Nordea Gold -luottokortin matkavakuutus on voimassa, kun vähintään 75 % yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Finnair Plus -luottokortin matkavakuutus on voimassa, kun ulkomaanmatkasi maksetaan kokonaan Finnair Plus Mastercard -luottokortin luotto-ominaisuudella.

Tuoteturva-, käteisostoturva- ja hintaturvavakuutus

Matkavakuutuksen lisäksi Nordea Gold -luottokorttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, kun taas Nordea Credit -luottokorttiin sisältyy pelkkä Tuoteturva-vakuutus. Finnair Plus Mastercard -luottokorttiin sisältyy matkavakuutus sekä käteisnostoturva. TUOHI Mastercardiin sisältyy puolestaan vain uniikki hintaturvavakuutus. Alta voit lukea lisää korttikohtaisista vakuutusehdoista ja esimerkiksi siitä, mitä matkavakuutus korvaa.

Nordea Gold

Nordea Gold -korttiin sisältyvät vakuutukset

Nordea Gold -korttiin sisältyy ulkomaanmatkavakuutus ja Tuoteturva-vakuutus.

Ulkomaanmatkavakuutus

  • Vakuutus on voimassa vapaa-ajan matkoilla, kun yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista vähintään 75% on maksettu kortin luotto-ominaisuudella.
  • Vakuutettuja ovat vähintään 16-vuotiaat ja enintään 78-vuotiaat kortinhaltijat sekä mukana matkustavat perheenjäsenet vakuutusehtojen mukaisesti. Vakuutus on voimassa jopa kolme kuukautta kestävillä ulkomaan matkoilla. Tutustu vakuutusehtoihin alempana.

Tuoteturva-vakuutus

  • Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi hankkimillesi tuotteille. Tuoteturva kattaa vähintään 100 euron arvoisen tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaisesti, kun olet ostanut tuotteen Nordean korttisi luotto-ominaisuudella (credit). Tuoteturva-vakuutus on voimassa 180 päivän ajan ostopäivästä alkaen. Vakuutusehdot näet alempana.

Korttivakuutukset myöntää vakuutusyhtiö Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi.

Matkavakuutusehdot

Tuoteturva-vakuutusehdot

Asiakaspalvelu (suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi) puh: +358 800 935 55 (ma-pe 8-16) Avautuu uuteen ikkunaan  Postitusosoite Tryg - Nordea cards, FE 371, 10656 Stockholm, Sverige.

Vakuutustodistuksen käsittelyssä menee yksi arkipäivä.

Nordea Credit
Finnair Plus Mastercard
TUOHI Mastercard

Mitä teen ongelmatilanteissa?

Kaikki ostokset eivät aina suju suunnitelmien mukaan. Jos olet käyttänyt luottokorttia, voit saada apua joko pankilta tai korttivakuutuksen myöntäjältä. Alta löydät esimerkkitilanteita, jotka auttavat havainnollistamaan, mistä ja miten haet korvausta.

Sain väärän tuotteen

Sain väärän tuotteen

 "Tilasin verkkokaupasta kengät, mutta postipaketissa olikin aurinkolasit. En ole saanut asiaa ratkaistua myyjän kanssa."

Koska verkko-ostos oli maksettu luottokortilla, asiakas voi tehdä reklamaation pankille. Asiakkaan tulisi täyttää korttireklamaatio ja lähettää liitteeksi tilausvahvistus sekä yhteydenotto myyjään, jotta myyjän mahdollinen sopimusrikkomus voidaan todeta.

Tilaamani tuote ei saapunut
Tuote meni käytössä rikki
Lentoyhtiö peruu lennot
Lento jää käyttämättä matkustusrajoituksista johtuen
Lento jää käyttämättä välillisistä syistä johtuen
Perun itse lennot