Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Mastercard-korttivakuutukset

Maksaessasi kortin luotto-ominaisuudella saat kaupan päälle lisäturvaa: Nordean luottokorteilla voit saada ainutlaatuisia etuja, kuten kattavan ulkomaan matkavakuutuksen, ostoturvavakuutuksen ja käteisturvavakuutuksen.

Luottokortilla turvaa arkeen ja lomamatkoille

Nordean luottokorteilla voit saada monipuolista turvaa käyttämällä maksukortin luotto-ominaisuutta. Vakuutuksen voimassaolon edellytys on, että ostokset on tehty kortin luotto-ominaisuudella. Kaikkiin tarjoamiimme luottokortteihin (pois lukien Stockmann Mastercard) kuuluu muiden huippuetujen lisäksi jokin vakuutus. Voit lukea tarkemmin eri vakuutusten voimassaolosta ja vakuutusehdoista sivun alaosasta.

Esimerkiksi Mastercard-matkavakuutus kuuluu Nordea Gold sekä Finnair Plus Mastercard -luottokortteihin, ja matkasi maksaminen luottokortilla onkin oiva tapa vakuuttaa ulkomaanmatkasi. Nordea Gold -luottokortilla Mastercard-matkavakuutus on voimassa, kun vähintään 75% yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Finnair Plus -luottokortilla Mastercard-matkavakuutus on voimassa, kun ulkomaanmatkasi maksetaan kokonaan Finnair Plus Mastercard -luottokortin luotto-ominaisuudella.

Matkavakuutuksen lisäksi muita luottokortteihimme liitettyjä vakuutuksia on luottokortista riippuen Tuoteturva-vakuutus, käteisnostoturva tai hintaturvavakuutus. Nordea Gold -luottokorttiin sisältyy Mastercard-matkavakuutus sekä Tuoteturva-vakuutus, kun taas Nordea Credit -luottokorttiin sisältyy pelkkä Tuoteturva-vakuutus. Finnair Plus Mastercard -luottokorttiin sisältyy Mastercard-matkavakuutus sekä käteisnostoturva. TUOHI Mastercardiin sisältyy puolestaan hintaturvavakuutus. Alta voit lukea lisää korttikohtaisista vakuutusehdoista ja esimerkiksi siitä, mitä Mastercard-matkavakuutus korvaa.

Nordea Credit

Nordea Credit -korttiin sisältyvät vakuutukset

Nordea Credit -korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus.

Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi hankkimillesi tuotteille. Tuoteturva kattaa vähintään 100 euron arvoisen tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaisesti, kun olet ostanut tuotteen Nordean korttisi luotto-ominaisuudella (credit). Tuoteturva-vakuutus on voimassa 180 päivän ajan ostopäivästä alkaen.

Korttivakuutukset myöntää vakuutusyhtiö Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi.  

Nordea Gold
Finnair Plus Mastercard
TUOHI Mastercard