Luottokortin vakuutuksilla turvaa arkeen ja lomamatkoille

Kaikkiin Nordean luottokortteihin (paitsi Stockmann Mastercard) kuuluu jokin vakuutus. Vakuutuksen voimassaolon edellytys on, että ostokset on tehty kortin luotto-ominaisuudella. Lue tarkemmin vakuutusten voimassaolosta ja vakuutusehdoista sivun alaosasta.

Mastercard-korttien matkavakuutukset

Esimerkiksi matkavakuutus kuuluu Nordea Gold sekä Finnair Plus Mastercard -luottokortteihin. Siten matkan maksaminen luottokortilla onkin oiva tapa vakuuttaa ulkomaanmatka. Nordea Gold -luottokortin matkavakuutus on voimassa, kun vähintään 75 % yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Finnair Plus -luottokortin matkavakuutus on voimassa, kun ulkomaanmatkasi maksetaan kokonaan Finnair Plus Mastercard -luottokortin luotto-ominaisuudella.

Tuoteturva-, käteisostoturva- ja hintaturvavakuutus

Matkavakuutuksen lisäksi Nordea Gold -luottokorttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, kun taas Nordea Credit -luottokorttiin sisältyy pelkkä Tuoteturva-vakuutus. Finnair Plus Mastercard -luottokorttiin sisältyy matkavakuutus sekä käteisnostoturva. TUOHI Mastercardiin sisältyy puolestaan vain uniikki hintaturvavakuutus. Alta voit lukea lisää korttikohtaisista vakuutusehdoista ja esimerkiksi siitä, mitä matkavakuutus korvaa.

Nordea Gold
Nordea Credit
Finnair Plus Mastercard
TUOHI Mastercard

Mitä teen ongelmatilanteissa?

Kaikki ostokset eivät aina suju suunnitelmien mukaan. Jos olet käyttänyt luottokorttia, voit saada apua joko pankilta tai korttivakuutuksen myöntäjältä. Alta löydät esimerkkitilanteita, jotka auttavat havainnollistamaan, mistä ja miten haet korvausta.

Sain väärän tuotteen
Tilaamani tuote ei saapunut
Tuote meni käytössä rikki
Lentoyhtiö peruu lennot
Lento jää käyttämättä matkustusrajoituksista johtuen
Lento jää käyttämättä välillisistä syistä johtuen
Perun itse lennot