Ung kvinne i leilighet i Paris

Mastercard-korttivakuutukset

Maksaessasi kortin luotto-ominaisuudella saat kaupan päälle lisäturvaa. Nordean Mastercard-luottokorteilla voit saada ainutlaatuisia etuja, kuten kattavan ulkomaan matkavakuutuksen ja käteisturvavakuutuksen.

Luottokortilla turvaa arkeen ja lomamatkoille

Kaikkiin Nordean luottokortteihin (paitsi Stockmann Mastercard) kuuluu jokin vakuutus muiden huippuetujen, kuten koroton maksuaika ja lyhennysvapaa lisäksi. Vakuutuksen voimassaolon edellytys on, että ostokset on tehty kortin luotto-ominaisuudella. Lue tarkemmin vakuutusten voimassaolosta ja vakuutusehdoista sivun alaosasta.

Mastercard-matkavakuutus

Esimerkiksi Mastercard-matkavakuutus kuuluu Nordea Gold sekä Finnair Plus Mastercard -luottokortteihin. Siten matkan maksaminen luottokortilla onkin oiva tapa vakuuttaa ulkomaanmatka. Nordea Gold -luottokortin Mastercard-matkavakuutus on voimassa, kun vähintään 75 % yhteenlasketuista matka- ja majoituskuluista on maksettu kortin luotto-ominaisuudella. Finnair Plus -luottokortin Mastercard-matkavakuutus on voimassa, kun ulkomaanmatkasi maksetaan kokonaan Finnair Plus Mastercard -luottokortin luotto-ominaisuudella.

Tuoteturva-, käteisostoturva- ja hintaturvavakuutus

Matkavakuutuksen lisäksi Nordea Gold -luottokorttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, kun taas Nordea Credit -luottokorttiin sisältyy pelkkä Tuoteturva-vakuutus. Finnair Plus Mastercard -luottokorttiin sisältyy Mastercard-matkavakuutus sekä käteisnostoturva. TUOHI Mastercardiin sisältyy puolestaan vain uniikki hintaturvavakuutus. Alta voit lukea lisää korttikohtaisista vakuutusehdoista ja esimerkiksi siitä, mitä Mastercard-matkavakuutus korvaa.

Nordea Credit

Nordea Credit -korttiin sisältyvät vakuutukset

Nordea Credit -korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus.

Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi hankkimillesi tuotteille. Tuoteturva kattaa vähintään 100 euron arvoisen tuotteen vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaisesti, kun olet ostanut tuotteen Nordean korttisi luotto-ominaisuudella (credit). Tuoteturva-vakuutus on voimassa 180 päivän ajan ostopäivästä alkaen.

Korttivakuutukset myöntää vakuutusyhtiö Tryg, Sveavägen 167, 11346 Tukholma, Ruotsi.  

Nordea Gold
Finnair Plus Mastercard
TUOHI Mastercard

Mitä teen ongelmatilanteissa?

Kaikki ostokset eivät aina suju suunnitelmien mukaan. Jos olet käyttänyt luottokorttia, voit saada apua joko pankilta tai korttivakuutuksen myöntäjältä. Alta löydät esimerkkitilanteita, jotka auttavat havainnollistamaan, mistä ja miten haet korvausta.

Sain väärän tuotteen

Sain väärän tuotteen

 "Tilasin verkkokaupasta kengät, mutta postipaketissa olikin aurinkolasit. En ole saanut asiaa ratkaistua myyjän kanssa."

Koska verkko-ostos oli maksettu luottokortilla, asiakas voi tehdä reklamaation pankille. Asiakkaan tulisi täyttää korttireklamaatio ja lähettää liitteeksi tilausvahvistus sekä yhteydenotto myyjään, jotta myyjän mahdollinen sopimusrikkomus voidaan todeta.

Tilaamani tuote ei saapunut
Tuote meni käytössä rikki
Lentoyhtiö peruu lennot
Lento jää käyttämättä matkustusrajoituksista johtuen
Lento jää käyttämättä välillisistä syistä johtuen
Perun itse lennot