Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Vakuutussäästäminen

Yksi sopimus - monta mahdollisuutta.

Mitä on vakuutussäästäminen?

Nimestään huolimatta vakuutussäästäminen ei ole perinteistä vakuuttamista, vaan se on pitkäaikainen säästämisen ja sijoittamisen muoto, jonka avulla voit säästää tavoitteellisesti tulevaisuutta varten.

Vakuutussäästämisessä sijoitat säästösi eri sijoituskohteisiin, kuten rahastoihin ja sijoituskoreihin, ja vakuutuksesta saamasi tuotto riippuu sijoituskohteiden arvonkehityksestä.

Tässä säästämisen muodossa etuna esimerkiksi suoraan rahastosäästämiseen on se, että vakuutussäästämisessä voit valita yhden sopimuksen sisälle useita erilaisia sijoituskohteita. Voit vaihtaa valitsemiasi sijoituskohteita sopimuksen sisällä oman tavoitteesi, aktiivisuutesi ja riskinottokykysi mukaisesti. Sijoituskohteiden vaihdon yhteydessä ei mahdollista tuottoa veroteta eikä vaihtoja tarvitse ilmoittaa verotuksessa. Tuottoa verotetaan siinä vaiheessa, kun nostat sitä, tai kun sopimuksesi erääntyy.

Yhteistä kaikille Nordean vakuutussäästöratkaisuille on sijoituksen pitkäaikaisuus, ja pitkällä tähtäimellä säästettynä vakuutussäästämisen hyödyt tulevatkin parhaiten esille. Vakuutussäästäminen sopii monenlaiseen pitkäaikaiseen säästämiseen, myös eläkesäästämisen muodoksi tai lapselle säästämiseen. Varallisuuden kasvattamisen lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää varallisuutta lähiomaisille joustavasti.

Tutustu Nordean vakuutussäästämisen valikoimaan

Sijoituskorien videokatsaukset

Katso Tuottokorien ja Maapallokorien videokatsaukset

Nordea Capital

Sijoitat yhden sopimuksen sisällä useisiin erilaisiin sijoituskohteisiin ja vaihdat sijoituskohteita ilman vaihdon yhteydessä tapahtuvaa tuoton verotusta.

Lue lisää Nordea Capitalista

Nordea Visio - säästöhenkivakuutus

Säästöhenkivakuutus sopii erityisen hyvin perintösuunnitteluun ja varallisuuden siirtoon lähiomaisille. Nordea Vision avulla pääset nauttimaan monipuolisista vakuutussäästämisen eduista.

Lue lisää Nordea Visiosta