Sijoitusvakuutus – rakenna haluamaasi tulevaisuutta

Sijoitusvakuutukseen voit valita itsellesi parhaat sijoituskohteet tai voit antaa asiantuntijoidemme rakentaa sinulle arvojesi mukaisen ratkaisun. Kasvata korkoa korolle ja tee muutoksista mahdollisuuksia.

Sopiiko sijoitusvakuutus minulle?

Olitpa sijoittajana matkasi alkupäässä tai jo kokemusta kartuttanut sijoittaja, tarjoaa sijoitusvakuutus mahdollisuuden rakentaa haluamaasi tulevaisuutta joustavasti ja monipuolisesti.

Sijoitusvakuutus ja vakuutussäästäminen taipuu moneen 

  • Pitkäaikainen sijoitusmuoto – Sopii niin varallisuuden kerryttämiseen, isompien unelmien toteuttamiseen, lapselle säästämiseen, eläkeaikaan varautumiseen kuin perintösuunnitteluunkin. 
  • Laaja valikoima sijoituskohteita – Hajauttaminen on helppoa monipuolisten sijoituskohteiden avulla. Voit valita sijoituskohteet laajasta rahastojen ja sijoituskorien valikoimasta. Voit myös valita varojen tilapäiseksi suojasatamaksi Vakuutustilin. 
  • Muutokset ovat mahdollisuus kasvattaa korkoa korolle – Sijoitusvakuutus mahdollistaa kuluttomat ja verottomat sijoituskohteiden muutokset. Tuottoa verotetaan vasta, kun nostat varoja käyttöösi. Sijoituskohteiden lisääminen ja vaihdot onnistuvat helposti verkkopankissa ilman kuluja. 
  • Sopii sekä aktiiviselle että passiiviselle sijoittajalle – Sijoitusvakuutus sopii mainiosti sijoittajalle, joka haluaa hyötyä markkinoiden liikkeistä sijoituskohteiden aktiivisella vaihtamisella. Passiivisemmalle sijoittajalle löytyy sopivia sijoituskohteita esimerkiksi laajasti hajautetuista Graniittisalkku-sijoituskoreista. 
  • Joustava sijoitusmuoto – Sijoitusvakuutus elää tilanteesi mukaan. Voit säästää sijoitusvakuutukseen kuukausittain tai sijoittaa kerralla suuremman summan. Varoja voit myös nostaa joustavasti, kerralla tai osissa. Jos nostat sopimuksesta varoja kesken säästöajan, teemme ennakonpidätyksen puolestasi, ja saat tilillesi nettosumman.

Valitse kahdesta vaihtoehdosta

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivan sijoitusvakuutuksen vakuutussäästämisen valikoimastamme. 

Nordea Visio -säästöhenkivakuutus sopii erityisen hyvin perintösuunnitteluun ja varallisuuden siirtoon lähiomaisille. 

Nordea Capital -sijoitusvakuutus ei sisällä vakuutettavaa henkilöä, joten se sopii hyvin varallisuuden kerryttämiseen sekä omien haaveiden ja unelmien toteuttamiseen.

Tutustu millaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin asiakkaamme ovat valinneet sijoitusvakuutuksen.

Nordea Visio -säästöhenkivakuutus

Haluan kasvattaa jo kertynyttä varallisuutta. Olen kiinnostunut sijoittamisesta ja seuraan markkinoita tarkasti. Sijoitusvakuutuksen sisällä on helppo vaihtaa sijoituskohteita, joiden tarjonta on monipuolinen. Sijoitusvakuutus on myös kätevä tapa siirtää perintöä lapsenlapsilleni. - Severi 57 v.

Tutustu Nordea Visioon

Nordea Capital - haaveista ja unelmista totta

Haaveilen sapattivuodesta. Sijoitusvakuutus on minulle helppo ja vaivaton sijoitusmuoto. Ruuhkavuosien keskellä arvostan erityisesti helppoja sijoituskorivaihtoehtoja, joissa ammattilaiset hoitavat sijoituspäätökset oman riskinottohaluni ja tuottotavoitteeni mukaan. - Jolle 39 v.

Tutustu Nordea Capitaliin

Nordea Capital - varallisuuden kartuttamiseen

Olen kiinnostunut sijoittamisesta ja arvostan sijoitusvakuutuksen tuomia mahdollisuuksia. Sijoitusvakuutuksen avulla olen päässyt mukaan sijoituskohteisiin, jotka muuten olisivat saatavilla vain suursijoittajille. Sijoitusvakuutuksen kautta on helppo hajauttaa sijoituksia ja hallita riskitasapainoa. - Tiina 42 v.

Tutustu Nordea Capitaliin