Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Vakuutussäästäminen

Yksi sopimus - monta mahdollisuutta.

Mitä on vakuutussäästäminen?

Nimestään huolimatta vakuutussäästäminen ei ole perinteistä vakuuttamista, vaan se on pitkäaikainen säästämisen ja sijoittamisen muoto, jonka avulla voit säästää tavoitteellisesti tulevaisuutta varten.

Vakuutussäästämisessä sijoitat säästösi eri sijoituskohteisiin, kuten rahastoihin ja sijoituskoreihin, ja vakuutuksesta saamasi tuotto riippuu sijoituskohteiden arvonkehityksestä.

Tässä säästämisen muodossa etuna esimerkiksi suoraan rahastosäästämiseen on se, että vakuutussäästämisessä voit valita yhden sopimuksen sisälle useita erilaisia sijoituskohteita. Voit vaihtaa valitsemiasi sijoituskohteita sopimuksen sisällä oman tavoitteesi, aktiivisuutesi ja riskinottokykysi mukaisesti. Sijoituskohteiden vaihdon yhteydessä ei mahdollista tuottoa veroteta eikä vaihtoja tarvitse ilmoittaa verotuksessa. Tuottoa verotetaan siinä vaiheessa, kun nostat sitä, tai kun sopimuksesi erääntyy.

Yhteistä kaikille Nordean vakuutussäästöratkaisuille on sijoituksen pitkäaikaisuus, joka säästämistavasta riippuen suositellaan kestävän vähintään 3-5 vuotta. Pitkällä tähtäimellä säästettynä vakuutussäästämisen hyödyt tulevat parhaiten esille. Vakuutussäästäminen sopii monenlaiseen pitkäaikaiseen säästämiseen, myös eläkesäästämisen muodoksi tai lapselle säästämiseen. Varallisuuden kasvattamisen lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden siirtää varallisuutta lähiomaisille joustavasti.

Tutustu Nordean vakuutussäästämisen valikoimaan

Nordea Tavoitesäästö

Nordea Tavoitesäästö on joustava tapa säästää ja myös nauttia säästöistä. Sopii pitkäaikaiseen säästämiseen. Erinomainen ratkaisu pitkäaikaisten haaveiden toteuttamiseen tai tulevaisuuden turvaamiseen.

Lue lisää

Nordea Visio - säästöhenkivakuutus

Sopii varallisuuden siirtoon lähiomaisille. Valittavanasi on useita eri sijoitusvaihtoehtoja, joita voit vaihtaa helposti ja kuluitta verkkopankissa.

Lue lisää Nordea Visiosta

Nordea Capital

Sijoitat yhden sopimuksen sisällä useisiin erilaisiin sijoituskohteisiin ja vaihdat sijoituskohteita ilman vaihdon yhteydessä tapahtuvaa tuoton verotusta.
 

Lue lisää

Eläkesäästäminen

Haaveissa leppoisat tai aktiiviset eläkepäivät? Aloita säästäminen nyt.

Lue lisää