Par ser på mobil

Sijoitusvakuutuksesi taipuu moneen - teet lisäsijoitukset ja muutokset vaivattomasti verkossa

Olisiko aika kurkata, mitä sijoitusvakuutuksellesi kuuluu? Verkkopalvelussa teet näppärästi lisäsijoitukset ja muut haluamasi muutokset.

Ota hyöty irti sijoitusvakuutuksestasi

Muistithan, että sijoitusvakuutuksesi taipuu moneen ja mahdollistaa esimerkiksi kuluttomat ja verottomat sijoituskohteiden muutokset?  Myös lisäsijoitusten tekeminen on entistä vaivattomampaa ja onnistuu nyt myös muiden pankkien tileiltä. 

Katso vinkit muutosten tekoon ja ota hyödyt irti sijoitusvakuutuksesi monipuolisista ominaisuuksista verkkopalvelussamme. 

Tee lisäsijoitus helposti parilla klikkauksella

  • Lisäsijoituksen tekeminen onnistuu nyt helposti Nordea Connect -palvelulla sekä Nordean että muiden pankkien tileiltä.
  • Voit tehdä 50-50 000 euron lisäsijoituksen klikkaamalla  'Tee kertasijoitus'. Suoritus näkyy sopimuksellasi 2-3 pankkipäivän kuluttua. 

Muuta sijoituskohteita kuluitta ja ilman veroseuraamuksia

  • Voit muuttaa sijoituskohteita kuluitta milloin tahansa – tuoton osuudesta maksat verot vasta, kun nostat varoja käyttöön. 
  • Voit muuttaa jo kertyneiden säästöjesi jakaumaa valitsemalla 'Muokkaa säästöjen jakaumaa'. Voit myös valita, mihin kohteisiin haluat jatkossa sijoittaa valitsemalla 'Muokkaa sijoitussuunnitelmaa.'

Oletko jo tutustunut uusiin sijoituskoreihimme?

  • Valikoimastamme löytyy jokaiselle sijoittajalle omaan arvomaailmaan ja kiinnostuksen kohteisiin sopivia sijoituskohteita.

  • Tarjolla on avaimet käteen -ratkaisuja vaivattomuutta arvostavalle sijoittajalle. Tutustu vain sijoitusvakuutuksen kautta tarjolla oleviin Nordea Maapallokoreihin ja Nordea Graniittisalkkuihin.

Tee muutokset helposti verkossa

Tarkastele sopimustasi ja tee muutoksia helposti vain parilla klikkauksella.

Siirry verkkopalveluun Avautuu uuteen ikkunaan