Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Pienistä säästöistä kasvaa isoja unelmia

Toiveet muuttuvat lapsen kasvaessa, mutta tuen tarve säilyy. Lapsen omaan rahastoon säästäminen on hyvä keino kannustaa elämässä eteenpäin. Nyt saat siihen 20 € unelmien starttirahaa.

Anna rahastolahja lapselle

Voit antaa rahastolahjan helposti netissä, ja nyt joulukuun ajan lahjoitamme 20 euroa valitsemaasi rahastoon. Kirjaudut vain verkkopankkiin ja täytät lomakkeen, me hoidamme loput puolestasi.

Muista, että voit lahjoittaa verottomasti esimerkiksi lapselle tai lapsenlapselle enintään 138 euroa kuukaudessa tai yhteensä alle 5 000 euroa kolmen vuoden välein.

Toimi näin:


  1. Kirjaudu verkkopankkiin tällä sivulla olevasta linkistä pankkitunnuksilla tai tunnuslukusovelluksella. Jos sinulla ei ole vielä sijoituspalvelusopimusta, sinua pyydetään tekemään se kirjautumisen jälkeen.
  2. Verkkopankista löydät rahastolahjalomakkeen. Lomakkeessa kysytään mm. tietoja sinusta, lahjan saajasta sekä säästettävän summan määrästä. Seuraathan lomakkeen ohjeita tarkasti. Huomaa, että lahjansaajan on oltava Nordean asiakas.
  3.  Lähetämme sinulle Omapostiin rahaston tiedot ja palvelusopimukset allekirjoitettavaksi. Tutustu rahaston avaintietoesitteeseen aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä.  Valmista!
  4. Toteutamme toimeksiannon valitsemanasi toimeksiantopäivänä ja merkitsemme 20 euroa unelmien starttirahaa valitsemaasi rahastoon.
  5. Lähetämme vielä postitse saatekirjeen lahjasta lahjansaajalle.

Kampanjassa voit aloittaa säästämisen Säästö -rahastoihin

Säästö -rahastot ovat varainhoitorahastoja, joissa rahaston sijoituksista huolehtii kokeneiden ammattilaisten tiimi. Voit valita tavoitteisiisi sopivan vaihtoehdon viiden Säästö -rahaston joukosta.

Rahastoissa sijoittamiseen liittyvä riski hajautetaan laajasti eri markkinoille ja toimialoille ja niitä hoidetaan salkunhoitajan markkinanäkemyksen mukaisesti. Säästäjän rahastoja hallinnoi Nordea Funds Oy. Tutustu rahaston avaintietoesitteeseen ennen merkintää.

Lue lisää Säästö -rahastoistaAvautuu uuteen ikkunaan

Anna lapselle rahastolahja

Anna lahja verkkopankissa

Kirjaudu verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan

Lapselle säästäminen

Säästämisessä aika on ystäväsi, siksi lapselle säästäminen on erityisen palkitsevaa. Pienellä kuukausittaisella summalla säästät vuosien kuluessa mukavan pesämunan nuorelle aikuiselle ajokorttiin, vaihto-oppilasvuoteen, vuokravakuudeksi tai vaikkapa oman asunnon pesämunaksi.nordea2_s1200x0_q80_noupscale

Yleinen harhaluulo on, että sijoittaminen vaatii suuria summia rahaa. Todellisuudessa sijoittaminen on lähes kaikkien ulottuvilla. Nimittäin jo 10 euron sijoituksella voi aloittaa säästämisen vaikkapa ammattilaisen hoitamaan hyvin hajautettuun sijoitusrahastoon. Jos säästää kuukaudessa esimerkiksi 50 euroa ja sijoittaa sen kuukausittain kohteeseen, joka tuottaisi keskimäärin 7 prosenttia vuodessa, kuten osakemarkkinat ovat historiassa pitkällä aikavälillä, voi 18 vuoden kuluessa tulla keränneeksi 21 500 euron pesämunan lapselle.*

Aloita lapselle, lapsenlapselle tai vaikka kummilapselle rahastosäästäminen nyt rahastolahjan avulla, niin saat meiltä 20 € unelmien starttirahaa kannustamaan lastasi matkalla kohti suuria suunnitelmia.

*Arvonkehitykseen vähentävästi vaikuttavat sijoitusrahaston perimät palkkiot, maksut ja muut kulut. Rahasto-osuuksien arvo voi myös nousta tai laskea markkinoiden kehityksen mukaan eikä historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta kehityksestä. 

Kokeile säännöllisen säästämisen laskurilla, miten säästösumma, tuotto-odotusprosentti ja sijoitushorisontti vaikuttavat säästöjen kehitykseen.

Kampanjan ehdot

Kampanja on voimassa 3.12.-31.12.2018. Rahastolahjan antaaksesi sinun tulee olla Nordean asiakas ja sinulla täytyy olla voimassa oleva sijoituspalvelusopimus. Kampanjan kautta voit antaa rahastolahjan vain kuukausisäästösopimuksena (ei kertasijoituksena) ja saajan on oltava Nordean asiakas ja alle 18 vuotta vanha. Kampanja koskee vain rahastolahjaa Nordean Säästö -rahastoihin. 20 euron suuruinen unelmien starttiraha merkitään Nordean toimesta lahjanantajan lomakkeella valitsemaan rahastoon. Nordea maksaa yhden starttirahan yhtä lahjansaajaa kohden. Voit lopettaa rahastosäästösopimuksen koska tahansa olemalla yhteydessä Nordeaan. Myös lahjan vastaanottajalla tai hänen edunvalvojallaan on oikeus kieltäytyä lahjasta. Nordea pidättää oikeuden muuttaa kampanjan voimassaoloaikaa ja ehtoja.

Anna lapselle rahastolahja

Anna lahja verkkopankissa

Kirjaudu verkkopankkiin Avautuu uuteen ikkunaan