Leende ungt par

Nuorisoedut 19–25 -vuotiaille

Saat nuorisoasiakkaana monipuolisia palveluja ja etuja elämäsi eri vaiheisiin. Kun elämässäsi tapahtuu, olemme mukana auttamassa.

Nuorisoasiakkaan edut

Nuorisoasiakkaana, 19-25 -vuotiaana, saat tuntuvia etuja päivittäispalveluista. Tutustu maksuttomiin mobiilisovelluksiin sekä monipuoliseen nuorisovakuutukseen.

Oletko alle 19-vuotias? Alle 19-vuotiaat saavat käyttötilin lisäksi maksutta debit-kortin sekä  Nordea ID -sovelluksen digitaaliseen tunnistautumiseen sekä mobiilipankin ja verkkopankin käyttöön. 

Maksuton Mobiili Plus -paketti

 • Nuorisoasiakkaille Mobiili Plus -paketti on maksuton, kun käytössä on mobiilipankin lisäksi tili ja kortti. Palveluiden avulla voit hoitaa pankkiasiasi milloin ja missä vain. Lataa vain Nordean mobiilipankki ja Nordea ID -sovellus älypuhelimeen tai tablettiin, ja olet valmis.
 • Mobiili Plus -paketti sisältää käyttötilit, 1-2 korttia, pankkitunnukset sekä mobiili- ja verkkopankin.
 • Mikäli sinulla ei ole mobiilipankkia, saat Peruspaketin alennettuun hintaan, kun käytössäsi on verkkopankki, tili ja kortti.
 • Pakettiin voit valita 1-2- korttia näistä: Nordea Electron, Nordea Debit, Nordea Credit ja Nordea Gold.
 • Muista kuin paketin sisältämistä palveluista maksat hinnaston mukaiset maksut.

Lue lisää Mobiili Plus- ja Peruspaketista

Maksuttomat mobiilisovellukset

Kattava nuorisovakuutus

 • Helppo, edullinen ja kattava vakuutuskokonaisuus 18-28 -vuotiaille. 
 • Saat matka-, koti- ja tapaturmavakuutuksen yhdessä paketissa. Nuorisopaketti on jopa 20 % edullisempi vakuutusratkaisu kuin vastaavat tuotteet erillään ostettuina. 
 • Nuorisovakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, jonka asiamiehenä Nordea Bank Oyj toimii. 

Lue lisää nuorisovakuutuksesta 

Korkeakouluopiskelija-asiakkaan edut

Opiskeleminen on paras investointi itseesi ja tulevaisuuteesi. Liity korkeakouluopiskelija-asiakkaaksi ja varmista itsellesi parhaat edut ja hinnat.

Palvelemme sinua chatissa, somessa ja puhelimessa

 • Asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, kun tarvitset asiantuntijan neuvoja. Pääset tutustumaan asiakaspalvelun yhteystietoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin täällä.
 • Valtakunnallinen neuvojaverkostomme on käytettävissäsi, kun tarvitset asiantuntijan neuvoja esimerkiksi ASP-säästämiseen tai ASP-lainan hakemiseen.
 • Käytännön vinkkejä päivittäiseen taloudenhoitoon saat seuraamalla meitä Snapchatissa (@nordeasuomi), Instagramissa (@nordea_fi) ja Twitterissä (@Nordea_Aspa).

Mikäli olet 19-30 -vuotias korkeakouluopiskelija, voit liittyä korkeakouluopiskelija-asiakkaaksemme osoitteessa nordea.fi/opiskelija. Korkeakouluopiskelijana saat käyttöösi myös korkeakouluopiskelija-asiakkaan edut.

Korkeakouluopiskelijan edut

Tarjoamme monipuolisia palveluita ja etuja opiskelijoille. Liity korkeakouluopiskelija-asiakkaaksi ja varmista itsellesi parhaat edut ja hinnat.

Lue lisää korkeakouluopiskelija-asiakkuudesta

If You-nuorisovakuutus

If You -nuorisovakuutus on 18–28–vuotiaiden asiakkaiden oma kattava vakuutuspaketti.

Lue lisää If You -nuorisovakuutuksesta