Henkivakuutus nyt -50 % ensimmäiset 6 kk

Henkivakuutus eli kuolemanvaraturva

Henkivakuutus turvaa läheistesi toimeentuloa, jos sinä menehdyt. Henkivakuutuksen ottaminen on erityisen tärkeää, jos sinulla on puoliso tai lapsia. Nyt kampanja-alennus -50 % puoleksi vuodeksi, kun otat vakuutuksen 17.6. mennessä! Jatkuvana lisäetuna 25 % korotus korvaussummaan maksutta.

Lue lisää henkivakuutuksesta

Vakavan sairauden vakuutus

Turvaa toimeentuloasi, kun elämä menee uusiksi ja on aika keskittyä toipumiseen. Vakuutus korvaa kahdeksan sairautta tai hoitotoimenpidettä. Voit käyttää kertakorvauksen haluamallasi tavalla sinulle tärkeisiin asioihin.

Lue lisää vakavan sairauden vakuutuksesta

Pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus

Auttaa sinua taloudellisesti, jos menetät työkykysi pysyvästi sairauden tai tapaturman vuoksi. Työelämästä poisjääminen voi tarkoittaa, että tulotasosi putoaa pysyvästi jopa alle puoleen entisestä.

Lue lisää pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksesta

Työttömyys- ja sairauslomavakuutus

Jos jäät työttömäksi tai joudut tilapäisesti työkyvyttömäksi, voi tulojen menetys vaikuttaa merkittävästi lainan takaisinmaksukykyyn. Lainaan liitettävä vakuutus työttömyyden ja sairausloman varalta helpottaa vaikeassa tilanteessa.

Lue lisää työttömyysvakuutuksesta

Tapaturmaisen kuoleman tai pysyvän työkyvyttömyyden vakuutus

Turvaa toimeentuloasi tapaturmaisen pysyvän työkyvyttömyyden varalta sekä läheistesi toimeentuloa tapaturmaisen kuoleman varalta. Vakuutus tuo perustason turvaa ja sen myöntäminen ei edellytä terveysselvityksen täyttämistä. Suosittelemme tätä vakuutusta, jos terveydentilasi ei mahdollista henkivakuutuksen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutuksien ottamista.

Lue lisää vakuutuksesta

Asiakkaiden kokemuksia ja ajatuksia henkilövakuutuksista

Mihin henkilövakuutuksia tarvitaan? Entä minkälainen vakuutus sopii juuri minulle? Vakuutustarve on meillä kaikilla yksilöllinen ja siihen vaikuttavat muun muassa perhe- ja elämäntilanne. Saat asiakastarinoistamme ja asiantuntija-artikkeleistamme hyödyllistä tietoa siitä, miksi eri elämäntilanteissa olevat henkilöt ovat vakuuttaneet itsensä tai läheisensä sekä mitä hyötyä vakuutuksista on heille ollut.

Tutustu asiakastarinoihin ja artikkeleihin

Kotivakuutus

If Kotivakuutus auttaa arjen yllätyksissä kotona ja mökillä.

Lue lisää Kotivakuutuksesta

Matkavakuutus

If Matkavakuutus tarjoaa edullista ja joustavaa turvaa uusiin ympäristöihin ja vaihtuviin tilanteisiin.

Lue lisää Matkavakuutuksesta