Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Puhelin, kortti ja huonekasvi sinisellä pohjalla

Hae lainaa helposti verkosta

Nordealla on kattava lainavalikoima, josta löydät sopivan lainan juuri sinun tarpeeseesi. Oli kyse sitten uuden asunnon ostosta tai auton hankinnasta, meiltä voit hakea juuri sinun tarpeisiisi sopivaa lainaa. Hae lainaa helposti verkosta, lainapäätöksen saat nopeasti.

Lainaa eri tarpeisiin

  • Tarvitsetko pankkilainaa uuden kodin hankintaan?
  • Haetko lainaa auton hankintaan?
  • Haluatko remontoida tai sisustaa kotia, ja tarvitset lainaa helposti ja nopeasti?
  • Tarvitsetko arkeesi joustoa korttiluoton muodossa?

Tässä vain muutama esimerkki siitä, mihin eri tarkoituksiin Nordean lainat ja luotot taipuvat. Tutustu lainavaihtoehtoihimme alla olevien esimerkkien avulla. Kokeile myös käteviä lainalaskureitamme, joiden avulla selvität talouteesi sopivan lainasumman ja oikean suuruisen kuukausierän.

Lainalaskurit

Laske kuinka laina vaikuttaa talouteesi

stack of coins on blue background

Tarvitsen 2 000-10 000 euroa korttiluottoa ilman vakuuksia

Nordea Gold -luottokortin luottoraja riittää suurempiinkin hankintoihin. Matkat kannattaa maksaa Nordea Gold -kortilla, koska se sisältää kattavan ostoturvan sekä matkavakuutuksen. Saat kaikille ostoksille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Tarvitsen 2 000-50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia

Joustoluoton laina-aika on joustava ja voit hakea korotusta luottoon tarvittaessa. Joustoluottoa voit hakea yksin tai toisen henkilön kanssa, kunhan molemmat hakijat ovat täysi-ikäisiä. Voit pitää kaksi maksutonta kuukautta vuodessa tai halutessasi maksaa lainaa sovittua nopeammin.

Hae Joustoluottoa

Tarvitsen vakuudellista lainaa asuntoon tai mökkiin Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean notkealla asuntolainalla voit ostaa asunnon, rakentaa oman talon tai hankkia sijoitus- tai vapaa-ajan asunnon. Käytössäsi on maksuton lyhennysjousto, pitkä laina-aika sekä maksuttomat päivittäispalvelut. Laina-aika voi olla jopa 35 vuotta.

Hae asuntolainaa Avautuu uuteen ikkunaan

Lainaa auton ostoon

Nordean Joustoluotto sopii hyvin autorahoitukseksi, jos olet hankkimassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Lainaa voit saada jopa 50 000 euroon asti. Et tarvitse takaajia ja saat lainapäätöksen nopeasti. Joustoluottoa voit hakea myös toisen pankin tunnuksilla.

Lue lisää Autolainasta

Lainaa sisustamiseen

Kaipaako kotisi uutta ilmettä? Oli haaveenasi pöytävalaisin tai pallotuoli tarjoaa Nordea vaihtoehtoja korttiluotosta kulutusluottoon. Esimerkiksi Nordea Gold-kortin Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi hankkimillesi tuotteille kun olet maksanut tuotteet Nordean korttisi luotto-ominaisuudella.

Lue lisää Sisustuslainasta

Lainaa matkaa varten

Kortti vai kulutusluotto? Nordea tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan rahoituksen matkakuumeseen. Matkavaraukset ja lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla. Korttiin sisältyy Mastercard Ostoturva sekä kattava ulkomaan matkavakuutus kun maksat luotto-ominaisuudella. Tutustu vaihtoehtoihin.

Lue lisää Matkalainasta

Lainaa remonttiin

Saunaremontti vai kenties perusparannus rintamamiestaloon? Pienet pintaremontit rahoitat kätevästi Nordea Gold -kortilla. Isot remontit kannattaa rahoittaa Joustoluotolla ja perusparannukset asuntolainahakemuksella valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi remontoinnin. Tutustu vaihtoehtoihin.

Lue lisää Remonttilainasta

Lainaa mökin hankintaan

Omaa rauhaa, tilaa ja tekemistä. Nordean notkean mökkilainan haet kätevästi asuntolainahakemuksella valitsemalla lainan tarkoitukseksi vapaa-ajan asunnon. Hae jo tänään saat lainalupauksen nopeasti.

Lue lisää Mökkilainasta

Lainaa veneen ostoon

Suuntaa kokkasi kohti Venelainaa, jos olet hankkimassa uutta venettä tai vaihtamassa vanhan parempaan.

Lue lisää Venelainasta