Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Puhelin, kortti ja huonekasvi sinisellä pohjalla

Hae lainaa helposti verkosta

Vakuudettomat lainat ovat keino rahoittaa yllättäviä menoja nopeasti ja helposti. Hae lainaa helposti verkosta. Saat lainapäätöksen nopeasti.

Tutustu lainavaihtoehtoihin

Tutustu lainoihin alla olevien esimerkkivaihtoehtojen avulla. Kokeile myös lainalaskuriamme, jonka avulla selvität kätevästi sopivan lainasumman ja oikean suuruisen kuukausierän. Tutustu myös Nordea Gold-korttiin. Korttiin sisältyy Mastercard Ostoturva sekä kattava ulkomaan matkavakuutus kun maksat luotto-ominaisuudella.

Tarvitsen 2 000-50 000 euroa lainaa ilman vakuuksia

Joustoluoton laina-aika on joustava ja maksuerät ovat aina saman suuruisia. Joustoluottoa voit hakea yksin tai toisen henkilön kanssa, kunhan molemmat hakijat ovat täysi-ikäisiä. Voit pitää kaksi maksutonta kuukautta vuodessa tai halutessasi maksaa lainaa sovittua nopeammin.

Hae Joustoluottoa

Tarvitsen 2 000-10 000 euroa lainaa ilman vakuuksia

Nordea Gold -luottokortin luottoraja riittää suurempiinkin hankintoihin. Matkat kannattaa maksaa Nordea Gold -kortilla, koska se sisältää kattavan ostoturvan sekä matkavakuutuksen. Saat kaikille ostoksille myös korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Tarvitsen vakuudellista lainaa asuntoon tai mökkiin Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean notkealla asuntolainalla voit ostaa asunnon, rakentaa oman talon tai hankkia sijoitus- tai vapaa-ajan asunnon. Käytössäsi on maksuton lyhennysjousto, pitkä laina-aika sekä maksuttomat päivittäispalvelut. Laina-aika voi olla jopa 35 vuotta.

Hae asuntolainaa Avautuu uuteen ikkunaan

Autolaina

Nordean Joustoluotto sopii hyvin autorahoitukseksi jos olet hankkimassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Lainaa voit saada jopa 50 000 euroon asti. Et tarvitse takaajia ja saat lainapäätöksen nopeasti. Joustoluottoa voit hakea myös toisen pankin tunnuksilla.

Lue lisää Autolainasta

Matkalaina

Kortti vai kulutusluotto? Nordea tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan rahoituksen matkakuumeseen. Matkavaraukset ja lennot kannattaa ostaa Nordea Gold -kortilla. Korttiin sisältyy Mastercard Ostoturva sekä kattava ulkomaan matkavakuutus kun maksat luotto-ominaisuudella. Tutustu vaihtoehtoihin.

Lue lisää Matkalainasta

Venelaina - lainaa pankista uuteen veneeseen

Suuntaa kokkasi kohti Joustoluottoa, jos olet hankkimassa uutta venettä tai vaihtamassa vanhan parempaan.

Lue lisää Venelainasta

Remonttilaina

Terassi takapihalle vai kenties perusparannus rintamamiestaloon? Nordea tarjoaa juuri sinulle sopivan rahoituksen. Pienet pintaremontit rahoitat kävevästi Nordea Gold -kortilla. Isot remontit kannattaa rahoittaa Joustoluotolla ja perusparannukset asuntolainahakemuksella valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi remontoinnin. Tutustu vaihtoehtoihin.

Lue lisää Remonttilainasta

Sisustuslaina

Kaipaako kotisi uutta ilmettä? Oli haaveenasi pöytävalaisin tai pallotuoli tarjoaa Nordea vaihtoehtoja korttiluotosta kulutusluottoon. Esimerkiksi Nordea Gold-kortin Tuoteturva-vakuutus antaa lisäturvaa kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi hankkimillesi tuotteille kun olet maksanut tuotteet Nordean korttisi luotto-ominaisuudella.

Lue lisää Sisustuslainasta

Mökkilaina

Omaa rauhaa, tilaa ja tekemistä. Nordean notkean mökkilainan haet kätevästi asuntolainahakemuksella valitsemalla lainan tarkoitukseksi vapaa-ajan asunnon. Hae jo tänään saat lainalupauksen nopeasti.

Lue lisää Mökkilainasta