Woman looking at the sea

Lainat - lue lisää ja hae lainaa verkossa!

Voit hakea meiltä lainaa unelmiasi varten. Lainan hakeminen onnistuu helposti verkossa.

Hae lainaa pankista kodin ostoon tai muihin hankintoihin

Asuntolainan lisäksi voit hakea meiltä vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti sekä vakuudellista pankkilainaa vieläkin suurempaan tarpeeseen.

Lainalaskurit

  • Arvioi, mitä asuntolaina maksaa
  • Selvitä, millainen asuntolaina on juuri sinulle sopiva
  • Joustoluottolaskurin avulla lasket tarpeisiisi sopivan kulutusluoton

Laske sopiva lainan tai luoton määrä

Oheisella laskurilla selvität sopivan lainasumman sekä lainan kustannukset parilla klikkauksella!

Lainaa juuri sinun tarpeisiin

Mielessä esimerkiksi uuden auton hankinta tai laina opintojen ajalle? Nordealta löydät sopivan lainan tai luoton juuri sinun tarpeeseen. Tutustu eri lainavaihtoehtoihin, ja hae sinulle sopivaa lainaa.

Autolaina

Nordean Autolaina sopii hyvin autorahoitukseksi, jos olet hankkimassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Autolainaa voit saada 50 000 euroon asti.

Lue lisää ja hae autolainaa

Opintolaina

Edullinen opintolaina auttaa sinua kattamaan opiskelujen aikaisia kuluja ja keskittymään opintojen edistämiseen.

Lue lisää ja hae opintolainaa

Remonttilaina

Edessä saunaremontti tai kenties keittiön pintaremontti? Remonttilainalla toteutat isommatkin remontit, sillä lainaa voit saada jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Lue lisää ja hae remonttilainaa

Mökkilaina

Haaveissa oma tupa järven rannalta? Nordean notkean Mökkilainan haet kätevästi asuntolainahakemuksella valitsemalla lainan tarkoitukseksi vapaa-ajan asunnon.

Lue lisää ja hae mökkilainaa

Venelaina

Suuntaa nokkasi kohti Venelainaa, jos olet ostamassa venettä ja tarvitset veneen hankintaan rahoitusta. Hae lainaa unelmiesi paattia varten täältä!

Lue lisää ja hae venelainaa

Moottoripyörälaina

Haaveissa oma moottoripyörä? Moottoripyörälainamme avulla rahoitat uuden moottoripyöräsi hankinnan!

Lue lisää ja hae moottoripyörälainaa

Mihin sinä tarvitset lainaa?

Lainaa asunnon hankintaan

Asuntolaina on nimensä mukaisesti laina asunnon hankintaa varten. Sitä voi hakea uuden kodin hankinnan lisäksi myös vapaa-ajan asunnon tai sijoitusasunnon ostamiseen. Asuntolaina sopii rahoitusmuodoksi myös, jos olet rakentamassa taloa. Laina-aika asuntolainassa on korkeintaan 35 vuotta. Tutustu Nordean asuntolainaan ja hae maksuton lainalupaus.

Vakuudeton luotto

Vakuudeton kulutusluottomme Joustoluotto soveltuu 2 000 - 50 000 euron hankintoihin. Voit hakea Joustoluottoa esimerkiksi, kun tarvitset lainaa kodinkoneiden, moottoripyörän tai käytetyn auton hankintaan. Voit myös yhdistää muista rahoituslaitoksista ottamasi luotot ja lainat niin kutsutuksi yhdistelylainaksi.

Joustoluotto on lisäksi sopiva lainamuoto, mikäli tarvitset lainaa vuokravakuuden maksamista, remonttia tai lomamatkan kustannuksia varten. Takaisinmaksuaika Joustoluotossa on 1,5-5,5 vuotta. Tutustu Joustoluottoon ja hae luottoa kätevästi netissä!

Vakuudellinen pankkilaina

Vakuudellinen pankkilaina on sopiva lainamuoto, kun käytössäsi on vakuutta ja lainatarpeesi on yli 15 000 euroa. Usein lainan vakuutena käytetään esimerkiksi asuntoa tai vapaa-ajan asuntoa. Vakuudelliseen pankkilainaan voit saada takaisinmaksuaikaa jopa 20 vuotta. Lue lisää täältä!

Päivittäiset luotot hoituvat kätevästi Nordean luottokorttien avulla

Korttiluotto on oivallinen vaihtoehto isompien ja pienempien hankintojen rahoittamiseen Suomessa ja ulkomailla. Moniin luottokortteihin sisältyy lisäksi tuoteturva- ja matkavakuutusetu, minkä vuoksi ne ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi lomamatkojen ja kodinelektroniikan kustantamiseen. Tutustu Nordean luottokorttivalikoimaan, ja hae luottokorttia sinulle sopivalla luottorajalla.

Tarvitsetko lainaa opintojen ajalle?

Opiskelijana voit hakea valtion takaamaa opintolainaa, jolla katat opintojen aikaisia kuluja. Tutustu opintolainaan ja hae sitä kätevästi verkossa.

Täältä löydät lisää tietoa eri tarpeisiin myönnettävistä kulutusluotoista sekä lainaehdoista.

Usein kysytyt kysymykset - Lainat ja luotot

Löysitkö etsimäsi?