Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Mies keltaisessa sadetakissa etsimässä kotia

Lainat ja luotot - Hae lainaa helposti verkossa!

Nordealla on kattava laina- ja luottovalikoima, josta löydät sopivan vaihtoehdon juuri sinun tarpeeseesi. Oli kyse sitten uuden asunnon ostosta tai auton hankinnasta, meiltä voit hakea juuri sinun tarpeisiisi sopivaa lainaa tai luottoa. Hae lainaa helposti verkosta, lainapäätöksen saat nopeasti.

Mihin sinä tarvitset lainaa? Valikoimastamme löydät lainat ja luotot eri tarpeisiin

  • Asuntolaina uuden kodin tai mökin hankintaan, tai perusparannukseen. Tutustu Nordean asuntolainaan ja hae maksuton lainalupaus.
  • Vakuudeton kulutusluotto 2 000 - 50 000 euron hankintoihin. Tutustu Joustoluottoon!
  • Vakuudellinen pankkilaina yli 10 000 euron hankintoihin. Lue lisää!
  • Luottokortti isompiin ja pienempiin hankintoihin Suomessa ja ulkomailla. Tutustu Nordean luottokorttivalikoimaan ja hae korttia sinulle sopivalla luottorajalla.

Tässä vain muutama esimerkki siitä, mihin eri tarkoituksiin Nordean lainat ja luotot taipuvat. Kokeile myös käteviä lainalaskureitamme, joiden avulla selvität talouteesi sopivan lainasumman ja oikean suuruisen kuukausierän.

Lainalaskurit

Laske kuinka laina vaikuttaa talouteesi

stack of coins on blue background

Tarvitsen lainaa asunnon tai mökin ostoon Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean notkealla asuntolainalla voit ostaa asunnon, rakentaa oman talon tai hankkia sijoitus- tai vapaa-ajan asunnon. Käytössäsi on maksuton LyhennysJousto, pitkä laina-aika sekä maksuttomat päivittäispalvelut. Laina-aika voi olla jopa 35 vuotta.

Siirry lainahakemukselle ja hae asuntolainaa Avautuu uuteen ikkunaan

Tarvitsen 2 000-50 000 euroa kulutusluottoa ilman vakuuksia

Joustoluoton laina-aika on joustava ja voit hakea korotusta luottoon tarvittaessa. Joustoluottoa voit hakea yksin tai toisen henkilön kanssa. Voit pitää kaksi maksutonta kuukautta vuodessa tai halutessasi maksaa lainaa sovittua nopeammin.

Tutustu Joustoluottoon tarkemmin

Tarvitsen 2 000-10 000 euroa korttiluottoa

Nordea Gold -luottokortin luottoraja riittää suurempiinkin hankintoihin. Matkat kannattaa maksaa Nordea Gold -kortilla, koska se sisältää kattavan ostoturvan sekä matkavakuutuksen. Saat kaikille ostoksille korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää.

Lue lisää Nordea Gold -kortista

Lainaa auton hankintaan

Nordean Joustoluotto sopii hyvin autorahoitukseksi, jos olet hankkimassa käytettyä autoa yksityishenkilöltä. Lainaa voit saada jopa 50 000 euroon asti. Et tarvitse takaajia ja saat lainapäätöksen nopeasti. Joustoluottoa voit hakea myös toisen pankin tunnuksilla.

Lue lisää Autolainasta

Lainaa kodin sisustamiseen

Kaipaako kotisi uutta ilmettä tai haluatko luoda viihtyisän kotitoimiston? Nordean kulutusluotolla, Joustoluotolla, toteutat suuremmatkin sisustusunelmat.

Lue lisää Sisustuslainasta

Lainaa matkaa varten

Matkalainalla katat kätevästi lomamatkoihin liittyvät kustannukset lentolipuista majoitukseen. Nordea tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan rahoituksen matkakuumeseen.

Lue lisää Matkalainasta

Lainaa remonttiin

Saunaremontti vai kenties perusparannus rintamamiestaloon? Remonttilainalla toteutat isompiakin remontteja, sillä lainaa voit saada jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Lue lisää Remonttilainasta

Lainaa mökin ostoon

Nordean notkean mökkilainan haet kätevästi asuntolainahakemuksella valitsemalla lainan tarkoitukseksi vapaa-ajan asunnon. Hae jo tänään saat lainalupauksen nopeasti.

Lue lisää Mökkilainasta

Lainaa veneen hankintaan

Suuntaa kokkasi kohti Venelainaa, jos olet hankkimassa uutta venettä tai vaihtamassa vanhan parempaan.

Lue lisää Venelainasta