Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Ungt par sitter i sofa

Lainalaskurit

Lainalaskurin avulla voit laskea sinulle sopivan lainamäärän, tarvitsetpa lainaa uuden kodin hankintaan, auton ostoon tai arjen yllättäviin menoihin. Kun olet laskenut itsellesi sopivan lainamäärän lainalaskurilla, voit tehdä lainahakemuksen kätevästi verkossa.

3 x lainalaskuri tarpeesi mukaan

Lainan hakemista helpottaa, kun voit laskea miten laina vaikuttaa talouteesi. Nordean lainalaskureilla saat muun muassa suuntaa antavan arvion siitä mitä asuntolaina maksaa, miten korko ja laina-aika vaikuttavat lainamäärään, tai minkä kokoinen kulutusluotto olisi sinun tarpeisiin sopiva. Lainalaskurien käyttö on helppoa ja nopeaa!

Mitä asuntolaina maksaa?

Asuntolainalaskin auttaa sinua selvittämään, millaiseksi asuntolainan kuukausierä muodostuisi ja millaiset olisivat lainan arvioidut kulut. Laskimessa voit muokata lainamäärää ja katsoa miten eri laina-ajat vaikuttavat kuukausierään.

Laske paljonko asuntolaina maksaa ja hae asuntolainaa verkossa.

Arvioi asunnon hintataso

Harkitsetko uuden kodin tai vapaa-ajan asunnon hankintaa, mutta et tiedä mikä on juuri sinun talouteen sopiva hintataso? Asunnon hinta-arviolaskurilla teet arvion hintatasosta perustuen muun muassa käytettävissä oleviin tuloihin ja säästöihin.

Laske talouteesi sopivan asunnon hintataso ja hae asuntolainaa verkossa.

Joustoluottolaskuri

Joustoluottolaskuri auttaa sinua hahmottamaan, minkä kokoinen kulutusluotto olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Lainalaskurimme antaa sinun valita sopivan Joustoluoton määrän ja kuukausierän helposti ja nopeasti.

Laske talouteesi sopiva kulutusluoton määrä ja hae Joustoluottoa verkossa.

Laske arvio talouteesi sopivan asunnon hintatasosta

Asuntolainan ottaminen saattaa herättää paljon kysymyksiä. Tämän lainalaskurin avulla voit laskea arvion sinun talouteesi sopivan asunnon hintatasosta. Laskurin tulokset perustuvat oletusbudjettiin ja taloutesi tietoihin. Antamalla lisätietoja esimerkiksi taloutesi koosta ja nykyisistä asunto-omistuksista, saat tarkemman laskelman. 

Laskurin viimeiseltä sivulta pääset kätevästi jatkamaan suoraan asuntolainahakemukselle, jolloin lainalaskelmaan täyttämäsi tiedot kopioituvat suoraan hakemukselle. Voit kuitenkin muokata täyttämiäsi tietoja hakemuksella milloin tahansa.

Joustoluottolaskuri

Kulutusluotolle suunnatun lainalaskurin avulla selvität kätevästi sinun talouteesi sopivan Joustoluoton määrän ja haluamasi lainasumman takaisinmaksuajan. Laskurin avulla vertailet helposti Joustoluoton määriä ja kuukausieriä, jolloin itselle sopivan lainamäärän valitseminen on helppoa. Voit jättää lainahakemuksen meille heti sopivan yhdistelmän löydettyäsi. Huomioithan, että lainalaskurin antama laskelma on suuntaa antava arvio.

Lue lisää Joustoluotosta.