Puhelin, kortti ja huonekasvi sinisellä pohjalla

Lainalaskurit - laske sinulle sopiva laina lainalaskurilla

Laina- ja korkolaskurit auttavat sinua hahmottamaan talouteesi sopivaa lainan määrää, oli haaveissa sitten uusi koti tai jokin pienempi hankinta. Kun olet laskenut lainalaskurilla sinulle sopivan lainan, voit tehdä lainahakemuksen kätevästi verkossa.

Lainalaskurit apunasi

Lainan hakemista helpottaa, kun voit laskea miten laina vaikuttaa talouteesi. Valitse sinulle sopiva lainalaskuri kolmesta vaihtoehdosta.

  1. Asuntolainalaskurilla saat helposti selville arvion siitä mitä asuntolaina maksaa ja miten laina-aika vaikuttaa maksueriin. Tämä lainalaskuri toimii myös korkolaskurina, jolla voit helpottaa lainan koron laskemista.
  2. Asunnon hintatason laskurilla voit laskea millainen asunnon hintataso sopisi juuri sinun talouteesi.
  3. Joustoluottolaskurin avulla hahmotat sinun tarpeisiin sopivan kulutusluoton määrän ja laina-ajan helposti.

Lainalaskurit ovat helppoja ja nopeita käyttää, eikä niiden käyttö sido sinua mihinkään. Voit myös halutessasi siirtyä lainalaskurista suoraan lainahakemukselle.

Asuntolainalaskuri: Laske mitä asuntolaina maksaa

Tämä asuntolainalaskin auttaa sinua selvittämään, millaiseksi asuntolainan kuukausierä muodostuisi ja millaiset olisivat lainan arvioidut kulut. Lainalaskurissa voit muokata lainan määrää ja katsoa miten eri laina-ajat vaikuttavat asuntolainan kuukausierään.

Kokeile asuntolainalaskuria

Asunnon hintatason laskuri: Laske talouteesi sopiva asunnon hintataso

Harkitsetko uuden kodin tai vapaa-ajan asunnon hankintaa, mutta et tiedä mikä on juuri sinun talouteen sopiva asunnon hintataso? Tällä lainalaskurilla saat arvion hintatasosta perustuen muun muassa käytettävissä oleviin tuloihin ja säästöihin, sekä vakuuksiin.

Kokeile asunnon hintatason laskuria

Joustoluottolaskuri: Laske sinulle sopiva kulutusluoton määrä

Kulutusluottolaskurin avulla hahmotat, minkä kokoinen kulutusluotto olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Lainalaskurimme antaa sinun valita sopivan kulutusluoton määrän ja kuukausierän, helposti ja nopeasti.

Kokeile Joustoluottolaskuria

Tällä lainalaskurilla lasket arvion talouteesi sopivan asunnon hintatasosta

Asuntolainan ottaminen saattaa herättää paljon kysymyksiä. Tämän lainalaskurin avulla voit laskea arvion sinun talouteesi sopivan asunnon hintatasosta. Lainalaskurin tulokset perustuvat oletusbudjettiin ja taloutesi tietoihin. Antamalla lisätietoja esimerkiksi taloutesi koosta ja nykyisistä asunto-omistuksista, saat tarkemman laskelman. 

Asuntolainalaskurin viimeiseltä sivulta pääset kätevästi jatkamaan suoraan asuntolainahakemukselle, jolloin asuntolainalaskuriin täyttämäsi tiedot kopioituvat suoraan asuntolainahakemukselle. Voit kuitenkin muokata täyttämiäsi tietoja hakemuksella milloin tahansa.

Joustoluottolaskuri

Tämän lainalaskurin avulla selvität kätevästi sinun talouteesi sopivan Joustoluoton määrän ja haluamasi lainasumman takaisinmaksuajan. Lainalaskurin avulla vertailet myös helposti Joustoluoton määriä ja kuukausieriä, jolloin itselle sopivan lainamäärän valitseminen on helppoa. Voit jättää lainahakemuksen meille heti sopivan yhdistelmän löydettyäsi.

Huomioithan, että lainalaskurin antama laskelma on suuntaa antava arvio. Ennen kuin lähetät meille luottohakemuksen, näet sinulle lasketut Joustoluoton kustannukset eriteltynä. Laskurin käyttäminen, tai hakemuksen täyttäminen, eivät velvoita sinua lähettämään hakemusta.

Lue lisää Joustoluotosta täällä