Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan
Ungt par sitter i sofa

Lainalaskurit

Näiden kolmen lainalaskurin avulla voit laskea sinulle sopivan lainamäärän. Asuntolainalaskurilla voit laskea lainamäärän uuden kodin hankintaan, Joustoluottolaskurilla lainamäärän auton ostoon tai arjen yllättäviin menoihin. Kun olet laskenut itsellesi sopivan lainamäärän lainalaskurilla, voit tehdä lainahakemuksen kätevästi verkossa.

3 x lainalaskuri tarpeesi mukaan

Lainan hakemista helpottaa, kun voit laskea miten laina vaikuttaa talouteesi. Nordean lainalaskureilla saat muun muassa suuntaa antavan arvion siitä mitä asuntolaina maksaa, miten korko ja laina-aika vaikuttavat lainamäärään, tai minkä kokoinen kulutusluotto olisi sinun tarpeisiin sopiva. Lainalaskurien käyttö on helppoa ja nopeaa!

Laske asuntolainalaskurilla mitä asuntolaina maksaa?

Asuntolainalaskuri auttaa sinua selvittämään, millaiseksi asuntolainan kuukausierä muodostuisi ja millaiset olisivat lainan arvioidut kulut. Lainalaskurissa voit muokata lainamäärää ja katsoa miten eri laina-ajat vaikuttavat kuukausierään.

Laske lainalaskurilla mitä asuntolainasi maksaa ja hae asuntolainaa verkossa.

Arvioi asuntolainalaskurilla asunnon hintataso

Harkitsetko uuden kodin tai vapaa-ajan asunnon hankintaa, mutta et tiedä mikä on juuri sinun talouteen sopiva hintataso? Lainalaskurilla saat arvion hintatasosta perustuen muun muassa käytettävissä oleviin tuloihin ja säästöihin.

Laske lainalaskurlla asunnon hintataso ja hae asuntolainaa verkossa.

Laske sinulle sopiva kulutusluotto joustoluottolaskurilla

Joustoluottolaskuri auttaa sinua hahmottamaan, minkä kokoinen kulutusluotto olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva. Lainalaskurimme antaa sinun valita sopivan Joustoluoton määrän ja kuukausierän helposti ja nopeasti.

Laske lainalaskurilla talouteesi sopiva kulutusluoton määrä ja hae Joustoluottoa verkossa.

Laske asuntolainalaskurilla arvio talouteesi sopivan asunnon hintatasosta

Asuntolainan ottaminen saattaa herättää paljon kysymyksiä. Tämän lainalaskurin avulla voit laskea arvion sinun talouteesi sopivan asunnon hintatasosta. Asuntolainalaskurin tulokset perustuvat oletusbudjettiin ja taloutesi tietoihin. Antamalla lisätietoja esimerkiksi taloutesi koosta ja nykyisistä asunto-omistuksista, saat tarkemman laskelman. 

Asuntolainalaskurin viimeiseltä sivulta pääset kätevästi jatkamaan suoraan asuntolainahakemukselle, jolloin asuntolainalaskuriin täyttämäsi tiedot kopioituvat suoraan asuntolainahakemukselle. Voit kuitenkin muokata täyttämiäsi tietoja hakemuksella milloin tahansa.

Joustoluottolaskuri

Tämän lainalaskurin avulla selvität kätevästi sinun talouteesi sopivan Joustoluoton määrän ja haluamasi lainasumman takaisinmaksuajan. Lainalaskurin avulla vertailet myös helposti Joustoluoton määriä ja kuukausieriä, jolloin itselle sopivan lainamäärän valitseminen on helppoa. Voit jättää lainahakemuksen meille heti sopivan yhdistelmän löydettyäsi. Huomioithan, että lainalaskurin antama laskelma on suuntaa antava arvio.

Lue lisää Joustoluotosta.