Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Credit Mastercard

Nordea Credit Mastercard tuo joustoa talouteesi. Yhdistelmäkortilla valitset maksatko suoraan tililtä vai luotolla. Luottokortilla maksaessasi saat turvaa ostoksillesi Ostoturvan ja Tuoteturvavakuutuksen avulla. Luottoa voit hakea 1 500 - 5 000 euroa.

Nordea Credit Mastercard – turvaa ja joustoa

Maksamalla luotto-ominaisuudella  

  • varmistat jouston arkeesi
  • turvaat ostoksesi.

Otat käyttöösi älymaksamisen, kun käytössäsi on jokin maksu- tai luottokorttimme sekä älypuhelin, älykello tai muu älylaite. 

Myös oman rahankäytön seuraaminen käy kätevästi: otat vain käyttöösi Nordean Wallet-mobiilisovelluksen ja olet aina ajan tasalla korttitapahtumistasi.

Nordea Credit Mastercard lyhyesti

  • Kortin luottoraja on  1 500 - 5 000 euroa.
  • Saat luotto-ostoksillesi keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan. 
  • Korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus sekä Ostoturva.
  • Saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.
  • Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 10,5 %.

Näin haet korttia

Kortin saamisen edellytyksiä ovat muun muassa

  • säännölliset tulot ja 
  • hyvin hoidetut raha-asiat
  • ei maksuhäiriömerkintää. 

Kortti toimitetaan sinulle postitse. 

Korttia voit hakea myös samassa taloudessa asuvan, 18 vuotta täyttäneen, perheenjäsenen kanssa.

Maksa omalla tavallasi

Lähimaksu älypuhelimella ja -kellolla - small

Lähimaksulla maksat alle 50 euron ostoksesi turvallisesti maksupäätteeseen koskematta. Myös yli 50 euron ostokset onnistuvat maksupäätteeseen koskematta, kun otat käyttöösi älymaksamisen ja maksat älypuhelimella- kellolla tai muulla älylaitteella. 

Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista. 

Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla.

Osta turvallisesti verkossa


Luottokortti, lukko ja paperikassi - small Teet ostoksia internetissä, kun ensin valitset kortille internetkäytön verkko- tai mobiilipankissa. 

Maksamalla ostoksesi luotto-ominaisuudella sinulla on käytössäsi Ostoturva. Se tarkoittaa, että voit saada rahasi takaisin, jos jokin menee pieleen.

Korttiluottoon liittyvä Tuoteturva-vakuutus tuo puolestaan merkittävää lisäturvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoosi tekemillesi hankinnoille. Tämä turva on voimassa ostohetkestä alkaen 180 päivää. 

Joustoa arkeesi


Pöytäkalenteri ja joustoa kuvaava nuoli - small

Valitset itse maksatko luotolla vai suoraan pankkitililtä. Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Päätät itse laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta. 

Verkko- ja mobiilipankissa näet muun muassa korttisi käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Lisäksi voit määritellä kortillesi maantieteellisen käyttöalueen sekä rajoittaa kortin käyttöä internetissä.

Kortin käyttö

Olen unohtanut korttini PIN-koodin. Mistä löydän sen?

PIN-koodin tarkistat helpoiten maksutta mobiilipankista tai verkkopankista. Mobiilipankissa näet tunnusluvun valitsemalla kyseisen kortin tiedoista Tunnusluku -> Näytä tunnusluku. Uudesta verkkopankista tunnusluku löytyy kohdasta: Yhteenveto tai Talous -> Kortit -> valitse kortti -> Katso tunnusluku -> Näytä.  

Mitä tarkoittaa korttiluoton 30 päivän koroton maksuaika?

Koroton maksuaika on käytännössä ilmaista lainaa vähintään 30 päivän ajan. 

Esimerkki pölynimurin ostosta

Luottokortin eräpäiväksi on sovittu jokaisen kuun 15. päivä ja laskutuskausi on 25.3.–26.4. Eräpäiväksi kannattaa valita säännöllisen tulon maksupäivä, jolloin lasku tulee helposti maksettua sinä päivänä kun rahaa on käytettävissä. 

1.4. Pölynimurin osto

15.4. Luottokorttilaskun eräpäivä, jolloin edellisen laskutuskauden eli maaliskuun lasku maksetaan.

26.4. Laskutuskausi vaihtuu, ja tämän päivän jälkeen ostetut tuotteet laskutetaan kesäkuussa.

15.5. Eräpäivä huhtikuun ostoksille, tässä tapauksessa myös pölynimurille.

Jos pölynimurin ostaakin 26.4., maksetaan se silti 15.5. Jos pölynimuri ostettaisiin 27.4, on eräpäivä vasta 15.6. Luottokorttilaskun laskutuskauden voi optimoida mahdollisimman pitkäksi. Pölynimurille on mahdollista saada jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ostamalla se 27.4. 

Kuinka muutan korttini turvarajaa, maarajausta ja internet-käyttöä?

Kortin turva-asetuksia voit muuttaa vanhassa henkilöasiakkaan verkkopankissa kohdassa Päivittäiset raha-asiat -> Kortit -> Turvarajat / maarajaus ja internet käyttö. 

Uudessa verkkopankissa pääset muokkaamaan turva-asetuksia kohdassa Talous -> Kortit -> valitse Kortti, jonka asetuksia haluat muuttaa -> muokkaa asetukset kohdassa Kortin tiedot.

Asetuksia voit muuttaa myös mobiilipankissa. Valitse mobiilipankin tilit osiosta haluamasi kortti -> Asetukset

Katso lisää vastauksia kortin käytöstä

Katso kaikki kortteihin liittyvät kysymykset ja vastaukset

Korko

Korko

Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Credit -luotolle on pakettiasiakkaalle 17,7 % (11/2020). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 10,5 %. Laskennassa on huomioitu tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. 

Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Asiakkaan pakettiin sisältyvä kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot näet kohdasta Korttiehdot/Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Nordea Credit -kortin luottoraja on vähintään 1 500 euroa ja enintään 5 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. 

Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki,00020 NORDEA tai Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Oikeutesi kuluttajana, kun maksat Euroopassa