Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Credit

Monipuolinen luottokortti sinulle, joka haluat joustavuutta päivittäisiin ostoksiin ja suurempiin hankintoihin. Korttiin on mahdollista liittää myös debit-ominaisuus, jolloin käytössäsi on sekä pankki- että luottokortti kaikkiin tarpeisiin. Nordea Credit -korttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus.

 • Nordea Credit on luottokortti, johon voit valita luottorajan 1 500 – 5 000 euron väliltä.
 • Nordea Credit -kortilla voit maksaa alle 50 euron ostoksia myös lähimaksuna ilman tunnusluvun näppäilyä.
 • Saat luotto-ostoksillesi keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämistäsi ostoksista.
 • Korttiin sisältyy ainutlaatuinen Tuoteturva-vakuutus, joka korvaa kodin hankintoja vakuutusehtojen mukaisesti.
 • Voit liittää Plussa-ominaisuuden korttiisi.

Monipuolinen Nordea Credit

Nordea Credit on monipuolinen luottokortti, jonka luottoraja avaa mahdollisuudet suurempiinkin hankintoihin ja tuo joustavuutta yllättäviin tilanteisiin. Nordea Credit -korttiin voit liittää myös debit-ominaisuuden, jolloin kortti toimii sekä pankki- että luottokorttina (Credit/Debit).

Korttiin sisältyvä ainutlaatuinen Tuoteturva-vakuutus tuo merkittävää lisäturvaa esimerkiksi kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tekemillesi hankinnoille vakuutusehtojen mukaisesti.

Nordea Credit -kortti sisältää myös lähimaksuominaisuuden, jonka avulla voit maksaa alle 50 euron suuruiset ostoksesi helposti ja nopeasti viemällä maksukorttisi lähelle maksupäätettä. Sinun ei tarvitse syöttää korttiasi maksupäätteeseen eikä näppäillä tunnuslukua (PIN). Yhdistelmäkortilla (Credit/Debit) lähimaksut veloitetaan aina pankkitililtä. Mikäli kortissa ei ole debit-ominaisuutta, veloitetaan lähimaksut korttiluotolta (Credit).

Verkko- ja mobiilipankissa näet myös muun muassa korttisi ominaisuudet, käyttövaran ja voit siirtää rahaa korttiluotoltasi omalle pankkitilillesi. Mobiilipankissa voit kätevästi rajoittaa korttisi maantieteellistä käyttöaluetta sekä kortin käyttöä internetissä.

Sinä päätät

 • Saat luottokorttitapahtumista kuukausittain laskun. Päätät itse laskun eräpäivän sekä lyhennyksen määrän (minimilyhennysprosentin). Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle jättämästäsi summasta.*
 • Voit valita korttiisi haluamasi kuvan omista digikuvistasi tai Nordean kuvagallerian kuvista.
 • Voit lisätä Plussa-ominaisuuden korttiisi.
 • Voit valita kortillesi haluamasi tunnusluvun, jos sinulla on käytössäsi Nordean pankkitunnukset.
 • Voit valita kortille kaksi (2) maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa.

*Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle Nordea Credit -luotolle on pakettiasiakkaalle 17,9 % (06/2019). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 10,5 %. Laskennassa on huomioitu tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. 

Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Asiakkaan pakettiin sisältyvä kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Muiden asiakasryhmien todelliset vuosikorot näet kohdasta Korttiehdot/Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. Nordea Credit -kortin luottoraja on vähintään 1 500 euroa ja enintään 5 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. 

Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven Katu 9, Helsinki,00020 NORDEA tai Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA. 

Nordea Credit -korttia käytät kaikkialla

 • Luottokortilla maksat ostokset Suomessa ja ulkomailla yli 200 maassa, noin 30 miljoonassa myyntipisteessä. Lisäksi voit nostaa käteistä kaikkialla maailmassa Mastercard-tunnuksin merkityistä käteisautomaateista.
 • Kun liität korttiisi debit-ominaisuuden, voit tehdä ostoksia ja käteisnostoja myös suoraan pankkitililtäsi Suomessa ja ulkomailla. 
 • Teet ostoksia internetissä, kun olet rekisteröinyt korttisi verkkomaksukelpoiseksi.
Hinnat
Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille