Tunnusluku (PIN)

Korttiin liittyy aina tunnusluku, jonka valinnan voit tehdä itse tai antaa pankin muodostaa se puolestasi.

Uuden korttisi tunnusluku

Hakiessasi korttia verkkopankissa tai Nordea Asiakaspalvelussa voit valita kortille haluamasi tunnusluvun, kun käytössäsi on henkilökohtaiset pankkitunnukset. Itse valitsemasi tunnusluku on helppo muistaa, mutta huolehdithan siitä, ettei se ei ole helposti arvattava.

Vaihtoehtoisesti halutessasi tai mobiilipankin kautta korttia hakiessasi korttiisi liitetään pankin muodostama tunnusluku.

Uuden tai unohtuneen tunnusluvun toimitustavat

Näet mobiilipankista kortin Turvallisuus-osiosta unohtuneen tunnusluvun tai uuden korttisi tunnusluvun korttisi saavuttua. Tunnusluvun voit tarkistaa myös verkkopankissa kohdassa  Kortit > Katso tunnusluku. 

Tunnusluvun tarkistaminen mobiilipankista ja verkkopankista on nopeaa ja helppoa. 

Vaihtoehtoisesti saat uuden tai unohtuneen tunnusluvun postitse kotiisi. Unohtuneen tunnusluvun tilalle postitse toimitettavan tunnusluvun saat soittamalla Nordea Asiakaspalveluun 0200 3000.

Katso kortin tunnusluvun uusintatilauksen eri toimitustapojen hinnat.

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku

Muuta nykyisen korttisi tunnusluku mieleiseksesi. Muutoksen teet kätevästi verkkopankissa kohdassa Kortit > Kortin muokkaus ja uusinta. Samalla voit päivittää myös muita korttisi ominaisuuksia. Muutoksen yhteydessä korttisi uusitaan ja siitä veloitetaan hinnaston mukainen palkkio. Vuosiuusinnan yhteydessä tunnusluvun vaihto on maksuton.