Verkko- ja mobiilipalvelut

Tutustu verkko- ja mobiilipalveluihimme ja hoidat kätevästi pankkiasioitasi puhelimella, tietokoneella tai tabletilla, missä ja koska tahansa.

Kirjautuminen vanhaan verkkopankkiin on muuttunut - kirjauduthan ensi kerralla uuteen!

Uudesta verkkopankista löydät tuttuja toimintoja uudessa ulkoasussa. Kirjaudut uuteen verkkopankkiin Nordea ID -sovelluksella tai tunnuslukulaitteella. 

Vanhaan verkkopankkiin voit kirjautua vain tunnuslukukortilla.

Mobiilipankki

Hoida päivittäiset pankkiasiasi nopeasti ja helposti mobiilipankissa. Voit tarkastella tilitapahtumia, siirtää rahaa, maksaa laskuja ja osallistua verkkotapaamisiin.

Lue lisää mobiilipankista

Verkkopankki

Hoida kaikki pankkiasiasi kätevästi kaikkialla missä on Internet-yhteys. Kirjautuminen pankkitunnuksilla. Avaa verkkopankkisopimus joko verkossa tai lähimmässä konttorissa.

Lue lisää verkkopankista

Nordea ID -sovellus

Nordea ID-sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkkopankissa, mobiilipankissa ja Nordean asiakaspalvelussa. Lisäksi tunnistaudut turvallisesti muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Nordea ID-sovelluksesta

Google Pay

Ota Google Pay käyttöösi ja maksa kaupassa viemällä puhelin lähimaksupäätteen viereen. Maksat kuin kortilla, mutta kätevämmin.

Lue lisää ja ota Google Pay käyttöön

Apple Pay

Ota Apple Pay käyttöösi ja maksa kaupassa viemällä puhelin lähimaksupäätteen viereen. Maksat kuin kortilla, mutta kätevämmin.

Lue lisää ja ota Apple Pay käyttöön

Siirto

Nyt voit unohtaa pitkät tilinumerot ja käteisen maksaessasi vaikka leffamaksuja kaverille tai nettikirppisostoksia. Maksut siirtyvät reaaliaikaisesti Siirto-käyttäjien välillä helposti ja turvallisesti.

Lue lisää Siirrosta

Pankkitunnukset

Hoidat pankkiasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Pankkitunnuksilla mm. kirjaudut verkkopalveluihimme, tunnistaudut puhelinpalveluumme, allekirjoitat sopimuksia sekä pystyt kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää pankkitunnuksista

Tunnuslukulaite

Tunnuslukulaite on yksi Nordean tarjoamista tunnistautumisvaihtoehdoista. Laite sopii asiakkaille, jotka eivät voi käyttää tunnuslukusovellusta mobiililaitteella. Laite on tilattavissa verkkopankista, Nordean asiakaspalvelusta, tai voit ottaa sen käyttöön myös konttorissa.

Lue lisää Tunnuslukulaitteesta