Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Verkko- ja mobiilipalvelut

Maksa kännykästä kännykkään turvallisesti.

Tunnuslukusovellus

Nordean Tunnusluku-sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkko- ja mobiilipankissa sekä Nordea 24/7-palvelussa, sekä tunnistaudut turvallisesti muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Tunnuslukusovelluksesta

Nordea Wallet

Nordea Wallet –sovelluksella (Android ja iOS) maksat ostoksiasi lähimaksukortin tavoin ympäri maailman (Android). Verkko-ostokset hoituvat kätevästi Masterpassin avulla. Voit myös seurata korttitapahtumiasi.

Lue lisää Nordea Walletista

Siirto

Nyt voit unohtaa pitkät tilinumerot ja käteisen maksaessasi vaikka leffamaksuja kaverille tai nettikirppisostoksia. Maksut siirtyvät reaaliaikaisesti Siirto-käyttäjien välillä helposti ja turvallisesti.

Lue lisää Siirrosta

Nordea Mobile

Hoida päivittäiset pankkiasiasi nopeasti ja helposti Nordea Mobile -sovelluksella. Voit tarkastella tilitapahtumia, siirtää rahaa, maksaa laskuja ja osallistua verkkotapaamisiin uudessa mobiilipankissa.

Lue lisää Mobiilipankista

Verkkopankki

Hoida kaikki pankkiasiasi kätevästi yhdessä paikassa. Käytössä kaikkialla missä on Internet-yhteys, 24 jokaisena viikonpäivänä. Kirjautuminen pankkitunnuksilla. Avaa verkkopankkisopimus joko verkossa tai asioimalla lähimmässä konttorissa.

Lue lisää Verkkopankista

Pankkitunnukset

Hoidat pankkiasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Pankkitunnuksilla mm. kirjaudut verkkopalveluihimme, tunnistaudut puhelinpalveluumme, allekirjoitat sopimuksia sekä pystyt kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Pankkitunnuksista