Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Verkko- ja mobiilipalvelut

Tutustu verkko- ja mobiilipalveluihimme ja hoidat kätevästi pankkiasioitasi puhelimella, tietokoneella tai tabletilla, missä ja koska tahansa.

Nordea Mobile

Hoida päivittäiset pankkiasiasi nopeasti ja helposti Nordea Mobile -sovelluksella. Voit tarkastella tilitapahtumia, siirtää rahaa, maksaa laskuja ja osallistua verkkotapaamisiin.

Lue lisää Mobiilipankista

Tunnuslukusovellus

Nordean Tunnusluku-sovelluksella tunnistaudut ja vahvistat tapahtumia verkko- ja mobiilipankissa sekä Nordea 24/7-palvelussa, sekä tunnistaudut turvallisesti muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Tunnuslukusovelluksesta

Nordea Wallet

Nordea Wallet tekee oman rahankäytön seuraamisesta helpompaa kuin koskaan. Sovelluksessa pääset myös aktivoimaan mobiilimaksamisen palvelut puhelimeen ja muihin laitteisiin.

Lue lisää Nordea Walletista

Mobiilimaksaminen

Aktivoi maksukorttisi Apple Pay tai Google Pay -sovelluksiin, niin voit maksaa ostokset kätevästi puhelimella kaupassa ja verkossa. Lue lisää ja aloita maksamisen nykyaika.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Siirto

Nyt voit unohtaa pitkät tilinumerot ja käteisen maksaessasi vaikka leffamaksuja kaverille tai nettikirppisostoksia. Maksut siirtyvät reaaliaikaisesti Siirto-käyttäjien välillä helposti ja turvallisesti.

Lue lisää Siirrosta

Pankkitunnukset

Hoidat pankkiasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Pankkitunnuksilla mm. kirjaudut verkkopalveluihimme, tunnistaudut puhelinpalveluumme, allekirjoitat sopimuksia sekä pystyt kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Lue lisää Pankkitunnuksista