Private Banking

Tervetuloa Nordea Private Bankingiin

Tarjoamme kokonaisvaltaista varallisuudenhoidon palvelua ja henkilökohtaista neuvontaa yksityishenkilöille, perheille ja yrityksille. Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää Private Banking -asiakkuudesta.

Sinulle räätälöityä varainhoitoa ja palvelua

Haluamme tarjota sinulle Nordean parhaat palvelut: elinikäisen asiakassuhteen, luotettavan kumppanin ja sinun tarpeisiisi soveltuvaa neuvontaa.

Käymme yhdessä läpi taloudellisen tilanteesi ja etsimme parhaat ratkaisut sinun, perheesi sekä yrityksesi talouden turvaamiseksi ja kehittämiseksi. Saat meiltä apua kaikessa aina päivittäisistä pankkiasioista asiantuntijoiden palveluihin.

Asiakkaanamme saat oman sijoitusjohtajan, jolla on aikaa oppia tuntemaan sinut ja tavoitteesi. Tiivis yhteistyö oman sijoitusjohtajasi kanssa on keskeisintä palvelussamme. 

Lakiasiainpalvelut

Varallisuudenhoidossa on kyse myös juridisesti sopivien vaihtoehtojen löytämisestä. Private Banking -asiakkaanamme saat asiantuntija-apua kokeneilta ja ammattitaitoisilta lakimiehiltä, jotka auttavat sinua ymmärtämään varallisuuteesi liittyviä juridisia kysymyksiä, ratkaisemaan mahdollisia ongelmia ja suunnittelemaan tulevaisuutta.

Private Banking -asiakkaaksi?

Ota yhteyttä meihin

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu