Kortit

Private Banking -asiakkaana voit saada käyttöösi korkeatasoisimmat Mastercard-korttimme. Nordea Platinum tuo joustavuutta hankintoihin ja turvaa matkoillasi. Valikoitujen asiakkaidemme kortti Nordea Black tarjoaa kaikkein laajimmat palvelut ja edut.

Priority Pass

Pääset loungeihin lentokentillä

Nordea Platinum ja valikoitujen asiakkaidemme kortti Nordea Black tuovat helpotusta ruuhkaisilla lentokentillä tarjoamalla pääsyn hyvin varustettuihin Priority Pass -loungeihin. Lisätietoja loungeista löydät osoitteesta www.prioritypass.comAvautuu uuteen ikkunaan.

Hätäkäteinen

Et joudu pulaan

Jos korttisi katoaa tai varastetaan ulkomailla, et joudu pulaan. Nordea Platinumiin ja Nordea Blackiin sisältyy hätäkäteinen (Emergency cash), joka toimitetaan sinulle pyynnöstäsi 12−24 tunnissa.

Concierge-palvelu

Palveluita arkeen ja juhlaan

Nordea Black -kortin Concierge-palvelu huolehtii käytännön järjestelyistä puolestasi arjessa ja juhlassa. Tarvitsetpa sitten tietoa tulevasta matkakohteestasi, apua lentolippujen ja hotellien varaamisessa tai vaikkapa juhlien järjestämisessä, voit hoitaa asiasi yhdellä puhelinsoitolla Nordea Black -palveluun. Mahdolliset kuluja aiheuttavat lisäpalvelut veloitetaan kätevästi suoraan Nordea Black -kortiltasi.

Matkavakuutus

Vakuutukset

Matkavakuutus

Nordea Platinum- ja Nordea Black -korttiin sisältyy jatkuva matkavakuutus sekä koti- että ulkomaanmatkoille. Vakuutus sisältää muun muassa matkasairaus-, matkatapaturma- ja matkatavaraturvat. Lisäksi vakuutukseen kuuluvat odottamisturvat matkatavaroiden sekä lennon tai muun julkisen kulkuneuvon myöhästyessä, matkan peruuntumis- ja keskeytysturvat sekä vastuuvakuutus. 

Vakuutus antaa rahanarvoista ja kattavaa lisäturvaa kortinhaltijan lisäksi mukana matkustaville perheenjäsenille.

Tuoteturva-vakuutus
Muut vakuutukset
Tärkeät puhelinnumerot

Tärkeät puhelinnumerot

Nordea 24/7 palvelee sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Suomessa: 0200 3000 (paikallisverkkomaksu, matkapuhelinmaksu)

Ulkomailta soitettaessa: +358 200 3000 (ulkomaan puhelun hinta)

Pidäthän tärkeät yhteystiedot aina mukanasi.
Sulkupalvelu
Nordea Platinum
Nordea Black