Luottokortit

Nordean Private Banking -asiakkaana saat käyttöösi huippuluokan luottokortit. Nordea Platinum ja Nordea Black eivät ole pelkkiä luottokortteja, sillä molemmat tarjoavat kattavat matkavakuutukset, pääsyn lentokenttien loungeihin ja muita etuja, jotka helpottavat elämääsi.

Nordea Platinum

Nordea Platinum - basic card image - 640x360

Etusi Nordea Platinum -kortilla:

 • Kuusi ilmaista lounge-vierailua vuodessa ympäri maailman sinulle ja matkakumppaneillesi
 • Kattava matkavakuutus sinun ja perheesi jopa 90 päivän pituisille matkoille
 • Tuoteturvavakuutus tuo lisäturvaa, kun ostat kortin luotto-ominaisuudella vähintään 100 euron arvoisen tavaran kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi
 • Luottoraja 5 000 – 42 100 euroa kuukaudessa 
 • Lähimaksut 
 • Apple Pay ja Google Pay

Lue lisää Nordea Platinumista

Nordea Black

Nordea Black - basic card image - 640x360


Nordea Black on ainutlaatuinen luottokortti, jota tarjotaan vain valikoiduille asiakkaille. 

Etusi Nordea Black -kortilla: 

 • Ilmainen pääsy lentokenttien loungeihin ympäri maailman sinulle ja matkakumppaneillesi
 • Concierge-palvelut – henkilökohtainen avustaja tekee puolestasi esimerkiksi matka- ja illallisvaraukset tai etsii liput haluamaasi konserttiin
 • Kattava matkavakuutus sinun ja perheesi jopa 90 päivän pituisille matkoille
 • Kattava vakuutusturva, kun maksat ostoksesi kortin luotto-ominaisuudella
 • Luottoraja 5 000 – 50 000 euroa kuukaudessa
 • Lähimaksut 
 • Apple Pay ja Google Pay

Lue lisää Nordea Blackista

Aina ensiluokkainen
Laadukasta matkailua - Priority Pass™ ja Fast Track
Matka- ja tuoteturvavakuutus
Nordea Platinum myös perheenjäsenille
Platinum - Hinnat
Platinum - Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Platinum - Tärkeät yhteystiedot

Nordea Platinum

Aina ensiluokkainen

Nordea Platinum -kortilla maksat ostoksesi kätevästi sekä kotimaassa että ulkomailla. Kortilla teet ostoksia myös verkossa sekä nostat käteistä automaateista. Kortin lähimaksuominaisuudella maksat pienet ostokset nopeasti ja sujuvasti suoraan pankkitililtäsi. Yhdistelmäkortilla voit maksaa ostokset joko luotolta (Credit) tai suoraan pankkitililtäsi (Debit). Saat kaikille korttiluotolta tehdyille ostoille ja käteisnostoille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi päätät, maksatko koko summan, vähimmäiserän vai jotain siltä väliltä.*

Nordean verkkopankissa tai puhelimeen ladattavassa mobiilipankkisovelluksessa voit helposti seurata korttiostoksiasi tai muuttaa korttisi asetuksia missä ja milloin tahansa.

* Nordea Platinum -luottokortin todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle on 19,35 %, kun viitekorko 3kk euribor on 3,96 % (12/2023), tilin kuukausittainen ylläpitomaksu on 4,50 euroa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton takaisinmaksu tapahtuu 12 erässä (137 euroa) kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 649 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että pääkortti on sopimusasiakkaille maksuton. Luotonantaja on Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki tai Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Nordea Platinum

Laadukasta matkailua - Priority Pass ja Fast Track

Nordea Platinum -kortinhaltijana nautit Priority Pass -loungeista yli 1500 lentokentällä ympäri maailman. Saat Priority Pass -kortilla kuusi ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Halutessasi voit ottaa vieraita mukaan loungeen, jolloin jokainen vieraasi vähentää sinulta yhden maksuttoman käynnin. 

Lentokenttien Priority Pass -loungeissa voit nauttia matkasi yhteydessä muun muassa maksuttomista juomista ja purtavasta, päivän lehdistä sekä useimmissa loungeissa myös maksuttomasta verkkoyhteydestä. 

 

Saat Priority Pass -edun käyttöösi, kun rekisteröit jäsenyytesi englanninkielisellä Priority Pass -sivustolla osoitteessa prioritypass.com/nordea. Priority Pass -palveluun rekisteröitymistä varten tarvitset Nordea Platinum -korttisi credit-ominaisuuden tiedot ja Nordea ID -sovelluksen tai -laitteen tunnistautumista varten. Aloita rekisteröinti syöttämällä Nordea Platinum -korttisi credit-ominaisuuden numero Payment Card Number -kenttään. Annettuasi rekisteröinnissä kysytyt kortti- ja laskutustiedot, vahvista Priority Pass -jäsenyytesi Nordea ID -sovelluksella tai -laitteella. Internet-käytön tulee olla sallittu, kun rekisteröidyt Priority Pass -palveluun. Muutat tarvittaessa asetuksia verkko- ja mobiilipankissa. 

 

Kun olet rekisteröitynyt Priority Pass -palveluun, lataa Priority Pass -sovellus mobiililaitteeseesi omasta sovelluskaupastasi (App Store tai Google Play). Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka loit Priority Pass -palveluun rekisteröitymisen yhteydessä. Tämän jälkeen sovellus ja Priority Pass -digitaalinen jäsenkortti ovat valmiit käytettäväksi. 

 

Priority Pass -mobiilisovellukseen sisältyvä digitaalinen jäsenkortti toimii pääsylippunasi loungeen. Saat sovelluksesta myös ajantasaista tietoa Priority Pass -edun piiriin kuuluvista loungeista kaikkialla maailmassa. Sovelluksesta löydät myös ajankohtaista tietoa lentokenttä kohtaisista lisäeduista ja alennuksista. Lisäksi sinun on helppo tarkistaa sovelluksesta lounge-käyntiesi määrä. 

 

Voit hyödyntää lounge-edut myös esittämällä fyysisen Nordea Platinum -korttisi loungen vastaanotossa. Kun käytät pelkkää korttia loungen pääsylippuna, muista kertoa Nordea Platinum -korttisi sisältämästä Priority Pass -edusta. Näin varmistat korttisi etuihin kuuluvan maksuttoman sisäänpääsyn. Internet-käytön tulee aina olla sallittu, kun vierailet Priority Pass -loungessa. 

 

Mikäli et ole rekisteröinyt Priority Pass -jäsenyyttäsi etukäteen, sinun tulee tunnistautua ensimmäisellä vierailukerralla käyttäen fyysistä Nordea Platinum -korttiasi ja Nordea ID -sovellusta tai -laitetta. Huomioihan, että rekisteröitymisen lisäksi Nordea Platinum -korttisi internet-käytön tulee olla sallittuna aina, kun vierailet lentokenttien loungeissa.

Kysymykset ja vastaukset Priority Pass: 

1. Olen jo rekisteröinyt Priority Pass -palvelun käyttäjäksi toisella maksukortilla. Voinko rekisteröidä toisen Nordean tai muun palvelutarjoajan kortin/kortit Priority Pass -palveluun? Priority Pass -palveluun voi rekisteröidä yhden kortin per käyttäjätunnus. Mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin Priority Pass -palveluun toisella kortilla, tulee sinun tehdä uusi rekisteröinti luomalla uusi käyttäjätunnus Nordea Platinum -korttia varten. 

 

2. Jäsenyyden rekisteröiminen unohtui ja haluaisin hyödyntää lentokentän lounge-edun, miten toimin? Pääset tarvittaessa lentokenttien loungeihin myös fyysisellä Nordea Platinum -luottokortillasi. Jos et ole rekisteröinyt digitaalista jäsenkorttiasi ja ladannut käyttöösi mobiilisovellusta etukäteen ja haluat hyödyntää lounge-etua Nordean maksukortillasi, rekisteröiminen tehdään puolestasi loungessa. Rekisteröimiseen tarvitaan Mastercard-kortin lisäksi Nordea ID -sovellus tai -laite tunnistautumista varten.

 

Mikäli käytät fyysistä Mastercard-korttiasi loungen pääsylippuna, muista mainita olevasi Priority Pass -jäsen. Näin varmistat maksuttoman sisäänpääsyn kortillasi. Huom. mobiililompakkoon, esim. Apple Pay -sovellukseen, ladattua Mastercard-korttia ei voi käyttää loungen sisäänpääsylippuna.

 

3. Priority Pass on tehnyt korttiluotoltani katevarauksen, mitä tämä tarkoittaa? Katevaraus tehdään 1 eurolle, kun rekisteröit digitaalisen jäsenkorttisi Priority Pass -palveluun. Lisäksi 1 euron katevaraus tehdään aina, kun kirjaudut loungeen. Katevarauksella varmennetaan kortin voimassaolo. Katevaraus purkaantuu normaalin vanhenemisajan puitteissa.

 

4. Mitä teen, jos mobiilisovellus tai korttini ei toimi loungen pääsylippuna? Jos loungen sisäänpääsyssä on ongelmia, varmistathan että olet sallinut korttisi käytön internetissä. Internet-käytön tulee olla sallittuna, jotta maksukorttisi voimassaolo voidaan tarkistaa. Muutat tarvittaessa asetuksia verkko- ja mobiilipankissa.

 

Tarkista myös, että olet päivittänyt palveluun nykyisen korttisi tiedot. Tiedot tulee päivittää aina, kun korttisi uusitaan. Jos digitaalinen jäsenkorttisi ei toimi tästäkään huolimatta, saat apua Priority Passin englanninkielisestä asiakaspalvelusta +44 20 8680 1338 ma-su 24/7.

 

Fast Track

 • Etukäteen varattava Fast Track mahdollistaa nopean ja sujuvan turvatarkastuksen, tuoden matkustamiseen mukavuutta. 
 • Fast Trackin kautta pääset nauttimaan lentokentän loungesta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista nopeasti ja ilman tiukkojen aikataulujen luomaa stressiä.

Näin saat Fast Track -edun käyttöösi: 

1. Fast Track-turvatarkastus varataan Mastercardin Travel Experiences-sovelluksesta tai verkkosivulta: Travel Experiences-verkkosivu, Travel Experiences-sovellus: AppStore ja Google Play

2. Sovelluksessa tai verkkosivulla valitaan lentokenttä, matkustajien määrä sekä aikaväli, jolloin turvatarkastukseen ollaan menossa

• Varaussovellus näyttää varausvaiheessa Fast Tracking hinnaksi 6,20 eur / matkustaja, mutta hinta nollautuu, kun varaus on tehty loppuun. 

3. Fast Track-lippu toimitetaan Travel Experiences-sovellukseen tai sähköpostilla

4. Fast Track-turvatarkastukseen löytyy lentokentiltä omat alueensa, joihin löytää seuraamalla lentokentällä olevaa opastusta

5. Fast Track-turvatarkastuksessa esitetään Travel Experiences-sovellukseen tai sähköpostiin toimitettu lippu 

Nordea Platinum

Laadukasta matkailua - Priority Pass ja Fast Track

Nordea Platinum -kortinhaltijana nautit Priority Pass -loungeista yli 1500 lentokentällä ympäri maailman. Saat Priority Pass -kortilla kuusi ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Halutessasi voit ottaa vieraita mukaan loungeen, jolloin jokainen vieraasi vähentää sinulta yhden maksuttoman käynnin. 

Lentokenttien Priority Pass -loungeissa voit nauttia matkasi yhteydessä muun muassa maksuttomista juomista ja purtavasta, päivän lehdistä sekä useimmissa loungeissa myös maksuttomasta verkkoyhteydestä. 

 

Saat Priority Pass -edun käyttöösi, kun rekisteröit jäsenyytesi englanninkielisellä Priority Pass -sivustolla osoitteessa prioritypass.com/nordea. Priority Pass -palveluun rekisteröitymistä varten tarvitset Nordea Platinum -korttisi credit-ominaisuuden tiedot ja Nordea ID -sovelluksen tai -laitteen tunnistautumista varten. Aloita rekisteröinti syöttämällä Nordea Platinum -korttisi credit-ominaisuuden numero Payment Card Number -kenttään. Annettuasi rekisteröinnissä kysytyt kortti- ja laskutustiedot, vahvista Priority Pass -jäsenyytesi Nordea ID -sovelluksella tai -laitteella. Internet-käytön tulee olla sallittu, kun rekisteröidyt Priority Pass -palveluun. Muutat tarvittaessa asetuksia verkko- ja mobiilipankissa. 

 

Kun olet rekisteröitynyt Priority Pass -palveluun, lataa Priority Pass -sovellus mobiililaitteeseesi omasta sovelluskaupastasi (App Store tai Google Play). Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka loit Priority Pass -palveluun rekisteröitymisen yhteydessä. Tämän jälkeen sovellus ja Priority Pass -digitaalinen jäsenkortti ovat valmiit käytettäväksi. 

 

Priority Pass -mobiilisovellukseen sisältyvä digitaalinen jäsenkortti toimii pääsylippunasi loungeen. Saat sovelluksesta myös ajantasaista tietoa Priority Pass -edun piiriin kuuluvista loungeista kaikkialla maailmassa. Sovelluksesta löydät myös ajankohtaista tietoa lentokenttä kohtaisista lisäeduista ja alennuksista. Lisäksi sinun on helppo tarkistaa sovelluksesta lounge-käyntiesi määrä. 

 

Voit hyödyntää lounge-edut myös esittämällä fyysisen Nordea Platinum -korttisi loungen vastaanotossa. Kun käytät pelkkää korttia loungen pääsylippuna, muista kertoa Nordea Platinum -korttisi sisältämästä Priority Pass -edusta. Näin varmistat korttisi etuihin kuuluvan maksuttoman sisäänpääsyn. Internet-käytön tulee aina olla sallittu, kun vierailet Priority Pass -loungessa. 

 

Mikäli et ole rekisteröinyt Priority Pass -jäsenyyttäsi etukäteen, sinun tulee tunnistautua ensimmäisellä vierailukerralla käyttäen fyysistä Nordea Platinum -korttiasi ja Nordea ID -sovellusta tai -laitetta. Huomioihan, että rekisteröitymisen lisäksi Nordea Platinum -korttisi internet-käytön tulee olla sallittuna aina, kun vierailet lentokenttien loungeissa.

Kysymykset ja vastaukset Priority Pass: 

1. Olen jo rekisteröinyt Priority Pass -palvelun käyttäjäksi toisella maksukortilla. Voinko rekisteröidä toisen Nordean tai muun palvelutarjoajan kortin/kortit Priority Pass -palveluun? Priority Pass -palveluun voi rekisteröidä yhden kortin per käyttäjätunnus. Mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin Priority Pass -palveluun toisella kortilla, tulee sinun tehdä uusi rekisteröinti luomalla uusi käyttäjätunnus Nordea Platinum -korttia varten. 

 

2. Jäsenyyden rekisteröiminen unohtui ja haluaisin hyödyntää lentokentän lounge-edun, miten toimin? Pääset tarvittaessa lentokenttien loungeihin myös fyysisellä Nordea Platinum -luottokortillasi. Jos et ole rekisteröinyt digitaalista jäsenkorttiasi ja ladannut käyttöösi mobiilisovellusta etukäteen ja haluat hyödyntää lounge-etua Nordean maksukortillasi, rekisteröiminen tehdään puolestasi loungessa. Rekisteröimiseen tarvitaan Mastercard-kortin lisäksi Nordea ID -sovellus tai -laite tunnistautumista varten.

 

Mikäli käytät fyysistä Mastercard-korttiasi loungen pääsylippuna, muista mainita olevasi Priority Pass -jäsen. Näin varmistat maksuttoman sisäänpääsyn kortillasi. Huom. mobiililompakkoon, esim. Apple Pay -sovellukseen, ladattua Mastercard-korttia ei voi käyttää loungen sisäänpääsylippuna.

 

3. Priority Pass on tehnyt korttiluotoltani katevarauksen, mitä tämä tarkoittaa? Katevaraus tehdään 1 eurolle, kun rekisteröit digitaalisen jäsenkorttisi Priority Pass -palveluun. Lisäksi 1 euron katevaraus tehdään aina, kun kirjaudut loungeen. Katevarauksella varmennetaan kortin voimassaolo. Katevaraus purkaantuu normaalin vanhenemisajan puitteissa.

 

4. Mitä teen, jos mobiilisovellus tai korttini ei toimi loungen pääsylippuna? Jos loungen sisäänpääsyssä on ongelmia, varmistathan että olet sallinut korttisi käytön internetissä. Internet-käytön tulee olla sallittuna, jotta maksukorttisi voimassaolo voidaan tarkistaa. Muutat tarvittaessa asetuksia verkko- ja mobiilipankissa.

 

Tarkista myös, että olet päivittänyt palveluun nykyisen korttisi tiedot. Tiedot tulee päivittää aina, kun korttisi uusitaan. Jos digitaalinen jäsenkorttisi ei toimi tästäkään huolimatta, saat apua Priority Passin englanninkielisestä asiakaspalvelusta +44 20 8680 1338 ma-su 24/7.

 

Fast Track

 • Etukäteen varattava Fast Track mahdollistaa nopean ja sujuvan turvatarkastuksen, tuoden matkustamiseen mukavuutta. 
 • Fast Trackin kautta pääset nauttimaan lentokentän loungesta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista nopeasti ja ilman tiukkojen aikataulujen luomaa stressiä.

Näin saat Fast Track -edun käyttöösi: 

1. Fast Track-turvatarkastus varataan Mastercardin Travel Experiences-sovelluksesta tai verkkosivulta: Travel Experiences-verkkosivu, Travel Experiences-sovellus: AppStore ja Google Play

2. Sovelluksessa tai verkkosivulla valitaan lentokenttä, matkustajien määrä sekä aikaväli, jolloin turvatarkastukseen ollaan menossa

• Varaussovellus näyttää varausvaiheessa Fast Tracking hinnaksi 6,20 eur / matkustaja, mutta hinta nollautuu, kun varaus on tehty loppuun. 

3. Fast Track-lippu toimitetaan Travel Experiences-sovellukseen tai sähköpostilla

4. Fast Track-turvatarkastukseen löytyy lentokentiltä omat alueensa, joihin löytää seuraamalla lentokentällä olevaa opastusta

5. Fast Track-turvatarkastuksessa esitetään Travel Experiences-sovellukseen tai sähköpostiin toimitettu lippu 

Nordea Platinum

Turvallista ostamista

Salli korttisi internet-käyttö, jos haluat tehdä verkko-ostoksia. Teet sen helposti Nordean verkkopankissa kohdassa Kortit tai mobiilipankissa. Samalla korttisi rekisteröidään Mastercard SecureCode -palveluun. Mastercard SecureCode -palvelua käyttäen maksat verkko-ostoksesi turvallisemmin. Palvelun avulla sekä ostaja että kauppias voidaan tunnistaa luotettavasti. Palveluun liittyneet verkkokauppiaat tunnistat Mastercard SecureCode -tunnuksesta. Kun maksat kortillasi Mastercard SecureCode -palveluun liittyneessä verkkokaupassa, vahvistat maksun omilla pankkitunnuksillasi. Maksaessasi verkossa tarvitset kortin numeron ja voimassaoloajan lisäksi myös kolminumeroisen turvakoodin, joka löytyy kortin kääntöpuolelta. 

Matkavakuutus

Nordea Platinum -korttiin sisältyy jatkuva matkavakuutus sekä kotimaan- että ulkomaanmatkoille. Vakuutus ei edellytä matkan maksamista kortilla. Vakuutettuja ovat 16–78-vuotiaat Nordea Platinum -kortinhaltijat sekä mukana matkustavat perheenjäsenet vakuutusehtojen mukaisesti. Matkavakuutus kattaa mm. matkasairaus- ja matkatapaturmakorvaukset sairaankuljetuksineen, matkatavaravakuutuksen sekä matkan peruuntumis- ja keskeytymisturvat. Vakuutettu on myös oikeutettu odottamiskorvaukseen, jos matkatavarat tai lennot myöhästyvät, matka keskeytyy tai hän myöhästyy matkalta tai jatkoyhteydeltä. Matkavakuutuksen kuuluu myös vastuuvakuutus.

Tryg Alarm, Falck Global Assistance -palvelu auttaa sinua vakavissa hätätilanteissa numerossa +358 8009 3556 (24 h/vrk).

Matkavakuutuksen ehdot

Matkavakuutuksen vahinkoilmoitus

Tuoteturvavakuutus

Käytä Nordea Platinum -korttia kaikkiin hankintoihin. Kun ostat korttisi luotto-ominaisuudella vähintään 100 euron arvoisen tavaran kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi, saat sille maksuttoman tuoteturvavakuutuksen. Se korvaa Pohjoismaista ostetun tavaran vahingoittumisen tai rikkoutumisen vakuutusehtojen mukaisesti.

Nordea Platinum -kortin vakuutusehdotAvautuu uuteen ikkunaan

Nordea Platinum

Nordea Platinum myös perheenjäsenille

Saat halutessasi Nordea Platinum Mastercard -rinnakkaiskortit kaikille 15 vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi. Voit hakea rinnakkaiskorttia konttoristamme yhdessä rinnakkaiskortin hakijan kanssa tai soittamalla Nordea Asiakaspalveluun. Halutessasi voit rajoittaa rinnakkaiskortin käyttöä asettamalla luotolle erillisen käyttörajan. Kaikkien korttien tapahtumat näkyvät samalla laskulla.

Tutustu Mastercard Priceless Cities -etuihinAvautuu uuteen ikkunaan.

Nordea Platinum -luottokortin hinnat

Private Banking asiakkaille Nordea Platinum –kortti ja rinnakkaiskortti on kuukausi- ja vuosimaksuton.

Lisäpalvelut

Luottokorttien lisäpalvelut ja niiden hinnat
LisäpalvelutHinta

Kuvakortin uusinta (Nordea Credit ja Nordea Gold)

- oma tai kuvagallerian kuva/kortti

12,00 €
Mastercard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,00 €
Mastercard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely pankkitililtä Otto.-automaatilla1,50 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,80 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankista ja mobiilipankista0,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos0,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos0,00 €
Oma siirto korttiluotoltaKorollista siirtopäivästä
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €  
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio0,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

1,00 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatiltaKorollista nostopäivästä
Käteisnostot ulkomailla
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

1,00 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa Korollista nostopäivästä

Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa 

Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 

Korollista nostopäivästä

2,00 € + 3 %

Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa ja niiden ulkopuolella  

Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa ja niiden ulkopuolella

Korollista nostopäivästä

2,00 € + 3 %

Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista pankkitililtä ja/tai korttiluotolta Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa

0,00 €

Käteisen tallettaminen
Käteisen tallettaminenHinta
Käteisen tallettaminen pankkitilille TalletusOtto- ja OttoPlus-automaateilla3 maksutonta talletusta/kk, seuraavat talletukset 2,50 €/kpl ja 0,70 % talletuksen arvosta
Tilin ylläpitoon liittyvät maksut
Tilin ylläpitoon liittyvä maksuHinta
Tilin ylläpitoon liittyvä maksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.4,50 €
Kortin käyttöön liittyvät maksut
Kortin käyttöön liittyvät maksuHinta

Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyn korttioston tai käteisnoston kurssiin sisällytettävä valuuttalisä*

2,25 %
*Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuman valuuttakurssina käytetään Mastercardin tai Visan kurssia, johon lisätään hinnaston mukainen valuuttalisä. Katso lisää korttitapahtumien valuuttamaksuista. Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Platinum -luottokortin hinnat

Private Banking asiakkaille Nordea Platinum –kortti ja rinnakkaiskortti on kuukausi- ja vuosimaksuton.

Luottokorttien lisäpalveluiden hinnat
LisäpalvelutHinta

Kuvakortin uusinta (Nordea Credit ja Nordea Gold)

- oma tai kuvagallerian kuva/kortti

12,00 €
Mastercard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,00 €
Mastercard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely pankki- ja luottotililtä Otto.-automaatilla1,50 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,80 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa0,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos0,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos0,00 €  
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €    
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 € 
Löytöpalkkio0,00 €  
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

1,00 €

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Käteisnostot ulkomailla
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 1-4 nostoa/kk

0,00 € 

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 1,00 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ja/tai korttiluotolta ETA-maissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot pankkitililtä ja/tai korttiluotolta ETA-maissa ja niiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista pankkitililtä ja/tai korttiluotolta Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Käteisen tallettaminen
Käteisen tallettaminenHinta
Käteisen tallettaminen pankkitilille TalletusOtto- ja OttoPlus-automaateilla3 maksutonta talletusta/kk, seuraavat talletukset 2,50 €/kpl ja 0,70 % talletuksen arvosta

Tilin ylläpitöön liittyvät maksut
Tilin ylläpitoon liittyvä maksuHinta
Tilin ylläpitoon liittyvä maksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.3,00 €
Kortin käyttöön liittyvät maksut
Kortin käyttöön liittyvät maksuHinta

Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyn korttioston tai käteisnoston kurssiin sisällytettävä valuuttalisä*

2,25 %
*Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuman valuuttakurssina käytetään Mastercardin tai Visan kurssia, johon lisätään hinnaston mukainen valuuttalisä. Katso lisää korttitapahtumien valuuttamaksuista. Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Platinum

Tärkeät dokumentit ja puhelinnumerot

Nordea Asiakaspalvelu palvelee sinua

Suomessa: 0200 3000 (pvm/mpm)  

Ulkomailta: +358 200 3000 (ulkomaan puhelumaksu)

Hätäkäteistä (24 h/vrk)  

Nets Help Line -hätäpalvelu: (09) 696 4696

Ulkomailta: +358 9 696 4696

Vakuutukset

Vakuutusyhtiö Tryg: +358 8009 3555, ma–pe klo 8–16

Hätäpalvelu: Tryg Alarm, Falck Global Assistance, Helsinki, puh.: +358 8009 3556 (24/7), sähköposti: alarm@tryg.fi

Pidä tärkeät yhteystiedot aina mukanasi

Ainutlaatuinen
Laadukasta matkailua - Priority Pass™ ja Fast Track
Palveluja arkeen ja juhlaan - Concierge-palvelu
Matka- ja Tuoteturvavakuutus
Muut vakuutukset
Black - Hinnat
Black - Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Black - Tärkeät yhteystiedot

Nordea Black

Ainutlaatuinen

Nordea Black -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainutlaatuisia etuja.

Yhdistelmäkortilla voit maksaa ostokset joko luotolta (Credit) tai suoraan pankkitililtäsi (Debit). Nordea Black -kortin debit-ominaisuus sisältää lähimaksumahdollisuuden. Voit maksaa alle 50 euron ostokset lähimaksuominaisuudella ilman tunnuslukua, vain korttia näyttämällä. Halutessasi voit kuitenkin maksaa myös pienet ostoksesi tunnuslukua käyttäen.

* Nordea Black -luottokortin todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle on 19,35 %, kun viitekorko 3kk euribor on 3,96 % (12/2023), tilin kuukausittainen ylläpitomaksu on 4,50 euroa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton takaisinmaksu tapahtuu 12 erässä (137euroa) kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 649 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että pääkortti on sopimusasiakkaille maksuton. Luotonantaja on Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki tai Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Nordea Black

Laadukasta matkailua - Priority Pass ja Fast Track

Nordea Black -kortinhaltijana sinulla ja matkakumppaneillasi on käytössä rajoittamaton Priority Pass -etu yli 1500 lentokentällä ympäri maailman. Lentokenttien Priority Pass -loungeissa voit nauttia matkasi yhteydessä muun muassa maksuttomista juomista ja purtavasta, päivän lehdistä sekä useimmissa loungeissa myös maksuttomasta verkkoyhteydestä. 

Saat Priority Pass -edun käyttöösi, kun rekisteröit jäsenyytesi englanninkielisellä Priority Pass -sivustolla osoitteessa prioritypass.com/nordea. Priority Pass -palveluun rekisteröitymistä varten tarvitset Nordea Black -korttisi credit-ominaisuuden tiedot ja Nordea ID -sovelluksen tai -laitteen tunnistautumista varten. Aloita rekisteröinti syöttämällä Nordea Black -korttisi credit-ominaisuuden numero Payment Card Number -kenttään. Annettuasi rekisteröinnissä kysytyt kortti- ja laskutustiedot, vahvista Priority Pass -jäsenyytesi Nordea ID -sovelluksella tai -laitteella. Internet-käytön tulee olla sallittu, kun rekisteröidyt Priority Pass -palveluun. Muutat tarvittaessa asetuksia verkko- ja mobiilipankissa. 

Kun olet rekisteröitynyt Priority Pass -palveluun, lataa Priority Pass -sovellus mobiililaitteeseesi omasta sovelluskaupastasi (App Store tai Google Play). Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka loit Priority Pass -palveluun rekisteröitymisen yhteydessä. Tämän jälkeen sovellus ja Priority Pass -digitaalinen jäsenkortti ovat valmiit käytettäväksi. 

Priority Pass -mobiilisovellukseen sisältyvä digitaalinen jäsenkortti toimii pääsylippunasi loungeen. Saat sovelluksesta myös ajantasaista tietoa Priority Pass -edun piiriin kuuluvista loungeista kaikkialla maailmassa. Sovelluksesta löydät myös ajankohtaista tietoa lentokenttä kohtaisista lisäeduista ja alennuksista. Lisäksi sinun on helppo tarkistaa sovelluksesta lounge-käyntiesi määrä. 

Voit hyödyntää lounge-edut myös esittämällä fyysisen Nordea Black -korttisi loungen vastaanotossa. Kun käytät pelkkää korttia loungen pääsylippuna, muista kertoa Nordea Black -korttisi sisältämästä Priority Pass -edusta. Näin varmistat korttisi etuihin kuuluvan maksuttoman sisäänpääsyn. Internet-käytön tulee aina olla sallittu, kun vierailet Priority Pass -loungessa. 

Mikäli et ole rekisteröinyt Priority Pass -jäsenyyttäsi etukäteen, sinun tulee tunnistautua ensimmäisellä vierailukerralla käyttäen fyysistä Nordea Black -korttiasi ja Nordea ID -sovellusta tai -laitetta. Huomioihan, että rekisteröitymisen lisäksi Nordea Black -korttisi internet-käytön tulee olla sallittuna aina, kun vierailet lentokenttien loungeissa. 

Kysymykset ja vastaukset: 

1. Olen jo rekisteröinyt Priority Pass -palvelun käyttäjäksi toisella maksukortilla. Voinko rekisteröidä toisen Nordean tai muun palvelutarjoajan kortin/kortit Priority Pass -palveluun? Nordea Black -kortinhaltijana voit käyttää rajattomasti etuihisi kuuluvaa lounge-palvelua.  Priority Pass -palveluun voi rekisteröidä yhden kortin per käyttäjätunnus. Mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin Priority Pass -palveluun toisella kortilla, tulee sinun tehdä uusi rekisteröinti luomalla uusi käyttäjätunnus Nordea Black -korttia varten. 

2. Jäsenyyden rekisteröiminen unohtui ja haluaisin hyödyntää lentokentän lounge-edun, miten toimin? Pääset tarvittaessa lentokenttien loungeihin myös fyysisellä Nordea Black -luottokortillasi. Jos et ole rekisteröinyt digitaalista jäsenkorttiasi ja ladannut käyttöösi mobiilisovellusta etukäteen ja haluat hyödyntää lounge-etua Nordean maksukortillasi, rekisteröiminen tehdään puolestasi loungessa. Rekisteröimiseen tarvitaan Mastercard-kortin lisäksi Nordea ID -sovellus tai -laite tunnistautumista varten.  

Mikäli käytät fyysistä Mastercard-korttiasi loungen pääsylippuna, muista mainita olevasi Priority Pass -jäsen. Näin varmistat maksuttoman sisäänpääsyn kortillasi. Huom. mobiililompakkoon, esim. Apple Pay -sovellukseen, ladattua Mastercard-korttia ei voi käyttää loungen sisäänpääsylippuna.

3. Priority Pass on tehnyt korttiluotoltani katevarauksen, mitä tämä tarkoittaa? Katevaraus tehdään 1 eurolle, kun rekisteröit digitaalisen jäsenkorttisi Priority Pass -palveluun. Lisäksi 1 euron katevaraus tehdään aina, kun kirjaudut loungeen. Katevarauksella varmennetaan kortin voimassaolo. Katevaraus purkaantuu normaalin vanhenemisajan puitteissa.

4. Mitä teen, jos mobiilisovellus tai korttini ei toimi loungen pääsylippuna? Jos loungen sisäänpääsyssä on ongelmia, varmistathan että olet sallinut korttisi käytön internetissä. Internet-käytön tulee olla sallittuna, jotta maksukorttisi voimassaolo voidaan tarkistaa. Muutat tarvittaessa asetuksia verkko- ja mobiilipankissa. 

Tarkista myös, että olet päivittänyt palveluun nykyisen korttisi tiedot. Tiedot tulee päivittää aina, kun korttisi uusitaan. Jos digitaalinen jäsenkorttisi ei toimi tästäkään huolimatta, saat apua Priority Passin englanninkielisestä asiakaspalvelusta +44 20 8680 1338 ma-su 24/7.

Fast Track

 • Etukäteen varattava Fast Track mahdollistaa nopean ja sujuvan turvatarkastuksen, tuoden matkustamiseen mukavuutta. 
 • Fast Trackin kautta pääset nauttimaan lentokentän loungesta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista nopeasti ja ilman tiukkojen aikataulujen luomaa stressiä.

Näin saat Fast Track-edun käyttöösi: 

1. Fast Track-turvatarkastus varataan Mastercardin Travel Experiences-sovelluksesta tai verkkosivulta: Travel Experiences-verkkosivu, Travel Experiences-sovellus: AppStore ja Google Play

2. Sovelluksessa tai verkkosivulla valitaan lentokenttä, matkustajien määrä sekä aikaväli, jolloin turvatarkastukseen ollaan menossa

• Varaussovellus näyttää varausvaiheessa Fast Tracking hinnaksi 6,20 eur / matkustaja, mutta hinta nollautuu, kun varaus on tehty loppuun. 

3. Fast Track-lippu toimitetaan Travel Experiences-sovellukseen tai sähköpostilla

4. Fast Track-turvatarkastukseen löytyy lentokentiltä omat alueensa, joihin löytää seuraamalla lentokentällä olevaa opastusta

5. Fast Track-turvatarkastuksessa esitetään Travel Experiences-sovellukseen tai sähköpostiin toimitettu lippu 

Nordea Black

Palveluja arkeen ja juhlaan

Nordea Black -korttiin sisältyvä concierge-palvelu huolehtii käytännön järjestelyistä puolestasi arjessa ja juhlassa. Tarvitsetpa sitten tietoa tulevasta matkakohteesta, apua lento- ja hotellilippujen varaamiseen tai juhlien järjestämiseen, voit hoitaa asiasi yhdellä puhelinsoitolla Nordea Black -palveluun. Mahdolliset lisäpalvelut veloitetaan kätevästi suoraan Nordea Black -kortiltasi.

Henkilökohtainen avustajasi tositoimissa – asiakastarina

”Olen käyttänyt concierge-palveluita useita kertoja ja ollut aina erittäin tyytyväinen sekä saamaani palveluun että palvelun käyttöön. Erityismaininnan ansaitsee tapaus, jossa sain äärimmäisen korkeatasoista palvelua, joka ylitti jo ennestään korkeat odotukseni.

Matkustelin vaimoni ja kahden ystävämme kanssa useissa kaupungeissa Yhdysvalloissa. Concierge-palvelun Cecilia auttoi meitä varaamaan huoneistot kolmesta eri kaupungista, hotellihuoneet, vuokra-auton ja tapahtumalippuja. Tämän lisäksi hän neuvoi ajoreittejä sekä suositteli nähtävyyksiä ja viihdetarjontaa. Cecilia on ollut kullanarvoinen tuki. Hän on ammattitaitoinen, äärimmäisen palvelualtis ja nopea. Ja kaiken tämän lisäksi hän on erittäin positiivinen ja miellyttävä.”

Nordea Black

Matkavakuutus

Nordea Black -kortti tuo helpotusta ruuhkaisilla lentokentillä tarjoamalla pääsyn rauhallisiin Priority Pass -loungeihin. Nauti matkastasi alusta alkaen. Nordea Black -kortinhaltijana sinä ja perheenjäsenesi pääsette käyttämään lentokenttien loungeja ilmaiseksi ympäri maailman. Löydät lisätietoja loungeista osoitteesta www.prioritypass.com.

Nordea Black -korttiin sisältyy jatkuva matkavakuutus sekä kotimaan- että ulkomaanmatkoille. Matkavakuutus sisältää matkasairaus-, matkatapaturma- ja matkatavaraturvat. Lisäksi vakuutukseen kuuluvat odottamisturvat matkatavaroiden sekä lennon tai muun julkisen kulkuneuvon myöhästyessä, matkan peruuntumis- ja keskeytysturvat sekä vastuuvakuutus.  

Matkavakuutuksen ehdot

Matkavakuutuksen vahinkoilmoitus

  

Tuoteturvavakuutus

Vakuutus antaa rahanarvoista ja kattavaa lisäturvaa kortinhaltijan lisäksi mukana matkustaville perheenjäsenille.

Käytä Nordea Black -korttia kaikkiin hankintoihin. Kun ostat kortin luotto-ominaisuudella vähintään 100 euron arvoisen tuotteen kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi, saat sille maksuttoman vakuutuksen. Tuoteturvavakuutus korvaa Pohjoismaista ostetun tavaran vahingoittumisen tai rikkoutumisen. 

Jatkotakuu ja lisävakuutukset

Nordea Black

Nordea Black -korttiin sisältyy myös muita vakuutuksia

 • Jatkotakuu tuo hyödyllistä lisäturvaa, sillä se korvaa kotiin hankitun kodinkoneen tai kulutuselektroniikan rikkoutumisen, jos laite on maksettu kokonaisuudessaan kortin luotto-ominaisuudella. Jatkotakuu on voimassa enintään kaksi vuotta ja astuu voimaan, kun valmistajan tai myyjän tuotteelle myöntämä takuu päättyy.
 • Peruutusturva korvaa käyttämättä jääneet tapahtumaliput, jos et yllättäen pääsisikään tapahtumaan. 
 • Golfaajan turva korvaa golfauksen aikana varastetut golfvarusteet tai henkilökohtaiset esineet ja hole-in-one-juomatarjoilusta aiheutuneet kustannukset. Voit myös saada korvausta käyttämättä jääneestä golfseuran tai -kerhon jäsenmaksusta tai golfturnausmaksusta, jos olet maksanut ne kokonaisuudessaan Nordea Black -kortin luotto-ominaisuudella.   
 • Henkilöllisyysvarkausturva suojaa kortinhaltijaa nimen ja henkilöturvatunnuksen laittomalta käytöltä, jos identiteettivaras yrittää avata luotto- tai pankkitiliä kortinhaltijan nimissä.

Jatkotakuu ja lisävakuutukset 

Nordea Black -luottokortin hinnat

Private Banking asiakkaalle Nordea Black –kortti ja rinnakkaiskortti on kuukausi- ja vuosimaksuton.

Lisäpalvelut

Luottokorttien lisäpalvelut ja niiden hinnat
LisäpalvelutHinta

Kuvakortin uusinta (Nordea Credit ja Nordea Gold)

- oma tai kuvagallerian kuva/kortti

12,00 €
Mastercard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,00 €
Mastercard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely pankkitililtä Otto.-automaatilla1,50 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,80 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankista ja mobiilipankista0,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos0,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos0,00 €
Oma siirto korttiluotoltaKorollista siirtopäivästä
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €  
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 €
Löytöpalkkio0,00 €
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

1,00 €

Käteisnostot kotimaassa korttiluotolta automaatiltaKorollista nostopäivästä
Käteisnostot ulkomailla
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 1-4 nostoa/kk

0,00 €

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl

1,00 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa Korollista nostopäivästä

Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa 

Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 

Korollista nostopäivästä

2,00 € + 3 %

Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa ja niiden ulkopuolella  

Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa ja niiden ulkopuolella

Korollista nostopäivästä

2,00 € + 3 %

Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista pankkitililtä ja/tai korttiluotolta Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa

0,00 €

Käteisen tallettaminen
Käteisen tallettaminenHinta
Käteisen tallettaminen pankkitilille TalletusOtto- ja OttoPlus-automaateilla3 maksutonta talletusta/kk, seuraavat talletukset 2,50 €/kpl ja 0,70 % talletuksen arvosta
Tilin ylläpitoon liittyvät maksut
Tilin ylläpitoon liittyvä maksuHinta
Tilin ylläpitoon liittyvä maksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.4,50 €
Kortin käyttöön liittyvät maksut
Kortin käyttöön liittyvät maksuHinta

Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyn korttioston tai käteisnoston kurssiin sisällytettävä valuuttalisä*

2,25 %
*Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuman valuuttakurssina käytetään Mastercardin tai Visan kurssia, johon lisätään hinnaston mukainen valuuttalisä. Katso lisää korttitapahtumien valuuttamaksuista. Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Black -luottokortin hinnat

Private Banking asiakkaalle Nordea Black –kortti ja rinnakkaiskortti on kuukausi- ja vuosimaksuton.

Luottokorttien lisäpalveluiden hinnat
LisäpalvelutHinta

Kuvakortin uusinta (Nordea Credit ja Nordea Gold)

- oma tai kuvagallerian kuva/kortti

12,00 €
Mastercard-kyselyt verkkopankissa tai mobiilipankissa/kk0,00 €
Mastercard-kyselyt GSM-puhelimeen soittamalla (+ mpm)0,33 €
Mastercard-kortin pikatilauksen toimitusmaksu10,00 €
Tapahtumakysely pankki- ja luottotililtä Otto.-automaatilla1,50 €
Pankkitilin saldokysely automaatilla0,80 €
Kortin tunnusluvun uusintatilaus (toimitus postitse kotiin)*
7,00 €
Kortin tunnusluvun katsominen verkkopankissa0,00 €
Luottorajan muuttaminen/muutos0,00 €
Maksuohjelman muuttaminen/muutos0,00 €  
Oma siirto korttiluotolta2,00 € + 3 %
Korttiluoton laskutus paperitse3,00 €
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden10,00 €    
Kortin vaihtaminen tai uusinta kesken voimassaolokauden valmistusvirheen tai asiakkaasta riippumattomasta syystä tapahtuneen kortin rikkoutumisen takia0,00 € 
Löytöpalkkio0,00 €  
Poisottopalkkio korttiehtojen vastaisesti käytetystä kortista120,00 €
Käteisnostot kotimaassa
Käteisnostot kotimaassa pankkitililtä tai korttiluotoltaHinta
Käteisnostot pankkitililtä konttorissa0,00 €

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 1-4 nostoa/kk 

Käteisnostot pankkitililtä automaatilla 5 tai useampi nosto/kk/kpl

0,00 €

1,00 €

Käteisnostot korttiluotolta automaatilta2,00 € + 3 %
Käteisnostot ulkomailla
Käteisnostot ulkomaillaHinta

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 1-4 nostoa/kk

0,00 € 

Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ETA-maissa 5 tai useampi nosto/kk/kpl 1,00 €
Automaateilla tehdyt euromääräiset käteisnostot korttiluotolta ETA-maissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa tehdyt euromääräiset käteisnostot pankkitililtä ja/tai korttiluotolta ETA-maissa 2,00 € + 3 %
Konttoreissa ja/tai automaateilla tehdyt valuuttamääräiset käteisnostot pankkitililtä ja/tai korttiluotolta ETA-maissa ja niiden ulkopuolella2,00 € + 3 %
Nordean automaateilla tehdyistä käteisnostoista pankkitililtä ja/tai korttiluotolta Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa0,00 €
Käteisen tallettaminen
Käteisen tallettaminenHinta
Käteisen tallettaminen pankkitilille TalletusOtto- ja OttoPlus-automaateilla3 maksutonta talletusta/kk, seuraavat talletukset 2,50 €/kpl ja 0,70 % talletuksen arvosta

Tilin ylläpitöön liittyvät maksut
Tilin ylläpitoon liittyvä maksuHinta
Tilin ylläpitoon liittyvä maksu/kuukausi, kun laskulla olevia tapahtumia ei makseta kokonaisuudessaan pois tapahtumat sisältävän laskun eräpäivänä.3,00 €
Kortin käyttöön liittyvät maksut
Kortin käyttöön liittyvät maksuHinta

Muussa valuutassa kuin euroissa tehdyn korttioston tai käteisnoston kurssiin sisällytettävä valuuttalisä*

2,25 %
*Tehdessäsi oston tai käteisnoston muussa valuutassa kuin euroissa, tapahtuman valuuttakurssina käytetään Mastercardin tai Visan kurssia, johon lisätään hinnaston mukainen valuuttalisä. Katso lisää korttitapahtumien valuuttamaksuista. Avautuu uuteen ikkunaan

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu