Luottokortit

Meillä on kaksi luottokorttia, jotka on tarkoitettu yksinomaan Private Bankingin asiakkaille: Nordea Platinum ja Nordea Black. Molemmissa korteissa on kattavat vakuutusturvat ja jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Luottokortit

Nordean Private Banking -asiakkaana saat käyttöösi huippuluokan luottokortit. Nordea Platinum ja Nordea Black eivät ole pelkkiä luottokortteja, sillä molemmat tarjoavat kattavat matkavakuutukset, pääsyn lentokenttien loungeihin ja muita etuja, jotka helpottavat elämääsi.

Nordea Platinum

p

Etusi Nordea Platinum -kortilla:

 • Kuusi ilmaista lounge-vierailua vuodessa ympäri maailman sinulle ja perheellesi
 • Kattava matkavakuutus sinun ja perheesi jopa 90 päivän pituisille matkoille
 • Tuoteturvavakuutus tuo lisäturvaa, kun ostat kortin luotto-ominaisuudella vähintään 100 euron arvoisen tavaran kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi
 • Luottoraja 5 000 – 42 100 euroa kuukaudessa 
 • Lähimaksut 
 • Apple Pay ja Google Pay

Lue lisää Nordea Platinumista

Nordea Black

p


Nordea Black on ainutlaatuinen luottokortti, jota tarjotaan vain valikoiduille asiakkaille. 

Etusi Nordea Black -kortilla: 

 • Ilmainen pääsy lentokenttien loungeihin ympäri maailman sinulle ja perheellesi
 • Concierge-palvelut – henkilökohtainen avustaja tekee puolestasi esimerkiksi matka- ja illallisvaraukset tai etsii liput haluamaasi konserttiin
 • Kattava matkavakuutus sinun ja perheesi jopa 90 päivän pituisille matkoille
 • Kattava vakuutusturva, kun maksat ostoksesi kortin luotto-ominaisuudella
 • Luottoraja 5 000 – 50 000 euroa kuukaudessa
 • Lähimaksut 
 • Apple Pay ja Google Pay

Lue lisää Nordea Blackista

Aina ensiluokkainen

Nordea Platinum

Aina ensiluokkainen

Nordea Platinum -kortilla maksat ostoksesi kätevästi sekä kotimaassa että ulkomailla. Kortilla teet ostoksia myös verkossa sekä nostat käteistä automaateista. Kortin lähimaksuominaisuudella maksat pienet ostokset nopeasti ja sujuvasti suoraan pankkitililtäsi. Yhdistelmäkortilla voit maksaa ostokset joko luotolta (Credit) tai suoraan pankkitililtäsi (Debit). Saat kaikille korttiluotolta tehdyille ostoille ja käteisnostoille keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi päätät, maksatko koko summan, vähimmäiserän vai jotain siltä väliltä.*

Nordean verkkopankissa tai puhelimeen ladattavassa mobiilipankkisovelluksessa voit helposti seurata korttiostoksiasi tai muuttaa korttisi asetuksia missä ja milloin tahansa.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Nordea Platinum Mastercard -luotolle on sopimusasiakkaalle 14,5 % (kesäkuussa 2019). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 7,5 %. Pääkortti on sopimusasiakkaille maksuton. Laskelmassa on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä 4,50 euron maksu. Laskelmassa on käytetty oletuksena e-laskua. Nordea Platinum Mastercard -kortin luottoraja on vähintään 5 000 euroa ja enintään 42 100 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy. 

Priority Pass ja matkavakuutus
Turvallista ostamista
Nordea Platinum myös perheenjäsenille
Platinum - Hinnat
Platinum - Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Platinum - Tärkeät yhteystiedot
Ainutlaatuinen

Nordea Black

Ainutlaatuinen

Nordea Black -kortti tarjoaa sinulle monipuolista maksamista, yksilöllistä palvelua sekä ainutlaatuisia etuja.

Yhdistelmäkortilla voit maksaa ostokset joko luotolta (Credit) tai suoraan pankkitililtäsi (Debit). Nordea Black -kortin debit-ominaisuus sisältää lähimaksumahdollisuuden. Voit maksaa alle 50 euron ostokset lähimaksuominaisuudella ilman tunnuslukua, vain korttia näyttämällä. Halutessasi voit kuitenkin maksaa myös pienet ostoksesi tunnuslukua käyttäen.

Jos korttisi katoaa tai se varastetaan ulkomailla, et joudu pulaan silloinkaan. Nordea Black -korttiin sisältyy hätäkäteispalvelu, joka toimittaa sinulle käteistä rahaa 12–24 tunnin sisään pyynnöstäsi.

* Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle Nordea Black Mastercard -luotolle on 14,5 % (Sopimusasiakas, 06/2019). Luoton korko on 3 kuukauden Euribor + 7,5 %. Pääkortti on sopimusasiakkaalle maksuton. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilin ylläpitoon liittyvä maksu 4,50 euroa. Nordea Black -kortin luottoraja on vähintään 5 000 euroa ja enintään 50 000 euroa. Luotto on voimassa toistaiseksi. Luoton maksettava kokonaismäärä riippuu luoton käytöstä, sovitusta takaisinmaksuerien suuruudesta ja luottosopimuksen kestosta. Luotonantaja on Nordea Bank Oyj, Satamaradankatu 5, Helsinki, 00020 NORDEA.

Laadukasta matkailua
Palveluja arkeen ja juhlaan
Tuoteturvavakuutus
Muut vakuutukset
Black - Hinnat
Black - Hinnat ennen 1.9.2019 myönnetyille korteille
Black - Tärkeät yhteystiedot

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0200 3000 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu