Yrittäjyys

Yrittäjänä tiedät, miten liiketoimintaa hoidetaan. Sen sijaan varallisuudenhoidossa voimme tukea sinua sekä sinun että yrityksesi tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

Turvallisin mielin myös varallisuutesi hoidossa

Yrityksen johtaminen vaatii omistautumista ja halua kehittää toimintaa, ja yrittäjänä olet tottunut hoitamaan monet yrityksen asiat itse. Mutta kun haluat sijoittaa omaa tai yrityksesi ylimääräistä pääomaa ja kartuttaa varallisuutta, se saattaa tuntua vaikealta, koska sinulla ei ole riittävästi aikaa tai tietoa.

Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Niin kuin sinä olet liiketoimintasi paras asiantuntija, me olemme varallisuudenhoidon asiantuntijoita.  Laadimme kanssasi sijoitussuunnitelman, joka kattaa paitsi henkilökohtaisen varallisuutesi, myös yrityksesi varat. Suunnitelmassa huomioidaan sekä omat että yrityksesi tavoitteet ja tarpeet.

Tarkastelemme varallisuuttasi ja elämäntilannettasi kokonaisvaltaisesti. Kun kaikki elämäsi osa-alueet ovat kohdillaan, voit keskittyä liiketoimintaasi.

Henkilökohtainen kumppani

Private Banking -asiakkaanamme saat oman sijoitusjohtajan, jolla on aikaa oppia tuntemaan sinut ja tavoitteesi. Kun katsomme tilannettasi kokonaisvaltaisesti, voimme parhaiten auttaa sinua tunnistamaan varallisuutesi ja sen hoidon lukuisat mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

Asiantuntijaverkosto

Saamasi neuvonnan ja palveluidemme perustana on koko Nordean osaaminen, asiantuntemus ja resurssit. Private Banking -asiakkaana sinulla on aina parhaat asiantuntijat apunasi. Järjestämme sinulle tapaamisen joko omien asiantuntijoidemme kanssa tai käytämme apuna pankin laajaa yhteistyöverkostoa.

Uusia ideoita ja verkostoja

Järjestämme tapahtumia, joissa käsitellään yrittäjille tärkeitä teemoja. Tapahtumat ovat myös hyvä tilaisuus verkostoitua, saada ideoita ja jakaa kokemuksia muiden yrittäjien kanssa.

Uuden yrityksen perustaminen

Yhteistyö kanssamme avaa yrityksellesi ovia

Olet laatinut liiketoimintasuunnitelman ja sinulla on pääomia oman yrityksen perustamiseksi. Ehkäpä vanhemmillasi, isovanhemmillasi tai heidän vanhemmillaan on yrittäjätaustaa, ja haluat toteuttaa omia ideoitasi heidän jalanjäljissään. Saatat myös olla kokenut yrittäjä, joka on juuri myynyt edellisen yrityksensä ja haluaa siirtyä seuraavaan projektiin.

Olipa lähtökohtasi mikä tahansa, voit hyödyntää kokemustamme, verkostoamme ja asiantuntemustamme uuden yrityksen perustamisessa. Meidän avullamme pääset tutustumaan Nordean yritysasiantuntijoihin tai vaikkapa muihin samanhenkisiin yrittäjiin. Asiantuntijamme auttavat sinut hyvään alkuun.

Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä