Turvallisin mielin kaikissa tilanteissa

Yrityksen johtaminen vaatii omistautumista ja vahvaa halua kehittää toimintaa. Mutta kun haluat sijoittaa yrityksesi ylimääräistä pääomaa ja kartuttaa varallisuutta, se saattaa tuntua vaikealta, jos sinulla ei ole riittävästi aikaa tai kokemusta.

Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Niin kuin sinä olet liiketoimintasi paras asiantuntija, me olemme varallisuudenhoidon asiantuntijoita. Laadimme kanssasi sijoitussuunnitelman, joka kattaa paitsi henkilökohtaisen varallisuutesi, myös yrityksesi varat. Suunnitelmassa huomioidaan sekä omat että yrityksesi tarpeet ja tavoitteet. 

Tarkastelemme varallisuuttasi ja elämäntilannettasi kokonaisvaltaisesti. Kun kaikki elämäsi osa-alueet ovat kohdallaan, sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

PB-advisor-and-woman-small

Henkilökohtainen kumppani

Henkilökohtaiset suhteet ovat meille tärkeitä. Private Banking -asiakkaanamme saat oman sijoitusjohtajan, jolla on aikaa oppia tuntemaan sinut ja tavoitteesi. Kun tarkastelemme tilannettasi kokonaisvaltaisesti, voimme auttaa sinua hyödyntämään varallisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja tulevaisuudessa.

PB-advisors-standing-up-small

Asiantuntijaverkosto

Meillä on erinomainen asiantuntijaverkosto. Saamasi neuvonnan ja palveluidemme perustana ovat koko Nordean osaaminen, asiantuntemus ja resurssit. Asiakkaanamme sinulla on aina apunasi parhaat asiantuntijat – sekä omat asiantuntijamme että pankin laaja yhteistyöverkosto.

PB-advisor-and-man-sitting-small

Uusia ideoita ja verkostoja

Tapaa samanhenkisiä ihmisiä! Järjestämme asiakastapahtumia, joissa käsitellään yrittäjille tärkeitä teemoja. Tapahtumat ovat myös hyvä tilaisuus verkostoitua, saada ideoita ja jakaa kokemuksia muiden yrittäjien kanssa.

Yrityksen perustaminen

Yhteistyö kanssamme avaa yrityksellesi ovia

Oletko valmis aloittamaan jotakin uutta? Jos olet laatinut liiketoimintasuunnitelman ja haluat lähteä toteuttamaan sitä, voimme auttaa sinua. Meidän avullamme pääset tutustumaan Nordean asiantuntijoihin, joista voi olla hyötyä yrityksellesi, tai muihin saman alan yrittäjiin.

Ehkä olet juuri myynyt edellisen yrityksesi ja haluat käynnistää uuden hankkeen. Tai ehkä vanhemmillasi, isovanhemmillasi tai heidän vanhemmillaan on yrittäjätaustaa, ja haluat nyt jatkaa heidän jalanjäljissään. Olipa lähtökohtasi mikä tahansa, voit hyödyntää kokemustamme, asiantuntemustamme ja verkostoamme.

Haluatko tietää lisää Private Banking -palveluista?

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja palveluistamme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu