Private Banking lyhyesti

Tervetuloa Private Bankingiin! Tarjoamme sinulle Nordean parhaat palvelut: pitkän asiakassuhteen, luotettavan kumppanin tuen ja omiin tarpeisiisi räätälöityä varallisuudenhoidon neuvontaa. Saat täyden hyödyn Private Bankingin palveluista, kun sinulla on yli 500 000 euroa sijoitusvarallisuutta.

Private Bankingin edut

Henkilökohtainen sijoitusjohtaja

Sijoitusjohtajasi on varallisuudenhoidon asiantuntija ja oma yhteyshenkilösi Nordeassa. Hän neuvoo sinua varallisuutesi hoidossa tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaisesti ja ottaa tarvittaessa mukaan myös muita Nordean asiantuntijoita.

Lue lisää henkilökohtaisesta palvelusta

Kokonaisvaltaista varallisuudenhoitoa

Otamme huomioon koko varallisuutesi, myös muun muassa yritykset, lainat, eläkesäästöt ja kiinteistöt, kun neuvomme sinua varallisuutesi hoidossa ja kasvattamisessa. Haluamme auttaa sinua hyödyntämään varallisuuttasi ja täyttää tarpeesi ja toiveesi kaikissa elämäntilanteissa.

Lue lisää varallisuudenhoidon palveluista

Pitkän aikavälin sijoitussalkku

Neuvontamme perustuu moderniin portfolioteoriaan. Lyhyesti sanottuna lähtökohtanamme on rakentaa eri omaisuuslajien avulla hyvin tasapainotettuja salkkuja, jossa riskit on hajautettu hyvin. Millaista tuottoa tavoittelet, millainen riskitaso sopii sinulle parhaiten ja mikä on sijoitusaikasi? Keskustelemme kanssasi näistä asioista ennen kuin alamme antaa varsinaista sijoitusneuvontaa.

Lue lisää sijoituspalveluista

Päivittäiset pankkiasiat

Helpotamme arkeasi tarjoamalla sinulle käteviä pankkipalveluja, kuten monipuolisia maksamisen ratkaisuja ja korkeatasoiset luottokortit. Autamme sinua, jos tarvitset lainaa asuntoa tai jotakin muuta tarkoitusta varten joko itsellesi tai yrityksellesi. Voit soittaa asiakaspalveluumme tai olla yhteydessä meihin myös verkossa.

Lue lisää päivittäisistä pankkipalveluista

Markkinatietoa ja inspiraatiota

Sijoitusjohtajasi kanssa käymiesi keskustelujen lisäksi voit osallistua asiakastapaamisiin, webinaareihin ja tapahtumiin. Saat myös uutiskirjeitä, salkkuraportteja ja markkinakommentteja. Tarjoamme sinulle myös Private Bankingin ajatuksia herättävän Talk-asiakaslehden, joka sisältää kiinnostavia ja ajatuksia herättäviä artikkeleita taloudesta, innovaatioista ja kestävästä kehityksestä.

Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin

Asiantuntijatiimi

Varallisuudenhoitoon liittyvässä suunnittelussa ja neuvonnassa voi myös tulla vastaan tärkeistä elämänmuutoksista johtuvia kysymyksiä. Esimerkiksi perheoikeuden, vakuutusasioiden, ja yritysoikeuden asiantuntijamme, sekä meklarimme ja salkunhoitajamme ovat sinun, perheesi ja yrityksesi käytettävissä.

Lue lisää varallisuudenhoidon palveluista

Neuvoja ja suosituksia

Sijoitusneuvomme ja -ratkaisumme vastaavat juuri sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Laadimme yhdessä sijoitussuunnitelman, joka on kaiken neuvontamme perusta. Olemme tukenasi riippumatta siitä, haluatko meidän tekevän sijoitussalkkuasi koskevat päätökset vai hoidatko itse sijoituksiasi aktiivisesti.

Lue lisää neuvontapalveluista

Vastuullinen sijoittaminen

Onko mahdollista sijoittaa vastuullisesti ja saada samalla hyvää tuottoa? Meidän mielestämme on, ja vielä enemmänkin. Jokaisella vastuullisella sijoituspäätöksellä voi olla suuri merkitys – erityisesti silloin, kun sijoitetaan pitkällä, useiden vuosien mittaisella aikavälillä.

Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta

Keskustele kanssamme filantropiasta

Jos haluat laittaa hyvän kiertämään ja tukea jotakin hyvää tarkoitusta, keskustelemme mielellämme kanssasi filantropiasta. Moni luulee, että filantroopin pitää olla valmis sijoittamaan suuria rahasummia. Kyse ei kuitenkaan välttämättä ole pelkästään rahasta. Voit lahjoittaa myös aikaasi, osaamistasi tai omien verkostojesi apua.

Lue lisää filantropiasta

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0200 3000 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu