Private Banking lyhyesti

Tervetuloa Private Bankingiin! Tarjoamme sinulle Nordean parhaat palvelut: pitkän asiakassuhteen, luotettavan kumppanin tuen ja omiin tarpeisiisi räätälöityä varallisuudenhoidon neuvontaa. Saat täyden hyödyn Private Bankingin palveluista, kun sinulla on yli 500 000 euroa sijoitusvarallisuutta.

Private Banking pitää sisällään paljon

Tässä lyhyt katsaus palveluihimme

Henkilökohtainen sijoitusjohtaja

Sijoitusjohtajasi on varallisuudenhoidon asiantuntija ja oma yhteyshenkilösi Nordeassa. Hän neuvoo sinua varallisuutesi hoidossa taloudellisen tilanteesi mukaisesti ja ottaa tarvittaessa mukaan myös muita Nordean asiantuntijoita.

Lue lisää

Kokonaisvaltaista varallisuudenhoitoa

Otamme huomioon koko varallisuutesi, myös yritykset, eläkesäästöt ja kiinteistöt, kun neuvomme sinua varallisuutesi hoidossa tarpeidesi mukaan. Perintöasiat, eläkepäiviä varten säästäminen tai elämän suuret tapahtumat ja muutokset voimme myös sisällyttää varallisuudenhoidon suunnitteluun ja neuvontaan. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut varallisuutesi turvaamiseksi.

Lue lisää

Sijoitusneuvontaa

Tarjoamme sinulle sijoitusneuvontaa ja -ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi ja tavoitteitasi. Olemme tukenasi, halusitpa sitten jättää päätökset sijoitussalkustasi meidän vastuullemme tai hoitaa itse omia sijoituksiasi aktiivisesti. Laadimme yhdessä sijoitussuunnitelman, johon kaikki sinulle antamamme neuvot perustuvat.

Lue lisää

Päivittäiset pankkiasiat

Autamme sinua hoitamaan päivittäiset pankkiasiasi mahdollisimman sujuvasti. Esimerkiksi maksupalvelut ja korkeatasoiset luottokortit tekevät elämästäsi helpompaa. Autamme myös, kun haet lainaa tai asuntolainaa itsellesi tai yrityksellesi. Asiakaspalvelumme on vain puhelinsoiton päässä ja aina tavoitettavissa.

Lue lisää

Ajantasaista tietoa

Sijoitusjohtajan tapaamisten lisäksi pääset osallistumaan erilaisiin seminaareihin, webinaareihin ja tapahtumiin. Saat uutiskirjeitä, salkkuraportteja, markkinakatsauksia ja Talk-asiakaslehtemme, joka on täynnä kiinnostavia ja ajatuksia herättäviä uutisia taloudesta, innovaatioista ja kestävästä kehityksestä.

Lue lisää

Luotettava kumppani Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista. Olemme taloudellisesti vakaa pankki ja yksi harvoista eurooppalaisista pankeista, joilla on AA-luokitus. Olemme saaneet vuosien varrella lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, kuten Euromoney-lehden myöntämän Pohjoismaiden ja Baltian parhaan private banking -palvelujen tarjoajan palkinnon. Jo yli 90 000 asiakasta on valinnut meidät kumppanikseen sijoitusasioissa. Teemme kaikkemme ollaksemme myös sinun luotettu kumppanisi.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan