Private Bankingin edut

Henkilökohtainen sijoitusjohtaja

Sijoitusjohtajasi on varallisuudenhoidon asiantuntija ja oma yhteyshenkilösi Nordeassa. Hän neuvoo sinua varallisuutesi hoidossa tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaisesti ja ottaa tarvittaessa mukaan myös muita Nordean asiantuntijoita. Saat meiltä myös kattavat ja kilpailukykyiset Family Office -palvelut.

Lue lisää henkilökohtaisesta palvelusta

Kokonaisvaltaista varallisuudenhoitoa

Otamme huomioon koko varallisuutesi, myös muun muassa yritykset, lainat, eläkesäästöt ja kiinteistöt, kun neuvomme sinua varallisuutesi hoidossa ja kasvattamisessa. Haluamme auttaa sinua hyödyntämään varallisuuttasi ja täyttää tarpeesi ja toiveesi kaikissa elämäntilanteissa.

Lue lisää varallisuudenhoidon palveluista

Sopivimmat ratkaisut arkeen

Helpotamme sinun ja perheesi arkea tarjoamalla sinulle käteviä pankkipalveluja, kuten monipuolisia maksamisen ratkaisuja ja korkeatasoiset luottokortit. Autamme sinua, jos tarvitset lainaa asuntoa tai jotakin muuta tarkoitusta varten joko itsellesi tai yrityksellesi. Voit soittaa asiakaspalveluumme tai olla yhteydessä meihin myös verkossa.

Lue lisää päivittäisistä pankkipalveluista

Markkinatietoa ja inspiraatiota

Sijoitusjohtajasi yhteydenpidon ohella voit tavata asiantuntijoitamme erilaisissa asiakastapaamisissa, -tapahtumissa ja webinaareissa. Saat meiltä ajankohtaisia katsauksia markkinatilanteesta, kommentteja ja raportteja, jotka auttavat sinua pysymään ajan tasalla ja tukevat sinua sijoituspäätöksissäsi.

Tutustu ajankohtaisiin aiheisiin

Varallisuuden suunnittelu – Wealth planning

Varallisuudenhoitoon liittyvässä suunnittelussa ja neuvonnassa voi myös tulla vastaan tärkeistä elämänmuutoksista johtuvia kysymyksiä. Esimerkiksi perheoikeuden, vakuutusasioiden, ja yritysoikeuden asiantuntijamme, sekä meklarimme ja salkunhoitajamme ovat sinun, perheesi ja yrityksesi käytettävissä.

Lue lisää varallisuudenhoidon palveluista

Vastuullinen sijoittaminen

Onko mahdollista sijoittaa vastuullisesti ja saada samalla hyvää tuottoa? Meidän mielestämme on, ja vielä enemmänkin. Jokaisella vastuullisella sijoituspäätöksellä voi olla suuri merkitys – erityisesti silloin, kun sijoitetaan pitkällä, useiden vuosien mittaisella aikavälillä.

Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu