Verkko- ja mobiilipalvelut

Private Banking -asiakkaana sinulla on Nordean verkkopalveluiden lisäksi käytettävissäsi erityiset Private Banking -ratkaisut.

Verkkopankki

Nordean verkkopankissa voit hoitaa päivittäisiä pankkiasioitasi turvallisesti ja helposti kaikkina päivinä ympäri vuorokauden.

Verkkopankissa pääset katsomaan tili- ja lainatietoja ja näet kokonaiskuvan varallisuudestasi. Voit myös tilata luottokortteja, lähettää meille viestin, maksaa laskuja, tehdä tilisiirtoja ja paljon muuta.

Lue lisää verkkopankista osoitteessa nordea.fiAvautuu uuteen ikkunaan.

Nordea Investor

Jos haluat seurata markkinoita ja tehdä sijoituksia verkossa, Nordea Investor on sinulle sopiva ja joustava valinta.

Nordea Investor toimii tietokoneella, älypuhelimessa ja tabletissa, joten voit käyttää sitä missä tahansa.

Voit mukauttaa Nordea Investorin vastaamaan omia tarpeitasi, jotta kaupankäynti verkossa on helppoa ja yksinkertaista. 

Lue lisää Nordea Investorista osoitteessa nordea.fiAvautuu uuteen ikkunaan

Mobiilipankki

Mobiilipankkisovelluksemme avulla voit hoitaa pankkiasioita turvallisesti ja helposti älypuhelimella tai tabletilla missä tahansa. 

Sovelluksessa voit katsella tilitietoja ja käyttää suosituimpia palveluja, kuten maksaa laskuja ja lähettää meille viestejä. 

Nordean mobiilisovellus toimii iPhone- ja Android-puhelimissa sekä iPadissa.

Lue lisää mobiilipankkisovelluksesta osoitteessa nordea.fiAvautuu uuteen ikkunaan.

Apple Pay

Apple Payn avulla voit maksaa nopeasti, turvallisesti ja helposti iPhonea tai Apple Watchia käyttäen. Apple Pay on käytössä useimmissa kaupoissa Suomessa ja ulkomailla. Se toimii myös sovelluksissa ja verkkokaupoissa. Maksut hyväksytään Touch ID:tä käyttäen ilman PIN-koodia. Apple Payhin voit liittää kaikki Nordean luottokortit. Lue lisää osoitteessa nordea.fiAvautuu uuteen ikkunaan.

Verkkotapaamiset

Verkkotapaaminen sijoitusjohtajasi kanssa on joustava tapa hoitaa asioitasi – olitpa sitten kotona, toimistossa tai kesämökillä. Tarvitset tietokoneen tai iPhonen, iPadin tai Android-laitteen, Internet-yhteyden, puhelimen ja Nordean pankkitunnukset.