Verkko- ja mobiilipalvelut

Private Banking -asiakkaana sinulla on Nordean verkkopalveluiden lisäksi käytettävissäsi erityiset Private Banking -ratkaisut.

Verkkopankki Avautuu uuteen ikkunaan

Nordean verkkopankissa voit hoitaa päivittäisiä pankkiasioitasi turvallisesti ja helposti kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Verkkopankissa pääset katsomaan tili- ja lainatietoja ja näet kokonaiskuvan varallisuudestasi. Voit myös tilata luottokortteja, lähettää meille viestin, maksaa laskuja, tehdä tilisiirtoja ja paljon muuta.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Investor Avautuu uuteen ikkunaan

Jos haluat seurata markkinoita ja tehdä sijoituksia verkossa, Nordea Investor on sinulle sopiva ja joustava valinta. Nordea Investor toimii tietokoneella, älypuhelimessa ja tabletissa, joten voit käyttää sitä missä tahansa. Voit mukauttaa Nordea Investorin vastaamaan omia tarpeitasi, jotta kaupankäynti verkossa on helppoa ja yksinkertaista.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan

Verkkotapaamiset Avautuu uuteen ikkunaan

Verkkotapaaminen sijoitusjohtajasi kanssa on joustava tapa hoitaa asioitasi – olitpa sitten kotona, toimistossa tai kesämökillä. Tarvitset tietokoneen tai iPhonen, iPadin tai Android-laitteen, Internet-yhteyden, puhelimen ja Nordean pankkitunnukset.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan

Mobiilipankki Avautuu uuteen ikkunaan

Mobiilipankkisovelluksemme avulla voit hoitaa pankkiasioita turvallisesti ja helposti älypuhelimella tai tabletilla missä tahansa. Sovelluksessa voit katsella tilitietoja ja käyttää suosituimpia palveluja, kuten maksaa laskuja ja lähettää meille viestejä. Nordean mobiilisovellus toimii iPhone- ja Android-puhelimissa sekä iPadissa.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan

Apple Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Apple Payn avulla voit maksaa nopeasti, turvallisesti ja helposti iPhonea tai Apple Watchia käyttäen. Apple Pay on käytössä useimmissa kaupoissa Suomessa ja ulkomailla. Se toimii myös sovelluksissa ja verkkokaupoissa. Maksut hyväksytään Touch ID:tä käyttäen ilman PIN-koodia. Apple Payhin voit liittää kaikki Nordean luottokortit.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan

Google Pay Avautuu uuteen ikkunaan

Google Pay on helppo ja nopea tapa hoitaa korttimaksuja Android-laitteella. Maksaminen on nyt helppoa ja nopeaa, teitpä ostoksia tavaratalossa, suosikkikahvilassasi tai verkossa. Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksaminen on käytössä - tunnistat sen maksupäätteen lähimaksusta kertovasta kaarisymbolista.

Lue lisää Avautuu uuteen ikkunaan