Tutustu mobiili- ja verkkopalveluihin

Tutustu verkko- ja mobiilipalveluihimme ja hoidat kätevästi pankkiasioitasi puhelimella, tietokoneella tai tabletilla, missä ja koska tahansa.

Verkkopankki

Nordean verkkopankissa voit hoitaa päivittäisiä pankkiasioitasi turvallisesti ja helposti kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Verkkopankissa pääset katsomaan tili- ja lainatietoja ja näet kokonaiskuvan varallisuudestasi. Voit myös tilata luottokortteja, lähettää meille viestin, maksaa laskuja, tehdä tilisiirtoja ja paljon muuta.

Ota käyttöön Verkkopankki

Nordea Investor

Jos haluat seurata markkinoita ja tehdä sijoituksia verkossa, Nordea Investor on sinulle sopiva ja joustava valinta. Nordea Investor toimii tietokoneella, älypuhelimessa ja tabletissa, joten voit käyttää sitä missä tahansa. Voit mukauttaa Nordea Investorin vastaamaan omia tarpeitasi, jotta kaupankäynti verkossa on helppoa ja yksinkertaista.

Ota käyttöön Nordea Investor

Verkkotapaamiset

Verkkotapaaminen sijoitusjohtajasi kanssa on joustava tapa hoitaa asioitasi – olitpa sitten kotona, toimistossa tai kesämökillä. Tarvitset tietokoneen tai iPhonen, iPadin tai Android-laitteen, Internet-yhteyden, puhelimen ja Nordean pankkitunnukset.

Ota käyttöön Verkkotapaamiset

Mobiilipankki

Mobiilipankkisovelluksemme avulla voit hoitaa pankkiasioita turvallisesti ja helposti älypuhelimella tai tabletilla missä tahansa. Sovelluksessa voit katsella tilitietoja ja käyttää suosituimpia palveluja, kuten maksaa laskuja ja lähettää meille viestejä. Nordean mobiilisovellus toimii iPhone- ja Android-puhelimissa sekä iPadissa.

Ota käyttöön Mobiilipankki

Pankkitunnukset

Hoidat pankkiasioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Pankkitunnuksilla mm. kirjaudut verkkopalveluihimme, tunnistaudut puhelinpalveluumme, allekirjoitat sopimuksia sekä pystyt kirjautumaan muiden palveluntarjoajien palveluihin.

Ota käyttöön Pankkitunnukset

Apple Pay

Apple Payn avulla voit maksaa nopeasti, turvallisesti ja helposti iPhonea tai Apple Watchia käyttäen. Apple Pay on käytössä useimmissa kaupoissa Suomessa ja ulkomailla. Se toimii myös sovelluksissa ja verkkokaupoissa. Maksut hyväksytään Touch ID:tä käyttäen ilman PIN-koodia. Apple Payhin voit liittää kaikki Nordean luottokortit.

Ota käyttöön Apple Pay

Google Pay

Google Pay on helppo ja nopea tapa hoitaa korttimaksuja Android-laitteella. Maksaminen on nyt helppoa ja nopeaa, teitpä ostoksia tavaratalossa, suosikkikahvilassasi tai verkossa. Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksaminen on käytössä - tunnistat sen maksupäätteen lähimaksusta kertovasta kaarisymbolista.

Ota käyttöön Google Pay

Siirto

Nyt voit unohtaa pitkät tilinumerot ja käteisen maksaessasi vaikka leffamaksuja kaverille tai nettikirppisostoksia. Maksut siirtyvät reaaliaikaisesti Siirto-käyttäjien välillä helposti ja turvallisesti.

Ota käyttöön Siirto

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu