Näin voimme auttaa sinua

Kaiken neuvontamme lähtökohtana on sinun elämäntilanteesi. Jotta pystymme antamaan hyödyllisiä neuvoja ja suosituksia, meidän on tärkeää oppia tuntemaan sinut ja tietää, mikä on sinulle tärkeää. Sen jälkeen keskustelemme sijoitussalkkusi rakentamisesta. 

Keskustelemme esimerkiksi taloudellisesta tilanteestasi, mitä ajattelet varallisuudestasi, suhtautumisestasi riskiin ja tuottoon sekä siitä, kuinka kiinnostunut olet sijoitusmarkkinoista ja sijoituspäätösten tekemisestä. Lisäksi keskustelemme tulevaisuuden suunnitelmistasi ja unelmistasi. 

Tältä pohjalta laadimme sijoitusstrategian ja sijoitussuunnitelman, jotka ovat kaiken neuvontamme lähtökohta.

Sijoitussuunnitelman toteutumista seurataan jatkuvasti. Seuraamme ja tasapainotamme salkkua tarpeiden ja mahdollisuuksien pohjalta. Muistathan, että päätät aina itse, miten aktiivisesti haluat osallistua salkkusi hoitoon.

Oli sijoitusstrategiasi millainen tahansa, asiakkaanamme saat aina

  • Palvelu ja turvallisuus: Henkilökohtainen sijoitusjohtaja, joka huolehtii siitä, että tunnet olosi turvalliseksi, ja on aina tilanteen tasalla
  • Asiantuntijoiden apu: Tarpeitasi vastaavaa ensiluokkaista neuvontaa ja ratkaisuja
  • Avoimuus ja vuoropuhelu: Läpinäkyvää raportointia salkkusi kehityksestä
  • Uutisia ja raportteja: Tietoa markkinoiden tapahtumista ja sijoituksista, jotka saattavat vaikuttaa salkkusi kehitykseen

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu