Yhdessä löydämme sinulle sopivat varallisuudenhoidon ratkaisut

PB-woman-looking-at-information-small

Varallisuuden optimointi

On hyvin tärkeää, että saamme kokonaiskäsityksen varallisuudestasi ja sen rakenteesta – eläkesäästöistä ja likvideistä varoista aina kiinteistöihin ja yrityksiin. Yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa sijoitusjohtajasi tekee kanssasi suunnitelman, joka palvelee nykyisiä ja tulevia tarpeitasi. Kumppaninasi kuuntelemme ja autamme, kun sinulla on kysymyksiä, huolia tai ideoita.

boy with watering can small overlay

Suunnitelmat tärkeisiin elämäntilanteisiin

Autamme sinua varautumaan erilaisia elämäntilanteita ja -muutoksia varten. Siten turvaat tulevaisuuden niin itsellesi, lapsillesi kuin lastenlapsillesi. On monia kysymyksiä, joista on syytä keskustella hyvissä ajoin etukäteen. Oletko esimerkiksi miettinyt perintöäsi tai miten turvaat elintason jäätyäsi eläkkeelle, tai kuka ottaa yrityksesi hoitaakseen, kun sinun on aika hellittää otetta? Sijoitusjohtajasi on valmis auttamaan sinua yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. 

couple in spa outdoors small overlay

Elämä globaalissa maailmassa

Nykymaailmassa on mahdollista asua useassa maassa. On varsin tyypillistä, että luo kansainvälistä uraa tai että lapset haluavat opiskella ja kenties asettua asumaan ulkomaille. Varallisuuden näkökulmasta tämä saattaa tuoda lisähaasteita.

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu