Sinä ja yhteiskunta

Miten voit sijoittajana edistää yhteistä hyvää? Onko mahdollista sijoittaa vastuullisesti ja saada silti hyvää tuottoa? Meidän mielestämme on. Lue lisää vastuullisuudesta ja filantropiasta.

Sijoita tulevaisuuteen

Millaiset asiat ovat sydäntäsi lähellä ja millä tavalla haluaisit edistää yhteistä hyvää? Ehkä haluat sijoittaa ympäristöön, terveyteen ja tutkimustyöhön? Tai haluat tukea parempia työoloja, tasa-arvoa ja oikeudenmukaista kohtelua? Voimme auttaa antamalla neuvontaa riippumatta siitä, mikä kiinnostaa sinua eniten.

Yhtenä Euroopan suurimmista pankeista voimme tarjota sinulle vankkaa vastuullisuusosaamista. Tulevaisuus tuo mukanaan suuria haasteita. Tiedämme, miten tärkeää on tunnistaa yhtiöt, jotka pyrkivät parantamaan tilannetta jatkuvasti, joilla on kestävä pitkän aikavälin liiketoimintamalli ja jotka ovat valmiita kohtaamaan tulevaisuuden. Kun sijoitat esimerkiksi rahastoihin tai eläkeratkaisuihin, sinun on voitava tuntea, että sijoitus on onnistunut omalta kannaltasi – mutta myös yhteiskunnan kannalta. 

Jos haluat laittaa hyvän kiertämään yhteiskunnassa vieläkin suoremmalla tavalla, esimerkiksi jollakin tietyllä hankkeella, voit keskustella kanssamme filantropiasta. Voit vaikuttaa monin tavoin tulevien sukupolvien elämään ja siihen, millaisen maailman jätämme jälkeemme. 

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu