Vastuullinen sijoittaminen ei tarkoita tuotosta tinkimistä. Tämä käy selvästi ilmi kaaviosta, jossa verrataan maailman osakemarkkinoiden (MSCI World) kehitystä vastuullisia yrityksiä maailmanlaajuisesti kuvaavan osakeindeksin (MSCI World ESG) kehitykseen. Kuten kuvasta näkyy, salkut ovat kehittyneet lähes identtisesti.

Tule asiakkaaksi

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua yksityishenkilöille, perheille, yrittäjille ja säätiöille, joilla on yli 500 000 euroa sijoitusvarallisuutta. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, onko Nordea Private Banking oikea ratkaisu sinulle.

Mitä saat Private Banking -asiakkaana?

Haluamme auttaa sinua hyödyntämään varallisuutesi ja sen hoidon lukuisat mahdollisuudet. Tarjoamme sinulle Nordean parhaat palvelut: osaavat asiantuntijat, laajan verkoston ja omiin tarpeisiisi soveltuvaa kokonaisvaltaista neuvontaa. Tiivis yhteistyö oman sijoitusjohtajasi kanssa on keskeisintä palvelussamme. 

Käymme yhdessä läpi taloudellisen tilanteesi ja etsimme parhaat ratkaisut sinun, perheesi ja mahdollisen yrityksesi talouden turvaamiseksi ja edelleen kehittämiseksi. Kokonaisvaltainen lähestymistapamme ja kattavat palvelumme eri elämäntilanteissa auttavat löytämään juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan ratkaisun.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Jos kiinnostuit varallisuudenhoidosta ja Private Banking -asiakkuudesta, lähetä yhteystietosi meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jos jo olet Nordean asiakas, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0200 3000.

Vältä henkilötietojen tai muiden luottamuksellisten tietojen lähettämistä tällä lomakkeella.

Private Banking -asiakkaaksi?

Ota yhteyttä meihin

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu