Sinun tarpeesi – meidän ratkaisumme

Haluamme sinun löytävän juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun riippumatta siitä, etsitkö perinteisiä vai vaihtoehtoisia sijoitustuotteita. Tässä muutamia vaihtoehtoja suuresta valikoimastamme.

Vastuullinen sijoittaminen

Otamme sijoitustuotteissamme huomioon ympäristöön, yhteiskuntavastuuseen ja hallintotapaan liittyvät asiat, ja vastuullisuusanalyysi on tärkeä osa sijoitusprosessejamme. Pohjoismaiden suurimpana pankkina meillä on paljon kokemusta vastuullisesta sijoittamisesta. Esimerkiksi Nordea-rahastoissa noudatettava vastuullisen sijoittamisen prosessi on palkittu useana vuonna Euroopan parhaana.

Halutessasi saat meiltä omaa riski- ja tuottotavoitettasi vastaavan Vastuullisen valinnan sijoitussuosituksen. Vastuullinen valinta on tuoteperheemme, jossa painotetaan vastuullisuutta vielä tavanomaistakin enemmän ja joka täyttää tiukemmat vastuullisuuskriteerit.

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito

Kun teet täyden valtakirjan omaisuudenhoitosopimuksen, valtuutat Nordean sijoitusasiantuntijat hoitamaan sijoituksiasi. Kun olet valinnut sijoitusjohtajasi kanssa sopivan sijoitusstrategian, rakennamme sinulle monipuolisen sijoitussalkun, jonka avulla pääset hyödyntämään eri markkinoita ja sijoitusmahdollisuuksia ympäri maailman. Toimimme aina markkinanäkemystemme ja suositustemme mukaisesti sekä otamme huomioon riskinottohalukkuutesi ja sijoittamiselle asettamasi tavoitteet.

Erityisen vastuullinen yksilöllinen salkkuAvautuu uuteen ikkunaan

Yhteistyö parhaiden varainhoitajien kanssa

Tarjoamme asiakkaillemme maailman johtavien varallisuudenhoitajien sijoitusrahastoja. Nordean omien palkittujen rahastojen lisäksi valittavanasi on laaja valikoima kansainvälisten kumppaneidemme rahastoja, jotka kattavat kaikki tärkeimmät omaisuuslajit. Yhteistyö luotettujen kumppaneiden kanssa takaa sen, että olemme valinneet sinulle suosittelemamme rahastot tarkasti ja seuraamme niiden kehitystä tiiviisti.

Tutustu rahastovalikoimaamme

Vaihtoehtoiset sijoitukset

Oletko kiinnostunut hyödyntämään muita markkinoita ja sijoitusstrategioita osake- ja korkomarkkinoiden lisäksi? Vaihtoehtoiset sijoitukset voivat silloin olla sinulle sopiva valinta. Vaihtoehtoiset sijoitukset käyttäytyvät eri tavalla kuin perinteiset omaisuuslajit, joten niillä voidaan hajauttaa tehokkaasti salkun riskejä. Tarjoamme sinulle valikoiman vaihtoehtoisia sijoitustuotteita. Arvioimme taloudellisen tilanteesi ja yksilöllisten tarpeittesi perusteella, mitkä vaihtoehtoiset sijoitukset sopivat salkkuusi.

Meklari- ja kaupankäyntipalvelut

Jos haluat hoitaa sijoitussalkkuasi tai osaa siitä itse, voit silti hyödyntää sijoitusasiantuntemustamme ja markkinanäkemyksiämme. Asiakkaana ja aktiivisena sijoittajana saat käyttöösi laajan valikoiman työkaluja ja ratkaisuja, joista on hyötyä sijoitusstrategiasi laatimisessa ja seurannassa. Kokonaistilanteesi ja sijoitustuotteiden tuntemuksesi perusteella tarjoamme myös suosituksia yksittäisistä arvopapereista joko verkon kautta tai keskusteluissa sijoitusjohtajan tai meklarin kanssa. Saat meiltä myös aktiivisille sijoittajille suunnattuja alan johtavia markkinatutkimuksia, esimerkiksi päivittäiset ja viikoittaiset markkinaraportit.

Vakuutussijoittaminen

Vakuutussijoittaminen on sijoittamisen muoto, jonka hyödyt tulevat parhaiten esiin pitkäaikaisessa sijoittamisessa. Se sopii esimerkiksi eläkepäiviin varautumiseen sekä lapselle tai lapsenlapselle säästämiseen. Varallisuuden kasvattamisen lisäksi se tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden siirtää varallisuutta lähiomaisillesi joustavasti.

Vakuutussijoittamisessa hajautat varoja eri sijoituskohteisiin, kuten rahastoihin ja sijoituskoreihin. Sijoituskohteita voit vaihtaa tavoitteittesi, aktiivisuutesi ja riskinottohalukkuutesi mukaisesti. Vakuutuksesta saamasi tuotto riippuu sijoituskohteiden arvonkehityksestä, ja tuottoa verotetaan vasta siinä vaiheessa, kun nostat sitä, tai kun sopimuksesi erääntyy.

Sijoitusjohtajasi neuvoo ja opastaa sinua, miten voit hyödyntää vakuutussijoittamista sijoitussuunnitelmasi ja tavoitteittesi toteuttamisessa, ja auttaa sinua sopivan vakuutussijoitusratkaisun löytämisessä.

Eläke ulkomailta

Oletko asunut ulkomailla? Silloin saat ehkä ulkomaista työeläkettä tai olet ansainnut yksityistä eläkettä ulkomailla. Eläkkeen siirtäminen Suomeen voi olla monimutkaista, mutta me voimme auttaa sinua.

Asiantuntijamme opastavat sinua koko prosessissa aina yhteydenpidosta ulkomaisiin viranomaisiin ja juridisten asiakirjojen ymmärtämisestä varsinaiseen eläkkeen siirtämiseen ja pääoman sijoittamiseen suomalaisiin eläkeratkaisuihin.  

Sinua voisi myös kiinnostaa

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu