Sijoitusratkaisut

Varallisuutesi ansaitsee parhaat sijoitusratkaisut. Asiakkaanamme valittavanasi on kattava valikoima parhaita sijoitustuotteita.

Sijoitusratkaisut

Private Banking -asiakkaanamme valittavanasi on kattava valikoima perinteisiä ja vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, joita on mahdollista yhdistellä tarpeidesi mukaisesti. 

Vastuullinen sijoittaminen

Otamme sijoitustuotteissamme huomioon ympäristöön, yhteiskuntavastuuseen ja hallintotapaan (ESG) liittyvät asiat, ja vastuullisuusanalyysi on tärkeä osa sijoitusprosessejamme. Uskomme vakaasti, että vastuullisesta sijoittamisesta hyötyvät niin asiakkaamme kuin koko yhteiskunta. Yksi esimerkki vastuullisuustyöstämme ovat Tähtirahastot. Niissä sijoituskohteiksi valitaan yhtiöitä, jotka ovat sekä taloudellisesti vahvoja että vastuullisuusasioissa oman vertailuryhmänsä parhaita. Salkunhoitajat käyttävät sijoituspäätösten tukena talouden keskeisiä tunnuslukuja ja tietoja siitä, miten yritykset hoitavat ympäristöön, ihmisoikeuksiin ja liiketoiminnan etiikkaan liittyviä kysymyksiä.

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito

Tarjoamme monia täyden valtakirjan ratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan varallisuudenhoidon tarpeisiisi. Rakennamme sinulle monipuolisen sijoitussalkun, jonka avulla pääset hyödyntämään eri markkinoita ja sijoitusmahdollisuuksia ympäri maailman. Kun teet täyden valtakirjan omaisuudenhoitosopimuksen, valtuutat Nordean sijoitusasiantuntijat hoitamaan sijoituksiasi. Toimimme aina strategiamme ja suositustemme mukaisesti sekä otamme huomioon riskinottokykysi ja sijoittamiselle asettamasi tavoitteet.

Sijoita alan johtaviin rahastoihin

Tarjoamme asiakkaillemme maailman johtavien varallisuudenhoitajien sijoitusrahastoja. Nordean omien palkittujen rahastojen lisäksi valittavanasi on laaja valikoima kansainvälisten kumppaneidemme rahastoja, jotka kattavat kaikki tärkeimmät omaisuuslajit. Yhteistyö luotettujen kumppaneiden kanssa takaa sen, että olemme valinneet sinulle suosittelemamme rahastot tarkasti ja seuraamme niiden kehitystä tiiviisti.

Tutustu rahastovalikoimaamme

Vaihtoehtoiset sijoitukset

Kokeneet sijoittajat voivat hyödyntää vaihtoehtoisia markkinoita ja sijoitusstrategioita perinteisten osake- ja korkomarkkinoiden lisäksi. Vaihtoehtoiset sijoitukset käyttäytyvät eri tavalla kuin perinteiset omaisuuslajit, kuten osakkeet tai korkosijoitukset, joten niillä voidaan tehokkaasti hajauttaa salkun riskejä. Tarjoamme sinulle valikoiman vaihtoehtoisia sijoitustuotteita. Arvioimme taloudellisen tilanteesi ja yksilöllisten tarpeidesi perusteella, ovatko vaihtoehtoiset sijoitukset sopiva ratkaisu sinulle.

Meklari- ja kaupankäyntipalvelut

Jos haluat hoitaa sijoitussalkkuasi tai osaa siitä itse, voit silti hyödyntää sijoitusasiantuntemustamme ja markkinanäkemyksiämme. Asiakkaana ja aktiivisena sijoittajana saat käyttöösi laajan valikoiman työkaluja ja ratkaisuja, joista on hyötyä sijoitusstrategiasi laatimisessa ja seurannassa. Kokonaistilanteesi ja sijoitustuotteiden tuntemuksesi perusteella tarjoamme myös suosituksia yksittäisistä arvopapereista joko verkon kautta tai keskusteluissa sijoitusjohtajan tai meklarin kanssa. Saat meiltä myös aktiivisille sijoittajille suunnattuja alan johtavia markkinatutkimuksia, esimerkiksi päivittäiset ja viikoittaiset markkinaraportit.